صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اوت در جاکارتا، تراژدی رستمی برای وزنه‌برداری ایران/ هنرنمایی‌های «کیانوش» تمام‌ شدنی نیست

۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۰:۳۰
کد خبر: ۴۴۷۱۵۴
رستمی در رکوردگیری که پیش از بازی‌های آسیایی برگزار شد نتوانست رکوردهای خوبی بر جای بگذارد اما با تصمیم عجیب فدراسیون وزنه‌برداری راهی جاکارتا شد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، یک بار دیگر کیانوش رستمی باعث شد در وزنه‌برداری ایران یک ناکامی دیگر ثبت شود. او که مدت‌هاست با روزهای اوج خود فاصله دارد همچنان با تصمیمات خودخواهانه خود تعداد ناکامی‌هایش را بیشتر می کند.

رستمی در رکوردگیری که پیش از بازی‌های آسیایی برگزار شد نتوانست رکوردهای خوبی بر جای بگذارد اما با تصمیم عجیب علی مرادی وی راهی جاکارتا شد تا یک سهمیه وزنه‌برداری ایران عملا سوخته شود. این در حالیست که ایوب موسوی باید در جاکارتا روی تخته می‌فت اما این فرصت از او گرفته شد. ضمن این که رستمی وزنه‌بردار دسته 85 کیلوگرم است اما به خاطر این که در تمرینات حضوری مداوم نداشت و در چند وقت اخیر بیشتر به طبیعت‌گردی می‌پرداخت تصمیم گرفت در دسته 94 کیلوگرم وزنه‌ بزند، دسته‌ای که قهرمان بزرگی همچون سهراب مرادی در آن وزنه می‌زند و اصلا نیازی به حضور رستمی در این دسته نبود.

رستمی در حرکت‌ یک ضرب دو بار خطا کرد و اگر وزنه 175 کیلوگرم را بالای سر نمی‌برد در همان مرحله یک ضرب حذف می‌شد. اشتباهات کیانوش در انتخاب وزنه‌ها تنها به حرکت یکضرب محدود نشد و او در حرکت دوضرب هم وزنه‌هایی را انتخاب کرد که توانایی بلند کردن آنها را نداشت و شاید خودش هم می‌دانست که مقابل این وزنه‌ها ناکام خواهد بود. او می‌توانست با انتخاب وزنه‌هایی سبک‌تر، مدال نقره خود را قطعی کند اما این کار را انجام نداد تا کاروان ورزشی ایران حداقل از یک مدال نقره محروم بماند.

رستمی مدت‌هاست با روزهای اوج خود فاصله دارد و شاید بتوان گفت وی دیگر جزو وزنه‌‌برداران سطح اول محسوب نمی‌شود اما پافشاری او در تمرینات انفرادی و انتخاب وزنه‌هایش توسط خودش را هیچ کدام از وزنه‌برداران نامی ایران مثل بهداد سلیمی و سهراب مرادی انجام نداده‌اند.رستمی در مسابقات جهانی هم در انتخاب وزنه‌ها اشتباه کرد اما در نهایت ناکامی خود را به مصدومیت از ناحیه زانو ربط داد. حتی نایب رئیس فدراسیون هم این موضوع را تایید کرد که مصدومیت این وزنه‌بردار هیچ ارتباطی به مصدومیتش نداشته است.

مواضع فدراسیون وزنه‌برداری در قبال رستمی که هر بار پس از ناکامی‌های او تغییر نمی‌کند این بار دیگر پذیرفتنی نیست چرا که این موضوع باعث شده خیال وی از حضور در تیم ملی راحت باشد. کوروش باقری، حسین توکلی، سجاد انوشیروانی، محسن بیرانوند و در حال حاضر محمدحسین برخواه هم مربیانی بودند که مقابل ورزشکارسالاری در تیم ملی وزنه‌برداری ناکام ماندند و  فدراسیون از بین آنها و کیانوش رستمی، به نفع رستمی موضع‌گیری کرد اما واقعیت این است که کنار رفتن این مربیان که هر کدام از آنها جزو بزرگان وزنه‌برداری ایران محسوب می‌شوند نوعی سرمایه‌سوزی در وزنه‌برداری محسوب می‌شود که توسط مرادی انجام شد.

وزنه‌برداری ایران نیازمند یک رنسانس بزرگ است تا معضلاتی همچون ورزشکارسالاری در این رشته پرمدال برای همیشه ریشه‌کن شود. وضعیت فعلی باعث خواهد شد ورزش کشور از مدال‌های این رشته محروم شود و این مسئله یک فاجعه بزرگ را در میادین بزرگی همچون المپیک به دنبال خواهد داشت.



نظرات بینندگان
حمید
|
|
۰۲:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۱۱
باید چند سال پیش که تو اردو حاضر نشد و انوشیروانی مربی وقت برکنار شد جلوی این خودخواهی و ورزشکارسالاری گرفته میشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *