صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انقلاب اسلامی عرصه‌ اعتلا و پیشرفت مسلمانان و مستضعفان جهان است/ لزوم بکارگیری عوامل اثباتی برای شناخت معرفت صحیح از سوی اساتید

۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۴:۳۴
کد خبر: ۴۵۰۱۲۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
هجدهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید کشور با موضوع بسیج اساسی و آغاز دوره تمدنی انقلاب اسلامی صبح امروز در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزارشد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، هجدهمین اجلاس سراسری بسیج اساتید کشور با موضوع بسیج اساسی و آغاز دوره تمدنی انقلاب اسلامی در تالار فردوسی دانشگاه تهران با حضور سردار سرتیپ غیب پرور، مسئول سازمان بسیج مستضعفین، محمدباقر قالیباف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله مصباح یزدی رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار شد.

درابتدای این مراسم دکتر زارعی رئیس بسیج اساتید کشور بر اثربخشی، تعالی‌خواهی و نقش اجتماعی بسیج اساتید و لزوم تشکیل دبیرخانه علوم انسانی اسلامی تاکید کرد.
 
2 درصد از تولید علم جهان در ایران اتفاق می افتد
 
در ادامه سردار سرتیپ غیب پرور مسئول سازمان بسیج مستضعفین درهجدهمین اجلاس سراسری اظهار کرد: جنس انقلاب اسلامی هم جنس پیشرفت است برای مردم جهان و مستضعفان و مسلمانان و هم ترساننده بوده و هست برای کسانی که با انقلاب اسلامی و فلسفه انقلاب رابطه خوبی ندارند.

سردارغیب پرورافزود: این عدم رابطه مناسب را این دشمنان در یک نمایش تمام عیار به مدت 4 دهه به اجرا گذاشته‌اند و البته امیدی هم نیست که در آینده دست از این دشمنی‌ها بردارند.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین گفت: دستاوردهای انقلاب در طی این 40 سال بسیار زیاد و بسیار درخشان بوده است که این دستاوردها باید به اطلاع عموم مردم و همچنین نخبگان و اساتید برسد و همچنین لازم است این موفقیت‌ها و دستاوردها مکتوب شده و به عنوان ارزش‌های 40 ساله انقلاب در بین محافل و مجالس بیان شود چون نباید دائما از یأس و ناامیدی حرف زد بلکه باید از امیدها، موفقیت‌ها و پیروزی‌ها گزارش داد و با زبان امید با مردم صحبت کرد.

وی در ادامه به چند دستاورد و پیشرفت علمی در دوران پس از انقلاب اشاره و تصریح کرد: ما در دوران پیش از انقلاب حدود 170 هزار دانشجو در دانشگاه ها داشتیم اما اکنون چیزی حدود 5 میلیون دانشجو را در مراکز تحصیلی خود داریم همچنین اعضای هیئت علمی ما در قبل از انقلاب 4 هزار نفر بود و اکنون این رقم به 90 هزار نفر رسیده است.

سردار غیب پرور به نرخ با سوادی در دوران قبل و پس از انقلاب هم اشاره و اظهار کرد: با اغماض می توان نرخ باسوادی را در سال های 56 و 57 حدود 42 درصد اعلام کرد اما اکنون این رقم به حدود 90 درصد رسیده است و این درحالی است که اگر کشوری به مرز 90 یا بالای 90 درصد باسوادی برسد مجاز است که جشن ریشه کن شدن بی سوادی را برگزار کند که اکنون کشور ما به این موفقیت نائل گردیده است.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: باید دانست که 2درصد از تولید علم جهان در ایران اتفاق می افتد و 18 دانشگاه ایران جزو دانشگاه‌های برتر جهان هستند. همچنین یک درصد از دانشمندان برجسته جهان جزو دانشمندان ایرانی هستند.

وی خاطر نشان کرد: باید به اطلاع مردم و همه افراد جامعه برسانیم که ما در زمره سه کشور پیشرو در خصوص پیوند مغز واستخوان هستیم واین یک دستاورد بسیار بزرگ است.

سردار غیب پرور ادامه داد: همچنین مرگ و میر کودکان زیر 5 سال ما به شدت کاهش یافته وبسیارعدد ناچیزی است.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین همچنین گفت: قبل از انقلاب اسلامی 40 درصد از کودکان واجب التعلیم اصلا به مدرسه نمی رفتند وجالب‌تر اینکه قبل از انقلاب کسی اصلا اسمی از المپیاد علمی نشنیده بود اما ما اکنون با افتخار می توانیم اعلام کنیم که در تمام مسابقات علمی دنیا حضور داشته و صاحب مدال و مقام هستیم.

وی در ادامه به تاثیر انقلاب اسلامی بر توسعه و ترویج فرهنگ قرآن وحوزه‌های مربوطه اشاره و عنوان کرد: ما در خصوص مباحث قرآنی عملکرد خوبی در دوران پس از انقلاب داشته ایم به طوری که اکنون قرآن کریم را به 130 زبان زنده دنیا ترجمه کرده‌ایم که این یک خدمت بزرگ به جهان اسلام بوده است.

سردار غیب پرور در ادامه بر اهمیت و توجه به جایگاه بسیج اشاره و افزود: مقام معظم رهبری در جایی بیان کردند که بسیج کلید طلایی حل مشکلات کشور است البته بسیج به مفهوم سازمان بسیج فعلی نیست بلکه باید تعریفی وسیع تر از آن داشته باشیم.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین در تعریف بسیج اینگونه اظهار و تصریح کرد: هر شخصی که دلداده نظام، انقلاب اسلامی وشهدا باشد و دوستدار کشور باشد حتما یک فرد بسیجی است لذا بسیج مربوط به یک قشر خاص نیست.

وی اظهار کرد: ما در جلسه امروز امیر ارتش را در میان جمع خود داریم و همچنین فرمانده کل ارتش خود را یک بسیجی می داند و همانند مقام معظم رهبری خود را بسیجی معرفی می کند.
 

سردار غیب پرور افزود: درطی دو سال اخیر ما در سازمان بسیج مستضعفین یکسری اقدامات را داشته ایم تحت عنوان اعتلای بسیج که البته عنوان طرح اعتلا را هم از حضرت آقا گرفته‌ایم و متناسب با این طرح اعتلا برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده‌ایم.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین گفت: اکنون لازم است که ما در همه شئونات و موضوعات ورود کرده و بسیج را در همه موضوعات اعتلا دهیم به طوری که اکنون بسیج در راستای اعتلای صنعت فعالیت خود را آغاز کرده است. اکنون سازمان بسیج درخصوص آسیب شناسی، مسئله شناسی و توسعه صنعت به طور کاملا عملیاتی ورود داشته است. در این راستا ما با بخش صنعت کشور تعاملات و صحبت‌هایی داشته ایم و بسیج برای برون رفت از مشکلات صنعتی و حتی کشاورزی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی گفت: روز گذشته در قرارگاه اعتلای کشاورزی بسیج جلسه‌ای برگزار شد که درآنجا اعلام گردید طرح های آنها برای اعتلای کشاورزی آماده ارائه است. به عنوان مثال درجلسه روز گذشته اعلام شد در طی 40 سال می توان 40 هزار روستای کشور را با تحول شگرف روبه روکرد و آنها را توسعه داد لذا ما در این موارد طرح های اجرایی و عملیاتی داریم ولذا به دولت عرض می کنیم که شما راه را باز کنید و بسیجیان به میدان بیایند و کمک کنند.
انقلاب محل تعارف نیست

سردار غیب پروربیان کرد: ما در بحث انقلاب و رشد انقلاب تعارف نداریم و معتقدیم انقلاب محل تعارف نیست چون ما در جنگ تمام عیار با دشمن هستیم واین جنگ به طور ملموسی شروع شده است.
 
مسئول سازمان بسیج مستضعفین گفت: مگر می شود این جنگ را ندید و اگر کسی بگوید که ندیده‌ام در واقع خود را به خواب زده است.

وی تصریح کرد: زمانی که جنگنده کوثر ساخته می شود ما قطعات حساس و فنی آن را در داخل تولید کرده‌ایم و همچنین زمانی که موشک های حساس را می سازیم باید متوجه باشیم که ما باید به نیروهای داخلی باور داشته باشیم وقتی ما اینگونه در برخی موضوعات جزو قدرتمندان جهان هستیم پس چرا باید صنعت خودروسازی ما در این وضع باشد.

سردار غیب پروردر پاسخ به این سوال گفت: قصد توهین و یا بی احترامی به فردی را نداریم اما در بخش اول ( موشک و جنگنده کوثر) ما دلال ها را نداریم اما در صنعت خودروسازی با دلالی و دلالان مواجه هستیم ، ما در آن بخش به خودباوری رسیده ایم اما در آن بخش به خودباوری نرسیده ایم و چشممان به بیگانگان است لذا وجود عناصر فاسد را نمی توان کتمان کرد.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: نظر و اعتقاد ما این است که اگر در یک فضای سالم، جهادی و انقلابی با نگاه خودباورانه حرکت کنیم به خروجی مثل جنگنده کوثر می رسیم. مگر همین کار در رابطه با سلول های بنیادی نشد وما نتیجه اش را دیدیم.

وی بیان کرد: چرا مردم ما باید درگیر مسائلی باشند که حق آنها نیست بیایید و از اقیانوس بزرگی که در اختیار شما است استفاده کنید ، بسیج اساتید می تواند به عنوان یک راهکار برای شما تلقی شود. ما دانشجویان انقلابی زیادی را در کشور داریم که می توانند در عرصه های مختلف خدمت رسان باشند اما متاسفانه ما با بخش های کوچکی از دولت توانستیم تعامل کنیم که قطره است درمقابل دریا.

سردارغیب پرور در بخش دیگری از سخنان خود به راهکارهایی برای موفقیت اشاره کرد و گفت: ما در دوران دفاع مقدس یک فرمول کلی داشتیم که کماکان این فرمول نافذ است درآن زمان ما می گفتیم که اگر بخواهیم در یک عملیات پیروز شویم باید سه نکته را مدنظر قرار دهیم. شرط اول برای پیروزی شناخت میدان است که رعایت این شرط اکنون هم ساری و جاری است یعنی باید جغرافیا و هندسه میدان عمل را شناخت ما باید ببینیم که اکنون درکجا هستیم وچه وضعی داریم.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: در دوران جنگ تحمیلی به این شرط می گفتند شناختن زمین. اکنون درتمام آکادمی های دنیا این نکته تدریس می شود و مورد توجه است لذا قبل از هر کاری باید میدان عمل را شناخت و بر آن تسلط یافت.

وی گفت: شرط و نکته دوم شناخت نیروهای خودی است. یعنی ما باید بدانیم که داشته هایمان در انقلاب اسلامی چیست. ما باید در این رابطه توانمندی‎های مادی و معنوی خود را بشناسیم. باید قدردان 230 هزار شهید خود باشیم و بر داشته های علمی و مادی خود متکی باشیم.

سردار غیب پرور اظهار کرد: زمانی گفته می شد که ما دومین دارنده گاز و اکنون گفته می شود که ما اولین کشوردرحوزه منابع گازی هستیم لذا در خصوص شرط دوم ما باید نیروها و توان داخلی خود را بشناسیم و به آنها اعتنا کنیم.

مسئول سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: باید گفت که مشکل کشور ما اکنون دربخش مدیریتی است و ما در اینجا با مشکل مواجه هستیم البته در برخی موارد هم موضوع صرفا به دولت برنمی گردد بلکه مشکل از خودمان است به عنوان مثال در چند روز اخیر با پدیده احتکارها مواجه بودیم و می دیدیم افرادی که مربوط به بدنه دولت نبودند اقدام به احتکار کالا می کردند مثلا درجایی یک 60 میلیارد تومان پوشک احتکار می کند که نشان می دهد مشکل صرفا مربوط به دولت نیست.
 
 

وی در ادامه به شرط سوم برای پیروزی و موفقیت اشاره کرد و گفت: شرط سوم برای موفقیت و پیروزی شناخت دشمن است. ما باید دشمن را بشناسیم و متناسب با آن اقدام کنیم. ما باید همچنین علاوه بر دشمن خارجی عناصر خودفروخته داخلی را هم بشناسیم.
 
بخشی از مشکلات کنونی ما به خاطر جنگ روانی است که دشمن راه انداخته است

سردار غیب پرور اظهار کرد: بخشی از مشکلات کنونی ما به خاطر جنگ روانی است که دشمن راه انداخته است در این جنگ روانی دشمن به گونه‌ای رفتار می کند که کاه را کوه جلوه دهد و ما هم باید متناسب با این جنگ روانی ابتکار عمل داشته و اقدام مناسب انجام دهیم.
 

مسئول سازمان بسیج مستضعفین گفت: لذا اگر قرار باشد که در عرصه انقلاب اسلامی موفق بوده و پیشرفت داشته باشیم باید به این شرط پایبند باشیم و به آنها عمل کنیم.

وی افزود: انقلاب اسلامی ما عرصه‌ای است برای اعتلا و پیشرفت مسلمانان و مستضعفان جهان البته ما معتقدیم تا خطر وتهدیدی نباشد رویش واعتلا نیست. تا زمانی که حضرت ابراهیم (ع) در درون آتش قرار نگرفت و درمعرض مشکلات نبود خداوند امامت مردم را به او اعطا نکرد. لذا افتخار از آن کسانی است که دراین عرصه و مبارزات موفق و سربلند بیرون بیایند.

سردار غیب پرور تاکید کرد: ما مردم ایران در دوران انقلاب وپس از انقلاب سختی‌های زیادی را پشت سر گذاشته‌ایم و به آنها عادت کرده‌ایم. خداوند 40 سال مردم ما را با امتحانات سختی آزموده است و مردم از این آزمون‌ها با سربلندی بیرون آمده‌اند و الان زمان آن فرا رسیده است که فرج الهی نائل شود و ما بسیار به فرج امیدوار هستیم.
 
وظیفه ما صحبت با مردم با زبان امیدواری است

مسئول سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: ما مردم آب دیده‌ای هستیم و دشمن ما را از تهدیدها نترساند. ما کشوری هستیم که خطرات بزرگ را پشت سر گذاشته ایم درست است که اوضاع اقتصادی فعلی بسیار تلخ است اما به فضل الهی از این شرایط عبور می کنیم البته شرطش آن است که خود را نبازیم و به آینده امیدوار باشیم.

وی در پایان خطاب به حاضرین و اساتید دانشگاهی گفت: ما علاوه بر این مطالبه گر هستیم اما حق نداریم با زبان یأس و ناامیدی با مردم حرف بزنیم بلکه وظیفه ما صحبت با مردم با زبان امیدواری است.
 
دانشگاه همواره محل خلق حماسه بوده است

پس از سخنرانی سردار غیب‌پرور حجت‌الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به ایراد سخن پرداخت و گفت: برای من مایه خوشبختی و سعادت است که در اولین روزهای تصدی این مسئولیت گرانقدر در جمع اساتید فرهیخته بسیجی دانشگاه‌های کشور حاضر شوم. آن هم در نشستی که با حضور آیت‌الله مصباح یزدی شخصیتی فرزانه و عالمی کم‌نظیر زینت بخشیده شده است.

وی ادامه داد: در دوره‌ای قرار داریم که شاید پیچیده‌ترین هجمه‌ها ممکن است به یک جامعه صورت گیرد، جنگ اقتصادی، سیاسی و فشارهای دیپلماتیک جای خود را به جنگ و نبرد با اراده‌ها و القای ناتوانی و ایجاد بی‌اعتمادی در جامعه داده است و دشمن به دنبال خلق یک جامعه ناامید با احساس ناتوانی و عدم اعتماد اعضای جامعه به یکدیگراست.

حجت‌الاسلام رستمی افزود: سنگری که انتظار می‌رود در مقابل این خط مقابله کند دانشگاه است. دانشگاه همواره محل خلق حماسه بوده است. شما عزیزان و اساتید بسیجی سال تحصیلی پیش رو در مقابل دشمنی که به زبان آورده که چهل سالگی انقلاب نباید به چشم بیاید باید پای کار باشید هرچند این آرزوی به گور رفته دشمن است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید براینکه نباید دانشجوی انقلابی از استاد انقلابی جلوترباشد گفت: خداوند به انسان‌هایی که اهل کار نباشند وعده نصرت نداده است و وعده نصرت و پیروزی برای انسان‌های مجتهد است و چه جمعی بهتراز جمع شما اساتید بسیجی.

حجت‌الاسلام رستمی در پایان خاطرنشان کرد: روز گذشته که خدمت حضرت آقا بودم وکیل شدم که سلام ایشان را خدمت شما برسانم و برای شما آرزوی توفیق و موفقیت روز افزون دارم.
 
در ادامه این مراسم آیت‌الله مصباح یزدی رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به تشکیل بسیج و بسیج اساتیدگفت: مسئله بسیج یک مفهوم جدیدی در پدیده‌های اجتماعی بعد از انقلاب تلقی می‌شود و در زمانی که نهادهای رسمی دفاع آمادگی کامل برای مقابله با دشمنان متجاوز را نداشتند امام (ه) فرمودند: همه مردم باید بسیج شوند و این واجب، به معنای فراگیر بودن است و اختصاص به فرد یا افراد خاص ندارد و با یک حرکت فراگیر اجتماعی با سرعت و جدیت در کار، برای رسیدن به اهداف تلاش شود.

وی ادامه داد: در ابتدا بسیجیان یک آموزش چند روزه می‌دیدند و بعد به جبهه می‌رفتند و بعدها این مسئولیت ابعاد جدیدتری پیدا کرد و بسیج در زمینه غیرنظامی نیز گسترش یافت که شامل دانش‌آموزان، نوجوانان، پیرمردان و اقشار مختلف، اصناف، کارگران، اساتید حوزه و سایر گروه های جامعه می‌شد و اختصاص به یک گروه خاص نداشت، این حرکت در طول چند دهه تحولاتی پیدا کرد.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با طرح این سوال هدف از تشکیل بسیج چیست ؟ گفت: در ابتدا اولین هدف دفاع نظامی و دفاع درصحنه‌های فرهنگی و علمی بود که دشمنان انقلاب در آنجا فعالیت داشتند، انقلاب ما برخلاف انقلاب‌های دیگری که در دنیا فراوان اتفاق افتاده است با پسوند اسلامی بودن آن متمایز است و این مهم‌ترین هدف برای ماست و سایر اهداف در سایه این هدف تحقق پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: در زمانی که بحث رفراندوم مطرح شد امام (ره) اصرار داشت بگوییم جمهوری اسلامی و نه یک کلمه کم و نه یک کلمه اضافی که اصرار ایشان بی‌جهت نبود. درواقع هر انسانی به طور فطری طالب کمال، پیشرفت و ترقی خودش است اما کمال حقیقی چیست و چگونه باید آن را به دست آورد. امام (ره) در یک سخنرانی فرمودند مصلحین جامعه می‌گویند هدف از حرکت‌های اصلاحی جامعه برقراری عدالت است. به اعتقاد امام (ره) حتی عدالت هم وسیله است، هدف اصلی فراتر است و هدف معرفت‌الله است.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) ادامه داد: در قرآن به تعلیم و تزکیه اشاره شده است و دانستن و خواستن باید زمینه هم شوند این در حالی است که آموزش و پرورش یکی از نهادهای مهم اجتماعی است بنابراین مصلح جامعه باید دانستنی‌های لازم را در اختیار مردم قرار دهد و از طرفی اراده‌ای قوی برای انجام وجود داشته باشد که اساتید دانشگاه برای این مهم، اولاتر هستند ومسئولیت شناخت صحیح به جامعه و تربیت نسل با اراده با اساتید است.
 
بکارگیری عوامل اثباتی برای شناخت معرفت صحیح از سوی اساتید

آیت‌الله مصباح یزدی با تاکید بر بکارگیری عوامل اثباتی برای شناخت معرفت صحیح از سوی اساتید گفت: باید شرایطی را فراهم کنیم که دانشجویان معرفت صحیح و کامل را کسب کنند البته این تنها کافی نیست و باید عوامل منفی و آفت‌ها را تضعیف کنیم که ایفاگری مثبت دراین نقش نیازمند شناخت کافی نسبت به عوامل اثباتی و آفت‌ها است.

وی با طرح این سوال که آیا این وظیفه درست انجام گرفته است یا خیر؟ تصریح کرد: حقیقت این است که ما در جهت عوامل مثبت پیشرفت‌های چشمگیری در طول چند دهه داشته‌ایم و جوانانی در دانشگاه‌ها تربیت شدند که مایه افتخار جامعه هستند اما در کنار اینها عوامل منفی نیز پیدا شده است نگرانی این است که عوامل مثبت رو به ضعف و عوامل منفی رو به شدت برود. هوشیار باشید که اگر باورها فاسد شود خطرها بیشتر می‌شود.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) اضافه کرد: در تاریخ کمتر روزی برای مومنین بوده که این همه دشمنی و ابزارهای دشمنی علیه آن جمع شده باشد. در این شرایط دشمن از انواع دشمنی‌ها در اقتصاد، تحریم‌ها، میدان نظامی و فروش سلاح‌ به دشمنان ما و تحریک همسایگان به قطع روابط و حتی تحریم‌های دارویی و بهداشتی فروگذار نکرده است.

وی در پایان با تاکید بر وظیفه سنگین اساتید در تعلیم و تربیت صحیح خاطر نشان کرد: در شرایطی که عوامل فساد، دشمنی و تضعیف ما متراکم شده است وظیفه اساتید در تعلیم و تربیت صحیح چند برابر است، ابتدا بر داشته‌های علمی خود بازنگری کنید چرا که اگر در معلومات ، دانستنی‌ها و باورهایمان ضعفی وجود داشته باشد این ضعف یک روز کار دستمان می‌دهد.
 


وی گفت: نکته دیگر این است دردهایی که اکنون وجود دارد مربوط به یک طبقه خاص نیست بلکه مربوط به کل جامعه است وهر کسی در هر جایی مسئولیت دارد باید نسبت به مسئولیت خود وظیفه مند باشد و به سهم خود مسئولیت پذیر باشد. طبیعتا بخشی از این مسئولیت بر عهده اساتید و نخبگان دانشگاهی است که انشاءالله بتوانند با تلاش واقدام مناسب درکاهش این مشکلات گام بردارند.

در ادامه این مراسم محمد باقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی دیگر از مدعوین جلسه به ایراد سخن پرداخت.
 
بدنبال یک حیات معنوی و اسلامی که برخاسته از فرهنگ اسلامی است، هستیم

قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امسال در چهلمین سال انقلابمان هستیم، انقلاب اسلامی ما برخاسته از فرهنگ قرآنی، اهل بیت و اسلام است و ویژگی‌های منحصر به فردی دارد و طبیعی است که انقلاب همیشه در مبارزه دائمی است.

وی ادامه داد: ما به دنبال صراط مستقیم و راه فرهنگ اسلامی و انسانی هستیم اما اگر کسانی با این مسئله در تضادند آیا به معنی این است که ما دنبال دشمن تراشی هستیم؟ خیر این راه، راه انقلاب اسلامی است و مبانی فکری و باورهای ما است. وقتی چنین نگاهی قدرت سیاسی را درکشورمان به دست می‌گیرد حتما تهدید و جنگ به دنبالمان خواهد بود و کسانی به دنبال این هستند که ما را از صراط مستقیم دورکنند.

قالیباف تصریح کرد: کسانی که می‌گویند چرا ما همیشه دنبال تنش هستیم بدانند ما به دنبال تنش نیستیم به دنبال یک حیات معنوی و اسلامی که برخاسته از فرهنگ اسلامی است، هستیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: امروز در دهه چهلم انقلاب در دو عرصه با ما می‌جنگند یک عرصه، عرصه اقتصادی و عرصه دیگر عرصه رسانه‌ای است و در این عرصه‌ها دشمن اهدافی را دنبال می‌کند.

وی اضافه کرد: هدف آنها این است که ما را از آرمان‌های انقلاب منحرف کنند و از آن ویژگی‌ها دور شویم و کار دوم اینکه می‌خواهند انجام دهند این است که در حقیقت می‌خواهند در حوزه ناکارآمدی و اشکالاتی که در عرصه کارآمدی داریم را دستاویز و بهانه برای حذف و دوری از آرمان‌های انقلاب قرار دهند.

قالیباف افزود: امروز با افتخار و محکم از آرمان‌های انقلاب دفاع کنید. انقلاب اسلامی در استقلال، آزادی ، جمهوریت و مردم‌سالاری و اسلامیت به بهترین شکل ممکن قابل دفاع و سند افتخار ماست. چرا باید در بعضی از نشست‌ها و محیط‌ها انسان بشنود که بگویند ما در این زمینه‌ها پاسخی نداریم. د اینجا باید گفت چرا پاسخ ندارید؟ کدام کشور را می‌توانید نام ببرید که دراستقلال و عزت اینگونه باشد کشورهای دیگر را ببینید که چگونه ذلت را می‌پذیرند با اینکه مدعی هستند اقتصاد پایداری دارند فقط با یک توئیت، دولت‌هایشان درمعرض شکست قرار می‌گیرد. در کشور ما بعد از دو هزار و پانصد سال مردم خودشان تصمیم می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: امت اسلامی آنچنان مقتدر و زنده است که جامعه اسلامی ما در مواقع مختلف و شرایط گوناگون هژمونی امریکا را بر هم زده است. قبول دارم که چالش داریم ، هر چالشی که امروز در کشور داریم و نمره قبولی در آن نمی‌گیریم در حوزه مسائل کارکردی و عملکردی ما است و این ربطی به آرمان‌های انقلاب ندارد، کارنامه ما دراینجا قابل اشکال است.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد:‌ دشمن در جنگ رسانه‌ای خود برای تضعیف روحیه و برای اینکه اذهان را متوجه خود بکند و فشار روانی بیاورد دنبال بهانه‌تراشی است و قصدش تزریق ناامیدی به جامعه است. دقت کنیم که در جنگ نابرابر و رسانه‌ای که دشمن راه‌اندازی کرده گرفتار نشویم.

قالیباف اضافه کرد: ما در حوزه عملکردی و در دولت‌سازی خوب عمل نکرده‌ایم منظورم از دولت به معنای عام است و دولت فعلی نیست و غرض از دولت قوای سه گانه است. در حوزه عملکردی ضعف ساختاری داریم. نظام اداری ما بسیار متمرکز و آسیب‌پذیر است و از طرفی ضعف مدیریتی در کشور داریم. درانتخاب این روش‌های مدیریتی حوزه باورها و رویکردها موثر است.

وی بابیان اینکه امروز ما گرفتار یک جنگ اقتصادی هستیم و چالش اقتصادی ما چالش بزرگی است گفت: آِیا مشکل اقتصادی راه حل ندارد؟ پاسخ این است که راه حل دارد و از قضا راه حل های شفاف و روشنی دارد و به نوعی وعده سرخرمن نیست که بگوییم امروز تصمیم می‌گیریم و آثار آن را سه سال بعد می‌بینیم. مشکلات اقتصادی امروز راه حل های کوتاه‌مدت، میان مدت و دراز مدت دارد و مردم آثار آن را می‌بینند در حوزه حمل و نقل عمومی کشور، سازمان دادن ارز و ثبات قیمت آن، تعیین تکلیف رشد نقدینگی در کشور، کنترل قاچاق کالا و ارز، سامان دادن عرضه و توزیع درنیازهای ضروری و ... در کوتاه‌مدت امکان‌پذیر است.

وی تصریح کرد: آیا ما در کوتاه‌مدت نمی‌توانیم با اتخاذ سیاست‌های جبرانی درست مشکل خانواده‌ها را حل کنیم. ما در سال حدود 330 هزار میلیارد تومان سود پول به صاحبان سپرده واگذار می‌کنیم. و هیچ مالیاتی به این سود پول‌ها تعلق نمی‌گیرد. این در حالی است که بیش از 400 میلیون حساب وجود دارد. وقتی آنالیز این سپرده‌های بانکی انجام شود آیا این مقدار سود وقتی بین این حساب‌ها توزیع شود این سوال مطرح نمی‌شود که بیش از 75 درصد از این 330 هزار میلیاد تومان متعلق به چند درصد می‌شود؟!؟ سپس در پیگیری این سیاست پولدارها پولدارتر میشوند و فقیرها فقیرتر آنوقت این را به پای انقلاب می‌نویسیم.

قالیباف اضافه کرد: راهکار اقتصادی وجود دارد و با همه فشارها و تحریم‌ها ما قادریم درسال 1400 یک ثبات و پایداری در اقتصاد ایجاد کنیم و در این موضوع تردید نکنیم این موضوع مستند و قابل انجام است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه نباید از جنگ رسانه‌ای دشمن غفلت کرد، تصریح کرد: دو نگاه و تفکر در عرصه نبرد اقتصادی وجود دارد. یک نگاه می‌گوید اقتصاد راه حل اقتصادی دارد و نگاه دیگر می‌گوید اقتصاد راه حل سیاسی دارد. امروز وظیفه همه ما این است که مشکل اقتصادی را با نگاه به درون و ظرفیت‌های خودمان دنبال کنیم. و آنهایی که به دنبال راهکار سیاسی هستند اشتباه بزرگی می‌کنند از زمان مشروطه تاکنون به خیانت‌هایی که امریکا و انگلیس براین ملت کردند بنگرید حتی به مسئله برجام توجه کنید آیا می‌توانیم به آنها امیدوار باشیم؟

وی تاکید کرد: هرکسی که این مردم ، ایران، اسلام و ولایت را دوست دارد باید به دولت کمک کند، مواضع سیاسی بنده نسبت به دولت شفاف بوده و هست و چنانچه این دولت در مسیر راهکار اقتصادی برای حل این بحران اقتصادی حرکت کند باید همه دست به دست هم بدهیم و به دولت برای سامان دادن به مشکلات کمک کنیم و نباید در اینجا رفتار سیاسی انجام دهیم. مردم در فشارند دولت باید در عمل و بیان بگوید که راهکار اقتصادی راهکار حل بحران اقتصادی امروز است.

درپایان این مراسم از افراد مختلفی در حوزه‌های مختلفی به پاس زحماتشان در دوران انقلاب و پس از انقلاب و زمان حاضر همچون امیر سرتیپ کریم بنی طرفی، مهندس نوری مدیر عامل سازمان هواپیمایی کشور، خانواده مرحوم شایان فر رئیس پژوهشکده روزنامه کیهان، دکتر رهدار عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم و مرکز مطالعات راهبردی فتوح، مهدی جمشیدی عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ واندیشه و همچنین از اسدلله مسعودی مقام دادیار دیوان عالی کشور و رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلال گران و مفسدان اقتصادی و محمد مهدی حاج محمدی بازپرس ویژه دادگاه عمومی و انقلاب تهران تقدیر و تشکر بعمل آمد.

همچنین در این مراسم از عزت الله مطهری معروف به عزت شاهی، مهدی غیوران و همسرشان طاهره سجادی و نیز فرزند شهید اندرزگو تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در پایان این مراسم حکم دبیر ستاد راهبردنگاری دهه پنجم انقلاب اسلامی به دکتر سید مصطفی مصلح‌‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه داده شد.
 
انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *