مددی: استادیوم آزادی 700 میلیارد تومان بودجه میخواهد/ در برخی از سکوها احتمال ریزش وجود دارد
خبرگزاری میزان - احمد مددی، مدیر پیشین ورزشگاه آزادی در گفتوگو با برنامه رادیویی تهران ورزشی با تاکید دوباره بر وضعیت نه چندان مطلوب استادیوم آزادی صحبتهایی انجام داد که در زیر میخوانید.
*الان شرایط خیلی راحتی دارم چون آنقدر هشدار دادم و به نتیجه نرسیدیم که واقعا خودم هم خسته شده بودم. در مورد همه مسائل و چالشهای آزادی از حوزه برق تا سکوها و تاسیسات مکانیکی هشدار داده بودم. یک بار از زبان من نشنیدید که بگویم سکوها مشکل ندارند. علاوه بر مکاتبات درونسازمانی، هشدارهای خود را به مراجع ذیصلاح و ذیربط هم ارسال کرده بودم که هیچ موقع به مذاق آقایان خوش نیامد. بارها به من گفتند چرا به بیرون از سامان نامهنگاری میکنی و من هم همواره میگفتم این چالشها را چه کسی باید حل کند؟
*عاصم یوسفی یک بار با من تماس گرفت و گفت چرا اینقدر به من نامه میزنی؟ میخواهی توپ را به زمین من بیندازی؟ به او گفتم شما صاحب بودجه هستید. اعتبار و تخصیص اعتبارات باید از جانب شما صورت بگیرد. من که بودجهای ندارم، نقش هشداردهنده را دارم. در همه پروژههایی که قرار است شما اجرا کنید، من نقش ناظر دارم. چرا در این یک سال یک پروژه هم اجرا نشد؟
*مشخصا از مجموعه پیر و سالخورده آزادی، از همه ابنیهها و تاسیساتش، از سالن 12 هزار نفری تا ورزشگاه 100 هزار نفری، تمام هشدارهای لازم را در این باره دادم. در برخی سکوها گزارش عوامل خطرزا را در چند صفحه به شرکت توسعه ارسال کردم. در آنجا طبقات و زونهای خطرزا را صندلی به صندلی اشاره کردم که در کجاها مشکل ریزش داریم. این هم به خاطر 50 سال عمری است که از این ورزشگاه میگذرد.
*حتما در برخی از سکوها احتمال ریزش وجود دارد. در بازی استقلال و نفت مسجدسلیمان فیلمی که هواداران استقلال گرفته بودند، کامل نشان داده بود که سکو ریزش کرده است. در چند بازی قبل و بعد از آن هم چند سکو ریزش کرده بود و ما مرمت مقطعی کردیم. مشخص کردیم که کدام زونها باید مورد بازسازی، سبکسازی و مقاومسازی قرار بگیرند.
*دغدغه شما را درک میکنم و با آن موافقم. شرکت توسعه بیانیه ناشیانهای منتشر کرد که میخواهم پاسخ آن را بدهم. بعد از 48 ساعت که منصوب شدم، اولین نامه هشدارآمیزم را ارسال کردم. در طول یک سال به طور متوسط هر ماه یک نامه ارسال کردم اما برای رسانهای کردن آن ملاحظاتی داشتیم.
*بخشنامهای بود که بدون هماهنگی با هیچ رسانهای مصاحبه نشود. یکسری مسائل را نمیتوانم بگویم اما مستندات غیرقابل انکاری دارم که نشان میدهد از روز اول دغدغه برق، سکوها، تاسیسات الکترونیکی، فاضلاب و خیلی دیگر از مسائل آزادی را داشتم که متاسفانه بازخورد درستی را از این نامهها ندیدم. اخیرا جلسهای با حضور مسئولان فرمانداری و استانداری، معاون دادستان، وزارت راه و مسکن و شهرسازی به عنوان متولی ایمنی ساختمانها و مدیرعامل شرکت توسعه در خود ورزشگاه آزادی به اصرار من برگزار شد. همان جا هم مدیرعامل شرکت توسعه عنوان کرد وجود ناایمنی در سکوها شیطنت است و در حال شیطنت کردن هستند. وقتی نگاه این است چه توقعی دارید؟
*نامههای متعدد مراجع مرتبط در خصوص ناایمنی بودن برخی از سکوها موجود است. نمیدانم چرا اصرار دارند آن را عادی جلوه بدهند؟ با افتخار آمادگی دارم همه نامههایی که در همه موارد و چالشها زدهام را منتشر کنم. به هیچ عنوان محرمانگی ندارد و مردم باید از این موضوعات مطلع شوند. مگر میشود به مردم دروغ گفت؟ من جسارت گفتنش را داشتم اما در یک دهه اخیر 15 حادثه که برخی از آنها منجر به جرح و فوت در آزادی شده اتفاق افتاده، اینها نشأت گرفته از فرسودگی محض مجموعه ورزشی آزادی در همه جوانب است.
*ما از روز اول با عاصم یوسفی اختلاف جدی داشتیم. این اتفاق هم بهانه و پاک کردن صورت مسئله بود. اصل مساله باید حل شود. کسی را در راس شرکت توسعه گذاشتند که هیچ سنخیتی با مفهوم توسعه ندارد. این نقد جدی به وزیر ورزش و جوانان است چرا انسانی را که تحصیلات مرتبط ندارد و واقعا شناخت کافی نسبت به توسعه ندارد را در راس شرکتی گذاشتهاند که قرار است بزرگترین توسعهدهنده اماکن ورزشی باشد؟
*صادقانه میگویم؛ شاید تنها مدیری بودم که هر روز این موضوعات را پیگیری کردم. تمام مراجع نظارتی آمدند بازدید و گزارششان را اعلام کردند. من به تمام مراجع نظارتی هشدارهایم را دادم. در جلسات مربوط به کمیسیون ورزشی شورای تامین هشدارهای متناوب و مستمر دادم. حتی نامهای دارم که اعلام کردم آقای مدیرکل محترم امنیتی نمیتوانم بازیها را زیر نور برگزار کنم. غیر از مسائل سکو و... نوشتم نمیتوانم زیر نور بازی برگزار کنم اما عاصم یوسفی نامه نوشت و نامه من را کان لم یکن کرد و گفت چرا نامه میزنی؟ شما حق نامه نوشتن به هیچ مرجعی را نداری! من با این مسائل روبرو بودم.
*گزارش این را به مراجع دادهام. در بحث برق دچار فرسودگی هستیم. ورزشگاه آزادی به طور خاص 700 میلیارد تومان بودجه نیاز دارد. این بودجه باید واقعا پیگیری شود. امکان تامین 700 میلیارد در سیستم اجرایی ما قطعا وجود دارد. باید پیگیری شود. نباید آقایان دست روی دست بگذارند. باید پیگیری و تلاش کنند. باید با پیگیری از دولت، مجلس و سازمان برنامه و بودجه، این پول را جذب کنند. اگر مسئولیتی میپذیریم باید با همه جوانبش بپذیریم.
انتهای پیام/