طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی؛ معجزه فصل سرما
خبرگزاری میزان _ بهداشت نیوز نوشت: در ادامه طرز تهیه این سوپ مقوی را به شما آموزش می دهیم.
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: 1 عدد
فلفل قرمز خرد شده: 1 عدد
نمک: 1/2 قاشق مربا خوری
حبه سیر: 2 عدد
فلفل هالوپینو: 1 عدد
زنجبیل رنده شده: 2 قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: 1 قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده: 2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده: 3 عدد
آب مرغ: 2 لیوان
روغن زیتون را در تابه بریزید و پیاز،و فلفل را تفت دهید.
نمک را اضافه کرده و تا 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
درهمین حال سیر، فلفل هالوپینو و زنجبیل را اضافه کنید.
گشنیز را اضافه کرده و 1 دقیقه هم بزنید.
گوجه فرنگی و آب مرغ را اضافه کرده و برای 10 دقیقه بگذارید جوش بیاید.
درانتها زیره را اضافه کنید.
- بیشتر بخوانید:
- فوت و فنهای تهیه لیمو عمانی در خانه
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.