دستمزد رامبد جوان برای خندوانه چقدر است؟/روایت بازیگری که از شهرت متنفر است

۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰:۵۱
کد خبر: ۴۴۷۴۸۸
چهارمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۷ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارات رامبد جوان در نشست خبری برنامه خندوانه اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، چهارمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۷ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهارات رامبد جوان در نشست خبری برنامه خندوانه اشاره کرد.

پیشتازی تنگه ابوقریب در برابر آثار کمدی/روایت فیلمی که مخاطب را به دوران دفاع مقدس می‌برد

فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" ساخته "بهرام توکلی" این روز‌ها توانسته استقبال بسیار خوبی را از آن خود کند و در دو هفته متوالی رتبه دوم جدول فروش سینمای ایران را از آن خود نگه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" ساخته "بهرام توکلی" این روزها توانسته استقبال بسیار خوبی را از آن خود کند و در دو هفته متوالی رتبه دوم جدول فروش سینمای ایران را از آن خود نگه دارد.

این فیلم در حالی توانسته با مخاطبان خود ارتباط برقرار کرده و فروش قابل قبولی در روزهای ابتدایی ثبت کند که در فصل اکران آثار کمدی ایران قرار داریم و هم اکنون هشت فیلم با تعداد سینمای بالا و چهار فیلم با سینماهای کمتر از سینمای کمدی در چرخه اکران قرار دارند.

فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" همچنین توانسته در اکثر سایت های تخصصی تماشاگران سینما رتبه بالایی را از آن خود نماید. این فیلم که به عنوان بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر سال گذشته انتخاب شده به روایت جان فشانی شهدا در دوران دفاع مقدس و تنگه ابوقریب می پردازد.

تنگه ابوقریب نگاهی جسورانه به دوران جنگ تحمیلی/بهترین فیلم سی و ششمین جشنواره فیلم فجر امروز اکران می‌شود////////////////////چهارشنبه

این فیلم از نگاه بسیاری از منتقدین و اهالی سینما یکی از بهترین تجربه های سینمای ایران در ژانر جنگ و دفاع مقدس است. فیلمی که از درجه کیفی بسیار بالایی برخوردار بوده و مخاطب را در لحظه لحظه خود درگیر می کند.

شاید مخاطب سینمایی ایران هیچگاه انتظار چنین فیلمی را در ژانر دفاع مقدس نداشته باشد اما فیلم "تنگه ابوقریب" از استانداردهایی برخوردار است که تاکنون در این نوع از سینما دیده نشده است. فیلمی که در هنگام اکران مخاطب را به قیاس با آثار مطرح هالیوود سوق می دهد. قیاسی که تنها می تواند از کیفیت بالای اثر خبر دهد.

تنگه ابوقریب در لحظه رخ می دهد، شعارزدگی مرسوم این ژانر را کنار زده و به دنبال خلق موقعیتی ناب از اتفاقی است که در تنگه ابوقریب و دوران دفاع مقدس رخ داده است.

برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.

گزیده کارم چون مغازه باز نکرده‌ام که هر روز به محل کار بروم/منِ بازیگر هیچ برتری نسبت به مشاغل دیگر ندارم

بازیگر فیلم "بارکد" گفت: من کم کاری، گزیده کاری و احتمال فراموش شدن نزد مخاطب و هنرمندان را اینگونه بررسی می‌کنم که به عنوان یک بازیگر مغازه باز نکرده‌ام که هر روز به محل کار بروم و کار کنم.

بابک بهشاد بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص فعالیت های خود درعرصه بازیگری طی سال ۹۷ گفت: طی ماه‌های اخیر به دلیل برخی مشکلات شخصی نتوانستم کار جدیدی را قبول کنم و اینکه در جشنواره فیلم فجر امسال حضور داشته باشم یا خیر هنوز مشخص نیست.

وی درباره احتمال حضور دوباره خود در سینما افزود: این مدت پیشنهادات زیاد بوده اما خب طبیعتاً پیشنهادی نبوده که مرا جذب کرده باشد و مطمئن باشید اگر بخواهم در کاری حضور داشته باشم پس از قطعی شدن پروژه آن را اعلام می کنم.

بازیگر فیلم "بارکد" درباره تجربه بازی در سینما و تلویزیون تاکید کرد: بازیگری در هر عرصه ای خاصیت های خود را دارد اما من به شخصه هیچوقت این طور نبوده‌ام که صرفاً بخواهم در تلویزیون یا سینما کار کنم و اگر از مدیوم دیگری پیشنهاد داشتم آن را رد کنم. بازیگری در هر نوع خود تجربه و چالشی متفاوت و جذاب است.

وی در همین راستا ادامه داد: من سینما و تلویزیون را تفکیک نمی‌کنم و کار را بر اساس علایقم، توانایی‌های فردی، مجموعه افرادی که قرار است با آنها همکاری کنم و همچنین فیلمنامه انتخاب می‌کنم. حال این کار ممکن است در مدیوم تلویزیون و یا سینما باشد که برایم تفاوتی ندارد در کدام بازی کنم. برای من نتیجه و برآورد اثر مهم است.

بازیگر سریال "راه بی پایان" در مورد تاثیر دقت بازیگر در انتخاب نقش تاکید کرد: همیشه سعی کرده ام که واقع بینانه به کاراکتر نگاه کنم. شاید پیش آمده که نقش بسیار خوبی با یک کارگردان خوب به من پیشنهاد شده ولی خود من به این نتیجه رسیده ام که این نقش برای من نیست و آن را نپذیرفتم.

برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.

جوان: دستمزدم در فصل یک خندوانه ۳ میلیون و فصل دو ۵ میلیون تومان برای هر قسمت بود/احمدی: استندآپ‌های خنداننده‌شو باید با نظارت روی صحنه برود

مجری برنامه خندوانه گفت: من دستمزدم در فصل یک به عنوان طراح، کارگردان، ایده پرداز و مجری برنامه سه میلیون تومان برای هر برنامه‌بود در صورتی که از نظر خودم باید ده میلیون تومان می گرفتم. در فصل بعدی پنج میلیون تومان گرفتم و هر فصل کمی اضافه شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، در آستانه پایان یافتن فصل پنجم خندوانه و همچنین پایان برگزاری دومین مسابقه بزرگ استعدادیابی "خنداننده شو" رامبد جوان تصمیم گرفته است به همراه سید علی احمدی تهیه کننده برنامه خندوانه امروز ساعت ۱۰:۳۰ با اصحاب رسانه در محل ضبط برنامه خندوانه به گفت و گو بنشیند.

رامبد جوان در ابتدای این نشست درباره دلیل برگزاری نشست خبری خندوانه گفت: ما دیدیم که شاید بخواهیم بارها صحبت هایی درباره برنامه انجام بدهیم پس تصمیم گرفتیم از رسانه ها دعوت کنیم تا اگر سوالی هست به آنها پاسخگو باشیم.
 

جوان درباره نظارت صدا و سیما تصریح کرد: نظارت صدا و سیما نظارتی کلی است و خب هر شبکه تعریف های مشخص خود را دارد. شبکه نسیم مخصوص سرگرمی و کمدی است و قرار بر وجود شوخی های فراوان در آن است. به هر حال خندوانه بعد از کار کردن روی کمدی در پنج فصل متوالی به تعریف مشخصی برای خود رسیده است. اگر شبکه ای فکر می کند دست ما برای شوخی ها بازتر‌است به دو دلیل است، اول پخش برنامه در شبکه نسیم و دوم اینکه خندوانه تاکنون خودش راه خود را مشخص کرده است.

وی در همین راستا افزود: شاید برخی شوخی ها نتواند در برنامه پخش شود و بچه ها فکر می کردند که کار سخت است اما دلیل این اتفاق عدم آشنایی بچه های "خنداننده شو" با تلویزیون و اجرا در تلویزیون بود.

برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.

احتزاز پرچم ایران در فستیوال شوالیه صربستان/تمام خطرات را به عشق مردم ایران به جان می‌خرم

بدلکار فیلم سینمایی "بمب" گفت: امسال طراحی بسیار ویژه‌ای برای حضور در فستیوال صربستان انجام دادم و تصمیم گرفتم این طرح کاملاً ملی و میهن پرستانه باشد. اتفاق جالب در این طراحی حضور پررنگ و تاثیرگذار زن ایرانی در حفظ ارزش های ایران بود.

ارشا اقدسی بدلکار ایرانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی درخصوص حضور دوباره خود به عنوان بدلکار ایرانی در فستیوال بدلکاری صربستان گفت: من همانند دو سال گذشته از سوی فستیوال شوالیه صربستان برای این جشنواره دعوت شدم و تصمیم گرفتم امسال با تیم خودم راهی این رویداد شوم تا اتفاقی کاملاً ایرانی رخ دهد.

وی در همین راستا ادامه داد: طی دو سال گذشته گروهی صربستانی در انجام عملیات بدلکاری به من کمک می کردند و امسال تصمیم گرفتم تا تغییری عمده در آن ایجاد کنم.خوشبختانه سال گذشته در چارچوب همین مسابقات توانستم لقب شوالیه صربستان را دریافت کنم.

بدلکار فیلم سینمایی "بمب" درباره سختی‌های حضورش در این فستیوال همراه با تیم ایرانی اضافه کرد: امسال می خواستم با تیم خودم در این مسابقات شرکت کنم اما طبیعتاً این سفر مخارج بالایی را برای گروه در بر خواهد داشت که از توان من به تنهایی خارج است. مخارجی که در مقایسه با سایر رشته‌های ورزشی که به مسابقات اعزام می‌شوند رقمی بسیار اندک است اما پرداخت آن توسط یک نفر ممکن نیست.

وی در همین رابطه اضافه کرد: امسال طراحی بسیار ویژه‌ای برای حضور در فستیوال صربستان انجام دادم و تصمیم گرفتم این طرح کاملاً ملی و میهن پرستانه باشد. اتفاق جالب است در این طراحی حضور پررنگ و تاثیرگذار زن ایرانی در حفظ ارزش های ایران بود.

برای مشاهده کامل این خبر اینجا کلیک کنید.

احساس همذات پنداری زیادی در ضبط پلان‌های تنگه ابوقریب می‌کردم/نوجوانان نیازمند آشنایی با دوران دفاع مقدس هستند

بازیگر فیلم "چهارراه استانبول" گفت: فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" داستان مردمانی است که حاضرند برای باقی ماندن نام ایران از شیرین ترین اتفاقات زندگی خود بگذرند.

مهدی پاکدل بازیگر فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی درخصوص نخستین دلیل مقبولیت و موفقیت این اثر در بین تماشاگران گفت: عدم شعارزدگی فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" اولین دلیلی بود که من بعد از خواندن فیلمنامه به سرعت بازی در آن را پذیرفتم. به نظر من دلیل اصلی موفقیت این فیلم و محبوبیت آن نزد مردم همین نکته است.

وی درباره مضمون فیلم جدید بهرام توکلی افزود: روایت اصلی این فیلم داستان دلداگی و ایثار انسان های بزرگ و آزاده ای است که برای کشور ایران از جان و مال و حتی زندگی خود گذشته اند. فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" داستان مردمانی است که حاضرند برای باقی ماندن نام ایران از شیرین ترین اتفاقات زندگی خود بگذرند.

بازیگر فیلم "چهارراه استانبول" تجربه بازی در تنگه ابوقریب را بکر خواند و ادامه داد: برای من همیشه و همواره همکاری با توکلی یک اتفاق ویژه و به نوعی یک آرزوی سینمایی بود. به شدت در فیلم تنگه ابوقریب احساس همذات پنداری داشتم و در بسیاری از صحنه ها متاثر می شدم. اکثر عوامل گروه ما در زمان جنگ حضور داشتند و تجربه آنها در درک فضای آن زمان به شدت به بازیگران کار کمک می کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *