صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هرگونه مصرف الکل ابتلا به بیماری‌های مرگ بار را افزایش می‌دهد

۰۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۸:۳۲
کد خبر: ۴۴۶۸۷۰
بر اساس مطالعات جدید، مصرف روزانه مشروبات الکلی خطر ابتلا به ۲۳ نوع بیماری را باعث می‌شود که این میزان مصرف در مقایسه با افرادی که الکل مصرف نمی کنند، ۵ درصد بیشتر است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، بر اساس مطالعات جدید مصرف روزانه مشروبات الکلی خطر ابتلا به ۲۳ نوع بیماری را باعث می‌شود که این میزان مصرف در مقایسه با افرادی که مصرف نمی کنند، ۵ درصد بیشتر است. دکتر مکس گریسولول، پژوهشگر ارشد مؤسسه بهداشت دانشگاه واشنگتن آمریکا، گفت: "مطالعات قبلی اثرات محافظتی الکل بر برخی از بیماری‌ها را تایید می‌کردند، اما هم اکنون دریافتیم که خطرات ناشی از مصرف الکل سلامت را به مخاطره می‌اندازد."
 
بر اساس گزارش سایت مترو، ارتباط قوی بین مصرف الکل و خطر ابتلا به سرطان، جراحات و بیماری‌های عفونی وجود دارد و با افزایش میزان مصرف الکل آسیب‌ها بر روی سلامت به سرعت افزایش می‌یایبد.
 
بنابراین تحقیقات، سالیانه، ۲.۲ درصد از زنان و ۶.۸ درصد مردان به علت بیماریی های ناشی از مصرف الکل از جمله سرطان، سل و بیماری کبد جان خود را از دست می‌دهند. از دیگر پیامد‌های مضری که الکل با خود به همراه دارد تصادفات در جاده و همچنین افزایش خشونت در جامعه است.

در این تحقیق، مصرف الکل در سراسر جهان، هفتمین عامل خطر پیشرو در مرگ و میر سال ۲۰۱۶ اعلام شده است.

طبق آنچه که خبرگزاری مترو در این تحقیق آورده است:  در افراد بالای ۵۰ سال، سرطان عامل اصلی مرگ و میر ناشی از مصرف الکل بوده است. ۲۷.۱ درصد مرگ زنان و ۱۸.۹ درصد مردان.

بر اساس مطالعات جدید، مصرف روزانه مشروبات الکلی خطر ابتلا به ۲۳ نوع بیماری را باعث می‌شود که این میزان مصرف در مقایسه با افرادی که الکل مصرف نمی کنند، ۵ درصد بیشتر است.

محققان می‌گویند هر گونه محفاظت در برابر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و دیابت که توسط الکل ارائه می‌شود، از لحاظ آماری کاملاً بی معنا است.

برچسب ها: الکل مصرف ضرر تحقیق

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *