هدف از پیوست فرهنگی ایجاد بارقه امید در مردم است
حجت الاسلام و المسلمین صادقی گفت: هدف از پیوست فرهنگی تقویت بارقه امید در مردم و حرکت امور جاری کشور به سمت خدا، پیامبر و اهل بیت (ع) است.
وی افزود: هر مسئولی باید با در نظر گرفتن وجدان کاری با مخاطبان خود رفتار کند و در نتیجه باید در نظر داشت که آیا مسیری را که در حرکت هستیم، مسیر پیامبر خدا و اهل بیت (ع) هست یا خیر؟ چرا که اثرگذاری فرهنگی آن به مراتب با ارزشتر و بااهمیتتر در نزد مردم و افراد جامعه خواهد بود.
معاون فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به پیوست فرهنگی در حوزه آموزش کادرهای اداری اظهار داشت: باید در امور آموزشی با حاضر و ناظر بودن خدا، کرامت انسانها را حفظ کرد و وجدان آنان را در برابر هرگونه زشتی و گمراهی آگاه ساخت و با اینگونه روش میتوان تاثیر فزایندهای در تصویب و یا تصمیمات قانونی اعمال کرد.
وی گفت: پیوست فرهنگی در اصل تقویت اعتقادات فرهنگی و باورهای اسلامی است و از جهتی جلوی برخی بی اعتمادیها و بد اخلاقیها را که در جامعه امروز ما دیده میشود خواهد گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین صادقی در ادامه افزود: از طریق پیوست نگاری فرهنگی میتوان آثار مخرب زندان را بر روی زندانی زدود و افراد خاطی را متنبه کرد و از این طریق جلوی فروپاشی کانون خانوادهها را گرفت.
وی افزود: در نظام اداری باید از سیستم خودکنترلی و نظارت درونی که مکمل نظارت بیرونی است بهره برد و در تصمیمات اداری ضمن تقویت اعتقادات نسبت به خدا، پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) در دل مردم ایجاد امید کرد و آنان را به آینده روشن نوید داد.
معان فرهنگی قوه قضاییه بهترین روش برای سنجش کارها را بهره برداری از آیات و روایات در تمامی ابعاد زندگی فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی برشمرد و گفت: تصمیم گیریها و فرآیندها باید از این مسیر بگذرد تا اثرگذاری اعمال ما سنجیده شود.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *