صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وزارت دفاع به کمک بخش خصوصی حدود سه هزار قطعه تحریمی را در سال‌های اخیر بومی کرده است

۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۵:۵۳
کد خبر: ۴۴۶۵۲۲
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
مشاور عالی امور صنعتی و تحقیقاتی وزیر دفاع، گفت:۵ هزار شرکت برای کار با ما اعلام آمادگی کرده‌اند و ۲ هزار و ۶۸۰ عنوان ماده و قطعه تحریمی به کمک شرکت‌های بخش خصوصی در چند سال اخیر بومی شده است.

به گزارش گروه سیاسی ، سردار محمد عزیزی مشاور عالی امور صنعتی و تحقیقاتی وزیر دفاع در برنامه گفت و گوی ویژه خبری سه‌شنبه شب سیما با بیان اینکه هواپیمای جنگنده کوثر افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: پخش زنده تلویزیونی آزمایش این هواپیما نشان دهنده اطمینان سازمان صنایع هوایی نیرو‌های مسلح از این هواپیماست.

سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد عزیزی دلشاد افزود: یکی از نقاط قوت این هواپیما اویونیک نسل چهار این هواپیماست و طراحی و ساخت آن بومی است.

وی اضافه کرد: ممکن است برخی از مواد خام و قطعات این هواپیما را خریداری کرده باشیم که از بازار معمول و متعارف قابل تهیه است.

سردار عزیزی تاکید کرد: این هواپیما ایرانی است و این مهمترین ویژگی آن است.

وی گفت: پیش از انقلاب اسلامی از برخی تجهیزات پیشرفته برخوردار بودیم، اما بهره برداری از آن به حضور مستشاران خارجی وابسته بود، اما اکنون این گونه نیست.

مشاور عالی امور صنعتی و تحقیقاتی وزیر دفاع افزود: در دوران دفاع مقدس برای ارتقای توان دفاعی، از مهندسی معکوس استفاده کردیم و پس از آن توسعه دادیم و اکنون نیاز‌های خود را طراحی می‌کنیم و می‌سازیم.

سردار عزیزی، بومی بودن را از ویژگی‌های صنعت دفاعی کشورمان بیان و اضافه کرد: علاوه بر ظرفیت‌های تحقیقاتی و صنعتی وزارت دفاع از ظرفیت‌های تحقیقاتی نیرو‌های مسلح و شرکت‌های دانش بنیان استفاده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه با بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت، قرارداد داریم، افزود: صنعتگران مؤمن، انقلابی و معتقد به ولایت و ارزش‌های انقلاب و آرمان‌های کشور از جان و دل فعالیت می‌کنند.

سردار عزیزی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه و ناحق علیه کشورمان گفت: آنان حتی دانشگاه صنعتی شریف را که یک مرکز علمی است تحریم کرده اند.

وی ادامه داد: برآورد و قابلیت شرکت‌های همکار با ما ۲۵ هزار میلیارد تومان کار در سال است، اما ما فقط حدود ۶ هزار میلیارد تومان کار به آنان سفارش می‌دهیم و این نشان می‌دهد که ظرفیت‌های آن‌ها بسیار زیاد است.

عزیزی با بیان اینکه نصرت الهی شامل حال صنعتگران دفاعی و محققان ما شده است، گفت: در غیر این صورت به این سطح از توانمندی نمی‌رسیدیم.

وی افزود: ۵ هزار شرکت برای کار با ما اعلام آمادگی کرده‌اند و ۲ هزار و ۶۸۰ عنوان ماده و قطعه تحریمی به کمک شرکت‌های بخش خصوصی در چند سال اخیر بومی شده است.

آنطور که خبرگزاری صداوسیما گزارش داده،سردار عزیزی با تاکید بر اینکه بر تحریم‌ها غلبه کرده‌ایم، اضافه کرد: ۷۵۰ عنوان ماده غیرفلزی از جمله الیاف پیشرفته که تحریم‌های سختگیرانه‌ای روی آن اعمال شد بومی شده است که بیشتر کار آن را بخش خصوصی انجام داده است.

مشاور عالی امور صنعتی و تحقیقاتی وزیر دفاع گفت: صنعت دفاعی کشور ما در زمینه‌های مختلف کار کرده است و از سرریز این فناوری‌ها در صنایع غیرنظامی از جمله در حوزه‌های نفت، گاز و انرژی استفاده می‌کنیم.

سردار عزیزی با اشاره به اینکه آرامش و امنیت ملی برای پیشرفت کشور لازم است، گفت: اساساً نیرو‌های نظامی جهان برای چتر حمایتی اقتصادی شکل گرفته اند تا زیر چتر امنیت، فضای آرام برای کسب و کار و زندگی و آرامش فراهم شود.

وی با بیان اینکه صنعت دفاعی، عمق و عقبه راهبردی نیرو‌های مسلح است، افزود:هر هزینه‌ای که برای صنعت دفاعی صرف شود به نوعی به اقتصاد کشور کمک می‌کند، زیرا در فضای امن و آرام، زمینه‌های کسب و کار فراهم می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *