صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از طلاهای قابل پیش‌بینی در کشتی آزاد تا اشتباهات کادر فنی در کشتی فرنگی

۱۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱:۱۵
کد خبر: ۴۵۰۰۳۳
تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا ۵ مدال طلا و ۳ مدال برنز کسب کردند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا با کسب ۵ مدال طلا و ۳ مدال برنز به مقام قهرمانی تیمی و مدالی دست یافتند.
 
در رشته کشتی آزاد تیم ایران موفق شد با کسب ۳ مدال طلا در اوزان سنگین توسط حسن یزدانی، علیرضا کریمی و پرویز هادی و یک مدال برنز توسط رضا اطری قهرمان شود. فارغ از عملکرد بسیار خوب طلایی‌های کشتی به خصوص علیرضا کریمی که توانست با شکست ماگومد ابراگیموف ازبکستانی دارنده مدال برنز المپیک بگیرد، اطری در سبک‌وزن هم حرکت رو به جلویی را از خود نشان داد که باید در مسابقات آینده تداوم داشته باشد.
 
در کشتی آزاد، اما مصطفی حسین‌خانی در وزن ۷۴ کیلوگرم مانند چند مسابقه گذشته باز هم در لحظات پایانی دستش از مدال کوتاه ماند. مسئله‌ای که به نظر می‌رسد بیشتر روحی روانی است تا فنی و کادر فنی باید برای آن راهکاری بیاندیشد. از سوی دیگر مهران نصیری در وزن ۶۵ کیلوگرم در اولین مسابقات جدی خود در رده‌ی سنی بزرگسالان نتوانست خود را با جو مسابقات وفق دهد و یک فرصت مناسب را از دست داد.
 
در هر حال کشتی آزاد در اوزان سبک کار سختی در رقابت‌های جهانی پیش رو دارد و امید می‌رود با تمرینات منظم ملی پوشان که بلافاصله پس از بازی‌های آسیایی آغاز شده نتایج مناسبی در این رقابت‌ها به دست آید هر چند کار بسیار سخت است و باید برای المپیک توکیو برای این اوزان نفرات خوبی را به تناوب شناسایی کرد.
 
کشتی فرنگی نیز مانند کشتی آزاد با کسب ۲ مدال طلا و ۲ مدال برنز به مقام قهرمانی دست یافت. محمدعلی گرایی در وزن ۷۷ کیلوگرم و حسین نوری در وزن ۸۷ کیلوگرم با کسب مدال طلا و انجام کشتی‌های دیدنی و البته مقتدرانه جای حرف و حدیثی را باقی نگذاشتند.
 
در اوزان سبک کشتی فرنگی مهرداد مردانی و محمدرضا گرایی با کسب مدال برنز انتظارات را تا حدود زیادی برآورده کردند هرچند نمی‌توان از کنار اشتباهات فنی مردانی در دیدار برابر حریف ژاپنی به راحتی گذشت و باید این اشکالات مردانی از سوی کادر فنی برطرف گردد.
 
از سوی دیگر، اما بهنام مهدی زاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم و علی اکبر حیدری در وزن ۹۷ کیلوگرم نتوانستند انتظارات را برآورده کنند این دو کشتی گیر به تازگی در مصاحبه‌های خود داوری را مقصر ناکامی خود در کسب مدال می‌دانند، اما نمی‌توان اشتباهات فنی آنها و همچنین کوچینگ را در این موضوع بی تاثیر دانست.
 
بحث کوچینگ در مبارزه مهدی زاده با حریف ازبکستانی بسیار به چشم آمد موضوعی که علی اشکانی سرمربی تیم ملی نیز تلویحا آن را پذیرفته است. به نظر می‌رسد باید برای کوچینگ سنگین وزن در مسابقات آینده فکری اندیشیده شود.
 
از سوی دیگر علی اکبر حیدری در وزن ۹۷ کیلوگرم از نظر فنی اشکالات فراوانی دارد که باید به مرور آن را برطرف کند تا بتواند شانه به شانه مهدی علیاری رقابت کند.
 
در پایان می‌توان گفت: کشتی با کسب ۸ مدال طلا شامل ۵ طلا و ۳ برنز عملکرد خوبی در جاکارتا داشت و باید هدفگذاری خود را برای المپیک توکیو انجام دهد هرچند با کم لطفی‌های انجام شده و کمبود شدید منابع مالی و مشکلات اقتصادی موجود این ورزش کار سختی پیش رو دارد و نیاز به حمایت جدی از این رشته افتخارآفرین است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *