صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرح بولتون برای خروج ایران از سوریه غیر واقعی است/ روابط ایران و سوریه قدمتی طولانی دارد

۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۳:۵۴
کد خبر: ۴۴۷۴۳۸
پایگاه هاآرتص در مطلبی نوشته است که اغلب تحلیلگران بر این باورند که سیاست اعمال فشار بر ایران برای خروج از سوریه منطبق با واقعیات نیست.
به گزارش گروه بین الملل ؛ پایگاه هاآرتص نوشته است که جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید اوایل هفته گذشته پیش از ورود به فلسطین اشغالی اعلام کرد روسیه تصور می‌کند توانایی خروج نیرو‌های ایرانی از سوریه را ندارد.

هاآرتص با طرح ادعای توافق همگانی برای خروج ایران از سوریه نوشت هیچ طرح کارا و موثری برای این موضوع وجود ندارد و اغلب تحلیلگران بر این باورند که سیاست اعمال فشار بر ایران برای خروج از سوریه منطبق با واقعیات نیست.

تامارا کافمن کارشناس مسائل خاورمیانه در موسسه بروکینگز، در توئیتر خود نوشت: «ایران و سوریه متحدانی هستند که رابطه‌ای با قدمت بیش از ۳۰ سال را در کارنامه دارند.»
 
وی افزود: «آمریکا حتی با موافقت روسیه نیز قادر به اخراج ایران از سوریه نیست و این طرح غیرممکن است.» کافمن این طرح را یکی دیگر از طرح‌های نادرست آمریکا درباره این جنگ وحشتناک اعلام کرد.

هاآرتص در ادامه می‎نویسد: یک کارشناس موسسه خلیج فارس گفته که «برای عربستان، امارات و بحرین، سه کشور رقیب ایران خروج این کشور از سوریه اهمیت بسیاری دارد، اما آن‌ها طرحی برای این اقدام ندارند و مسیر دشواری نیز برای نیل به این هدف دارند.»

هاآرتص در بخش دیگری نوشته است که یکی از مهمترین نگرانی‌های رژیم صهیونیستی و کشور‌های عربی از حضور ایران در سوریه، امکان ایجاد کریدور سیاسی -نظامی ایران میان تهران، عراق و لبنان است. اسرائیل این کریدور را تهدیدی استراتژیک برای خود می‌داند.

این پایگاه در پایان نوشته که یک دیپلمات ارشد اروپایی می‎گوید: «احتمال خروج ایران از سوریه بسیار کم است. دمشق به ایران نیاز دارد و در آینده نزدیک، این نیاز بیشتر نیز خواهد شد. حضور ایران کمک موثری برای اداره کشور پس از جنگ خواهد بود.»


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *