صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل شهرداری پس از 60 سال

۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰:۰۴
کد خبر: ۴۴۹۵۹۰۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران با بیان اینکه بازنگری و اصلاح طرح طبقه‌بندی مشاغل شهرداری تهران پس از 60 سال در دستور کار قرار گرفت، گفت: بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل جهت حفظ پویایی سیستم و بکارگیری ظرفیت انسانی و تخصصی کافی و مناسب در راستای اجرای مدیریت نوین شهری است.

خبرگزاری میزان - محمدعلی الفت پور با بیان اینکه طرح طبقه بندی فعلی و ملاک عمل شهرداری تهران از سال 1347 تا کنون مورد بازنگری قرار نگرفته بود، اظهار کرد: توسعه و تغییر برخی ماموریت‌ها و وظایف شهرداری تهران در سنوات اخیر، عدم بازنگری شرح شغل‌ها و شرایط احراز مشاغل، ناکارآمدی طرح طبقه‌بندی مشاغل فعلی را به همراه داشت.

وی با اشاره به لزوم و ضرورت روش ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل شهرداری به تناسب شرایط کاری و ماهیت فعالیت‌های جدید سازمانی، گفت: در سال 1347 بنا به پیشنهاد شهرداری تهران و مطابق نیازهای آن زمان شهرداری تهران طرح طبقه بندی مشاغل توسط سازمان امور اداری و استخدامی وقت کشور را تصویب و به اجرا گذاشت.

رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران با بیان اینکه در سال 1359 بنا به لزوم بازنگری مجدد و نیاز به اصلاحات جدید، مجدد پیشنهادات اصلاحات طرح مذکور به سازمان امور اداری و استخدامی وقت ارائه و توسط آن سازمان تغییراتی در طرح ایجاد شد، تصریح کرد: طرح جدید به واسطه عدم تطابق تغییرات ایجادی با وضعیت شهرداری تهران قابلیت اجرایی شدن نداشت.

وی افزود: بر همین اساس و به درخواست شهرداری تهران سازمان امور اداری و استخدامی در سال 1360 مصوبه سال 1359 را ملغی و طرح مصوب سال 1347 با اندکی تغییرات به عنوان ملاک عمل شهرداری به قوت خود باقی ماند.

الفت پور با بیان اینکه در طرح طبقه‌بندی مشاغل فعلی شهرداری تهران، 10 رسته شغلی وجود دارد که بیشترین گروه شغلی مربوط به رسته اداری مالی با 6 گروه و سپس رسته‌های خدمات شهری، پزشکی و فنی با 4 گروه شغلی است، افزود: بین رسته‌های شغلی شهرداری تهران، رسته‌های خدمات کامپیوتری و کشاورزی دارای کمترین گروه شغلی است.

وی با اشاره به اینکه از بین مشاغل موجود شهرداری تهران، 62 درصد مشاغل در رتبه‌های شغلی 9 تا 14 است که توزیع اکثر آن ها در رسته مدیریت و ستاد و در مشاغل کارشناسی و مدیریتی است، گفت: از مجموع پست‌های شهرداری تهران، حدود 11 هزار پست کارشناسی و حدود 5 هزار پست دیگر مدیریتی است.

رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران با بیان اینکه نمودار توزیع رتبه‌ها بیانگر این است که در رتبه‌های 13 و بالاتر تراکم بسیاری وجود دارد، عنوان کرد: گستردگی و تغییرات وظایف در شهرداری تهران، در سال‌های اخیر و عدم تغییر شرح شغل‌ها و شرایط احراز مشاغل، حاکی از ناکارآمدی طرح طبقه‌بندی مشاغل است.

بیشتربخوانید

شهردار تهران: تعداد اتوبوس‌های شهر را به بیش از پنج هزار دستگاه می‌رسانیم

وی با اشاره به اینکه روش ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل شهرداری باید متناسب با شرایط کاری و ماهیت جدید فعالیت‌های سازمان یا شکل گیری فعالیت‌های جدید، به روزرسانی شود، گفت: بر همین مبنا، بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل شهرداری تهران، جهت حفظ پویایی سیستم و بکارگیری ظرفیت انسانی و تخصصی کافی و مناسب در راستای اجرای مدیریت نوین شهری و همسو با اهداف استراتژیک کلانشهر تهران، با محوریت اداره کل تشکیلات و بهبودروش‌ها و اداره کل منابع انسانی انجام می شود.

رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران با اشاره به تکمیل و تدوین ارزشیابی مشاغل مناطق 22 گانه در منطقه 2 به عنوان منطقه منتخب، برگزاری جلسات کارشناسی با نمایندگان اداره کل سرمایه انسانی، به عنوان اقداماتی که تاکنون صورت گرفته است، گفت: سند شناسنامه مشاغل مناطق 22 گانه و ستاد و موسسات تابعه شهرداری تهران و برگزاری جلسات خبرگانی نهایی سازی ارزشیابی مشاغل مناطق 22 گانه با محوریت ادارات کل برنامه ریزی و توسعه شهری، هماهنگی جهت برگزاری کارگاه آموزشی به منظور ارزشیابی مشاغل و هماهنگی جهت اخذ مجوزه های لازم از مبادی ذیربط از دیگر اقدامات صورت گرفته در این حوزه است.

وی با اشاره به اینکه روش ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل شهرداری باید متناسب با شرایط کاری و ماهیت جدید فعالیت‌های سازمان یا شکل گیری فعالیت‌های جدید، به روزرسانی شود، گفت: بر همین مبنا، بازنگری طرح طبقه‌بندی مشاغل شهرداری تهران، جهت حفظ پویایی سیستم و بکارگیری ظرفیت انسانی و تخصصی کافی و مناسب در راستای اجرای مدیریت نوین شهری و همسو با اهداف استراتژیک کلانشهر تهران، با محوریت مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران و اداره کل سرمایه انسانی انجام می شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *