واکاوی علل شکست مذاکرات صلح یمنی/ افکار عمومی چند دسته است؟
کارشناس مسائل یمن گفت: مذاکرات صلح یمنیها با ائتلاف متجاوز سعودی با هدف خرید زمان مطرح میشود. لذا این موضوع به خودی خود باعث تداوم حملات میشود و با طرح این ادعاها ائتلاف سعودی مقداری از حساسیت بین المللی این تجاوز میکاهند.
بیشتر بخوانید:
وی ادامه داد: دلایل اصلی شکست این مذارکرات، کارشکنیهایی بوده که از سوی گروهها، اشخاص و کشورهایی بهغیر از یمنیها بوده است. مانند شکستن آتش بس توسط ائتلاف آل سعود و یا حامیان منصورهادی که با کارشکنیهای خود، مانع انجام آتش بس کامل شده اند.
مذاکرات صلح یمنیها و با ائتلاف متجاوز سعودی با هدف خرید زمان مطرح میشود
کارشناس مسائل یمن خاطر نشان کرد: مذاکرات صلح یمنیها و با ائتلاف متجاوز سعودی با هدف خرید زمان مطرح میشود. لذا این موضوع به خودی خود باعث تداوم حملات میشود و با طرح این ادعاها ائتلاف سعودی مقداری از حساسیت بین المللی این تجاوز میکاهند.
وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر ازاهداف حمله کنندگان، جنایتکاران و کودک کشان به یمن این است که با برگزاری این نوع مذاکرات ظاهری، به جهان القا کنند حاضر به آتش بس هم بودیم، اما این مذاکرات بنا به دلایلی با بن بست رو به رو میشود و به نتیجه نمیرسد.
یمن در آستانه یک قحطی بزرگ
نجار افزود: ائتلاف آل سعود با حملات خیلی شدید خود به یمن، در سال ۲۰۱۸ این کشور را در آستانه یک قحطی بزرگ، قرار دادهاند. به طوری که چنین قحطی حتی در کشورهای آفریقایی هم وجود ندارد. سیاستهای ننگین غرب، صهیونیسم بین الملل و آمریکا همچنین آن عمال خود فروخته شان مانند آل سعود و برخی از این کشورهای کوچک منطقهای، شاهکار خود در یمن را انجام میدهند که آن هم ایجاد یک قحطی بزرگ در سال ۲۰۱۸ است.
کارشناس مسائل یمن با اشاره به نقش افکار عمومی در پذیرش اشتباه در حمله به اتوبوس حامل کودکان یمنی از سوی ائتلاف سعودی تاکید کرد: افکار عمومی به دو دسته تقسیم میشود. یکی افکارعمومی مردمی و دیگری افکار عمومی رسانههاست که در کنترل و سیطره مجموعه صهیونیسم بین الملل وحکومتها اداره میشود.
بیشتر بخوانید:
وی تصریح کرد: در برخی موارد با پیش زمینههای خاص، رسانهها یک فشارهایی بر سر یکسری مسائل منطقهای و یا بین المللی میآورند و اینها همه با یک ژست حقوق بشری همراه است؛ مانند همین اظهارنظراتی که گاها درباره یمن مطرح میشود، اینها نه اینکه بهطور واقع، نشان دهنده جنایتی که علیه ملت بی دفاع یمن باشد بلکه تنها حرکتی نمادین است.
کارشناس مسائل یمن با بیان اینکه همواره کسانی که خود را طلایهدار حقوق بشر در دنیا معرفی میکنند، جنایتکارترین کشورها و قدرتهای جهان هستند،خاطر نشان کرد: اما آن طرف دیگر فشار افکار عمومی مردم و ملتهاست، زیرا ملتها با اعتراضات خود به حکومتهایشان فشار میآورند تا حمایتشان را از رژیم کودککش و حامیان و همپیمانانش قطع کنند.
بحران یمن با یک سانسور بسیار شدید رسانهای مواجه است
نجار با اشاره به اینکه بحران یمن با یک سانسور بسیار شدید رسانهای مواجه است، افزود: بالغ بر ۸۰ درصد رسانههای جهان، تحت کنترل صهیونیسم بین الملل هستند و این رسانهها موضوع یمن را بسیار سطحی و کم ارزش نشان میدهند و مانع میشوند ملتها از جنایات در این کشور آگاه شوند.
کارشناس مسائل سیاسی یمن افزود: افکار عمومی جهان نیز به همین دلیل نمیتواند با دردست داشتن اطلاعات کامل اقدامات خود برای حمایت از یمن را انجام دهد. تنها فشارهای کنونی یک سری اقدامات بود که ملتها به حکومتهایشان میآورند و آنها را وادار به اقدام سیاسی علیه ائتلاف متجاوز سعودی میکنند.
اعتراف ائتلاف سعودی به اشتباه خود در حمله به اتوبوس کودکان یمنی، اقدامی نمادین است
وی تصریح کرد: لذا اعتراف ائتلاف سعودی به اشتباه خود در حمله به اتوبوس کودکان یمنی، اقدامی نمادین است، زیرا میدانیم رژیم آل سعود، امکانات و تجهیزات پیشرفته نظامی دارد و نمیتوان گفت با این تجهیزات، در هدفگیری خطا کردند.
وی تصریح کرد: لذا اعتراف ائتلاف سعودی به اشتباه خود در حمله به اتوبوس کودکان یمنی، اقدامی نمادین است، زیرا میدانیم رژیم آل سعود، امکانات و تجهیزات پیشرفته نظامی دارد و نمیتوان گفت با این تجهیزات، در هدفگیری خطا کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *