صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چشم انداز روابط کشورهای اروپایی و آمریکا از زبان رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ

۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹:۳۱
کد خبر: ۴۴۹۶۰۸
دیپلمات آلمانی و رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در مصاحبه‌ای گفته است که با ادامه حضور دونالد ترامپ در پست ریاست جمهوری آمریکا، خطر دستیابی نیرو‌های ضد آمریکایی در آلمان به موقعیت برتر و بردن برلین به آغوش روسیه و چین بیشتر می‌شود.
به گزارش گروه بین الملل ، ولفگانگ ایشینگر، دیپلمات آلمانی و رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ در مصاحبه‌ای گفته است که با ادامه حضور دونالد ترامپ در پست ریاست جمهوری آمریکا، خطر دستیابی نیرو‌های ضد آمریکایی در آلمان به موقعیت برتر و پیش بردن برلین به آغوش روسیه و چین بیشتر می‌شود.

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ و سفیر سابق آلمان در آمریکا یک روز قبل از انتشار کتاب "جهان در معرض خطر" در مصاحبه با ضمن تاکید بر پذیرش مسئولیت جهانی بیشتر به مسئولان آلمانی از آنان خواسته است به خاطر ترامپ از آمریکا نگذرند.

ایشینگر گفت: «هرچه ترامپ مدت بیشتری در مسند قدرت بماند، متقاعد کردن کسانی که در آلمان و اروپا از زمان جنگ ویتنام بحث قطع ارتباطات با آمریکا را مطرح می‌کنند، سخت‌تر خواهد شد.»

وی افزود: «برای دولت آلمان بسیار دشوار خواهد بود که روابط خود را با آمریکا حفظ کرده و از این رابطه دفاع کند. ممکن است نیرو‌های خواهان برقراری ارتباط نزدیک با کشور‌هایی مانند روسیه یا چین، جسارت بیشتری یابند و تشویق شوند.»

ایشینگر نگرانی خود را از استفاده از تحریم‌ها به عنوان ابزار سیاست خارجی و تهدید به مجازات شرکت‌های آلمانی و دیگر شرکت‌های وابسته به پروژه خط لوله نورد استریم ۲ با روسیه ابراز کرد.

وی گفت: «اگر تحریم‌های آمریکا برای جلوگیری از قرارداد نورد استریم ۲ به کار برده شود، پیامد‌های خطرناکی برای روابط فرا آتلانتیکی خواهد داشت.»

ایشینگر با اعلام درخواست استقلال هر چه بیشتر آلمان از مرکل و فرا رسیدن زمان عملی کردن وعده‌ها و سخنان افزود: «ما جایی نیستیم که باید باشیم. شما حتی می‌توانید استدلال کنید که ما در سال‌های اخیر یک گام عقب افتاده ایم.»

خبرگزاری رویترز نوشته است که ترامپ از زمان ورود به کاخ سفید در ژانویه سال گذشته تاکنون آمریکا را از پیمان اقلیمی پاریس خارج کرده، توافق هسته‌ای ایران را ترک کرده و تهدید به خروج از سازمان تجارت جهانی کرده است. وی مکررا آلمان را به خاطر مازاد تجاری و کمبود هزینه‌های دفاعی اش مورد حمله قرار داده است.

نظرسنجی مرکز تحقیقات پیو در سال گذشته نشان داد که تنها ۳۵ درصد از آلمانی‌ها به آمریکای تحت ریاست جمهوری ترامپ دیدگاه مطلوبی دارند. نظرسنجی بنیاد کوربر اعلام کرد که آلمانی‌ها ترامپ را نسبت به مقامات ارشد کره شمالی، روسیه و ترکیه مشکلی بزرگتر در سیاست خارجی می‌دانند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *