آن مرد که آرزوی بمباران ایران را داشت خوراک مار و مور شد/ مککین؛ از سواریدادن به منافقین تا ایجاد داعش/ ماجرای دیدار با ابوبکر البغدادی
این بخشی از بیانات حکیمانه مقام معظم رهبری در اردیبهشت سال جاری در دانشگاه فرهنگیان است؛ بیاناتی که در واکنش به تهدید مقامات آمریکایی علیه مردم ایران مطرح شد. آخرین مقام آمریکایی که مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران را تهدید کرد و اکنون بدنش در زیر خاک خوراک کرم و مور و مار است، «جان مککین» است. سناتور جمهوریخواه ۸۱ سالهای که روز یکشنبه هفته جاری بر اثر ابتلا به سرطان مغز خبر مرگش مخابره شد.
آرزوی بمباران ایران!
آوریل ۲۰۰۸ (فروردین ۱۳۸۷) در شرایطی که حدود ۷ ماه تا پنجاه و ششمین دوره انتخابات ریاستجمهوری آمریکا زمان باقی مانده بود و کاندیداتوری «جان مک کین» از حزب جمهوریخواه قطعی شده بود؛ وی در یک جلسه پرسش و پاسخ در ایالت کارولینای جنوبی وقتی با این سوال موجه شد که برای کنترل ایران چه خواهد کرد، بدون مقدمه گفت که «بر روی ایران بمب میریزم».
توهین وقیحانه مککین به مردم ایران
مککین در فوریه ۲۰۱۳ (بهمن ۱۳۹۱) چند روز پس از اعلام ارسال موفقیت آمیز یک موجود زنده به فضا توسط ایران، با انتشار پیامی در توئیتر از الفاظ توهینآمیز و نژادپرستانهای علیه مردم ایران استفاده کرد که این اقدام وی با واکنشهای منفی زیادی حتی در داخل آمریکا مواجه شد.
حمایت مککین از گروهک تروریستی منافقین
البته ایران ستیزیهای مککین تنها به تهدید بمباران و توهینهای توئیتری خلاصه نشد، بلکه این فرد همواره از سناتورهای حامی گروهک تروریستی منافقین بود. گروهکی که بنا بر آمار رسمی حدود ۱۷ هزار ایرانی را ترور کرده است.
در شهریور سال ۱۳۹۵، پس از آنکه اعضای گروهک تروریستی منافقین به سبب فجایع بیشماری که به بار آوردند توسط مردم و دولت عراق از این کشور بیرون رانده شدند و با کمک آمریکاییها و اروپاییها در آلبانی مستقر گشتند، مک کین جزو آن دسته از مقامات آمریکایی بود که به دیدار سرکردگان تروریست منافقین رفت.
وی در تاریخ ۲۵ فروردین ۹۶، چند ماه بعد از استقرار عناصر گروهک تروریستی منافقین در آلبانی، خود را به این کشور رساند و ضمن دیدار با سرکرده این گروهک تروریستی، زبان به تهدید مردم ایران گشود.
مککین سابقه حضور در گردهماییهای تروریستهای منافقین در حومه پاریس را هم داشت؛ همان گردهماییهای ضدایرانی که مدعوین آن برای شرکت و سخنرانی یک الی دو دقیقهای در آن مبالغ هنگفتی حتی تا مرز ۸۰ هزار دلار هم دریافت میکنند.
مککین؛ از بنیانگذاران و حامیان داعش
البته دایره حمایت مککین از تروریستها تنها به گروهک منافین منحصر نماند و وی از تروریستهای تکفیری مستقر در سوریه نیز که با نقشه آمریکا و دلارهای سعودی در سوریه انواع و اقسام جنایات را مرتکب میشدند، حمایت ویژه مبذول داشت.
آوریل ۲۰۱۳ برابر با اردیبهشت ۹۲، در شرایطی که تروریستهای تکفیری از جمله عناصر داعش در سوریه جولان میدادند و بیش از ۵۰ درصد از خاک این کشور را اشغال کرده بودند، «جان مککین» به عنوان رئیس کمیته خدمات نظامی آمریکا راهی سوریه شد و با سران تروریستهای فعال در سوریه از جمله «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش دیدار کرد.
پس از آن دیدار برای بسیاری از ناظران رخدادهای منطقه عیان شد که «ابوبکر البغدادی» مهره مستقیم آمریکاییهاست. این آمریکاییها بودند که در راستای اجرای پروژه «لانه زنبور»، فردی به نام «ابراهیم البدری» را با سابقه عضویت در «القاعده عراق» در اکتبر ۲۰۰۴ از زندان «بوکا» واقع در مرز عراق و کویت آزاد کردند و پس از ارائه آموزشهای مخفیانه به او با کمک سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، وی را «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش نامیدند. در واقع مککین نیز از جمله آمریکاییهای موثر و مشارکتکننده در پروژه تروریستی لانه زنبور بود.
اما یکسال پس از دیدار مککین با البغدادی در سوریه، یعنی در تیرماه سال ۹۳، البغدادی در مسجد موصل در شمال عراق به عنوان سرکرده داعش، سخنرانی کرد و جنایات داعشیها در عراق و سوریه با چراغ سبز پنهان آمریکاییها شدت بیشتری گرفت.
به هر ترتیب مککین که در کارنامه خود در کشتارهای متعددی از جنایت در ویتنام در دهه ۶۰ میلادی تا همین جنایت چند سال گذشته داعش در عراق و سوریه نقش داشته و از جمله چهرههای ضدایرانی هیئت حاکمه آمریکا محسوب میشد، به درک واصل شده است و اکنون بدنش خوراک مار و مور است؛ در این میان نکتهای که مطرح است، تطهیر یک جنایتکار بینالمللی از سوی برخی شبه رسانهها بود. بی بی سی فارسی دستگاه تبلیغاتی – امنیتی دولت انگلیس که این روزها مرکز ستاد عملیات روانی علیه مردم ایران است، مککین را یک سناتور اخلاقمدار معرفی کرد!
بیشتر بخوانید:
سناتور جنگ طلب چه شد که اخلاق مدار معرفی شد؟
رپورتاژ آگهی بی بی سی فارسی برای مککین، بار دیگر ضدیت این شبهرسانه را با مردم ایران نشان داد. در واقع شبه رسانه بی بی سی فارسی از فردی تمجید کرد که بمباران ایران را در زمره برنامههای کاریاش در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا عنوان کرده بود.