صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی آغاز شد

۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۲:۱۴
کد خبر: ۴۴۸۹۴۷
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی، نفت و محیط زیست در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع آغاز شد.

به گزارش گروه سیاسی ، طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، راه و شهرسازی، نفت و محیط زیست در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع آغاز شد.

امیر دریادار امیر رستگاری در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت اظهار داشت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و حمایت از کالای ایرانی و براساس مصوبات نهمین جلسه شورای عالی صنایع دریایی کشور به ریاست معاون محترم اول رئیس جمهور در خصوص جایگزینی شناور‌های استیجاری سکو‌های نفتی و شناور‌های مورد نیاز سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع تولید و ساخت تعدادی از شناور‌های مرتبط با وزارت نفت و سازمان بنادر و دریانوردی را در دستور کار قرار داده است.

وی با بیان اینکه براساس این طرح، بهینه سازی ناوگان حمل و نقل کالا و فراورد‌های نفتی، نوسازی شناور‌های خدمات بندری و امداد و نجات سازمان بنادر و دریانوردی با شناور‌های ساخت داخل مطابق با سند راهبردی ۱۰ ساله صنعت دریایی اجرایی خواهد شد، افزود: با اجرای این طرح ضمن جلوگیری از خروج صد‌ها میلیون دلار ارز از کشور، اشتغالزایی پایدار، کاهش تهدیدات ناشی از خروج شناور‌های استیجاری خارجی در زمان تحریم، ارتقا توان تولید داخل، توسعه فناوری‌های نوین دریایی و بومی سازی زنجیره تامین را در پی خواهد داشت.

امیر دریادار رستگاری با بیان اینکه امروز با دستور وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت همزمان این طرح در صنایع شهید درویشی در بندرعباس، صنایع شهید تمجیدی در بندرانزلی و صنایع شهید توحیدی در تهران آغاز شد، تصریح کرد: براساس طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی نسبت به ساخت تمام شناور‌های مورد نیاز کشور در رفع هر گونه وابستگی اقدام خواهد کرد.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع جزو پیشروترین سازمان‌های صنعت دریایی کشور در اجرای طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از ۹ مدل شناور‌های ارجاع شده به این سازمان، کار طراحی مفهومی، مقدماتی و مهندسی سه نوع یدکش ۱۶۰۰ اسب بخار، آتش خوار آلومینیومی و شناور پشتیبانی و خدمات سکوی فراساحل را آغاز کرده است.

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با قدردانی از معاون محترم اول رئیس جمهور و وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد فرصت و بستر برای تولید شناور‌های مورد نیاز کشور و جایگزینی با شناور‌های استیجاری تاکید کرد: با اجرای طرح تحول صنعت دریایی کشور سالانه از خروج صد میلیون دلار ارز بابت اجاره شناور‌های استیجاری جلوگیری می‌شود.

وی ایجاد اشتغال، خلق ثروت، ارتقاء توان صنعتی تولید داخلی، توسعه فناوری‌های نوین دریایی، بومی سازی شناور‌ها و بومی سازی تجهیزات دریایی را از مزایای ارجای طرح تحول صنعت دریایی برشمرد و گفت: امروز ان شاالله نقطه عطفی در تحول صنعت دریایی کشور خواهد بود.

امیر دریادار رستگاری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی این سازمان در حوزه ساخت و طراحی شناور‌های مختلف و تامین نیاز‌های داخلی اظهار داشت: امروز سازمان صنایع دریایی با دارا بودن دفاتر طراحی، مسئولیت طراحی و ساخت شناور‌های سطحی، زیرسطحی، شناور‌های اثرسطحی، هواناو و شناور‌های پرنده، شناور‌های تندرو، دفاتر طراحی موتور‌های دیزلی و بنزینی، دفتر طراحی سامانه‌های انتقال قدرت و همچنین دفتر طراحی سامانه‌های پیش‌برنده را در اختیار دارد و در حوزه‌های مختلف شناوری مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع تصریح کرد: این سازمان دارای مراکز توسعه فناوری مربوط به سازه‌های مختلف کامپوزیتی، ساز‌ه‌های فولادی، سازه‌های آلومینیومی، سامانه‌های هوشمند، مرکز توسعه فناوری رانش الکتریکی، و... است.

رئیس سازمان صنایع دریایی با بیان اینکه این سازمان افتخار دارد علاوه بر مسئولیت ساخت شناور‌های نیرو‌های دریایی قدرتمند کشور تاکنون بیش از ۱۸۰ فروند شناور غیرنظامی را طراحی و در اختیار متقاضیان قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز افتخار داریم که علاوه بر طراحی انواع پلتفرم‌ها و شناور‌ها، در حوزه تامین زنجیره سامانه‌های حساس و گلوگاهی ورود و موتور ۹۰۰ اسب بخار را تولید کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی موفق شده موتور‌های دیزلی را تبدیل به دیزل‌های دریایی کند و از ۳۵۰ اسب بخار به قدرت ۵۰۰ اسب بخار برساند، گفت: با بهره گیری از همین توان توانسته ایم ژنراتور ۳۱۲ کیلو وات را تولید و امروز این ژنراتور مورد استفاده متقاضیان قرار گرفته است.

رئیس سازمان صنایع دریایی با بیان اینکه تا پایان امسال موتور ملی با قدرت ۱۳۰۰ اسب بخار در حوزه دریا به بهره برداری می‌رسد، ادامه داد: امروز در ساخت گیربکس ترکیبی نیز به خودکفایی رسیده‌ایم و توانسته‌ایم سامانه انتقال قدرت و گیربکس را تا توان پنج هزار اسب بخار در کشور نوسازی کنیم.

وی با بیان اینکه در حوزه پیش‌برنده‌ها نیز تمامی قطعات اعم از پروانه‌های ثابت و متحرک، انواع شفت‌های تو پُر و تو خالی توسط متخصصان صنایع دریایی بومی‌سازی شده است، خاطرنشان کرد: امروز می‌توانیم نیاز کشور را در حوزه شفت و پروانه صد در صد پاسخگو باشیم.

امیر رستگاری با بیان اینکه امروز تمامی کابل‌های دریایی و زیردریایی در کشور تولید می‌شود، تصریح کرد: بحمدالله با همکاری سازمان‌های مرتبط با وزارت دفاع در ساخت دیگر سامانه‌های شناوری نیز به خودکفایی رسیده ایم.

بعد از سخنرانی رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع، توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت طرح تحول صنعت دریایی کشور مبتنی بر اقتصاد مقاومتی رونمایی و دستور عملیات ساخت شناور‌های ارجاعی به وزارت دفاع همزمان در صنایع شهید درویشی در بندرعباس، صنایع شهید تمجیدی در بندرانزلی و صنایع شهید توحیدی در تهران صادر شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *