صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش ۴۱۰ مگاواتی ظرفیت تولید تجدید پذیر‌ها در سال جاری/ فعالیت ۱۷۰۰ نیروگاه کوچک در روستا‌های کشور

۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۳:۱۰
کد خبر: ۴۴۶۴۹۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
معاون وزیر نیرو گفت: در دو سال گذشته قادر بودیم ۶۴۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی تجدیدپذیر را به بهره برداری برسانیم که براساس آن تا پایان سال جاری بالغ بر ۴۱۰ مگاوات به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، سید محمد صادق زاده مدیرعامل سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر ایران در نشست خبری گفت: در دو سال گذشته قادر بودیم ۶۴۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی تجدیدپذیر را به بهره برداری برسانیم که براساس آن تا پایان سال جاری بالغ بر ۴۱۰ مگاوات به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

وی افزود: سرمایه گذاری‌های انجام شده در دو سال گذشته تاکنون بالغ بر۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است و تمامی تمامی این مبلغ از طریق بخش مردمی تامین شده است.

معاون وزیر نیرو در خصوص حمایت دولت از سازندگان داخلی تجهیزات انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: وزیر نیرو بخشنامه‌ای صادر کرده است که بر مبنای آن، اگر سرمایه گذاران انرژی‌های تجدیدپذیر، تجهیزات خود را از تولیدکنندان داخلی خریداری کنند، وزارت نیرو برق تولیدی آن‌ها را ۳۰ درصد گرانتر خریداری می‌کند.

صادق زاده با اشاره به اینکه در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ شاهد رشد ۴۰ درصدی ساخت و بهره برداری نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور بودیم اظهار کرد: این در حالی است که در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ این رشد ظرفیت به ۷۰ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه ۳۰ ریال به عنوان عوارض برق برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر از قبوض مشترکین کسر می‌شد گفت: سال گذشته این رقم به ۵۰ تا ۶۰ ریال رسید که با توجه به حمایت‌های دولت و مجلس، پیش بینی می‌شود توسعه این نیروگاه‌ها با سرعت مطلوبی انجام شود.

معاون وزیر نیرو بودجه تخصیص یافته شده به توسعه بخش تولید برق تجدیدپذیر را در قانون بودجه ۹۶ میزان ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این رقم۶۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافت و از ۵۰۰ میلیارد تومان باقی مانده از ابتدای سال ۹۷ بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان دیگر پرداخت شده است.

صادق زاده با اشاره به اینکه با وجود افزایش نرخ ارز و طبیعتاً افزایش بخشی از هزینه‌ها برای سرمایه گذاران این حوزه میزان صدور پروانه احداث کاهشی نداشته است، گفت: در دوسال اخیر تلاش شد تا سرمایه گذاری در حوزه تولید برق تجدیدپذیر‌ها را برای اقشار ضعیف و حتی عموم مردم فراهم شود چرا که در این شیوه تولید برق در نقطه مصرف انجام می‌شود بنابراین شاهد تلفات نیستیم به طوریکه در حال حاضر ۱۷۰۰ نیروگاه کوچک در روستا‌های سراسر کشور و بخش‌های کمتر توسعه یافته داریم که به خودی خود نقش قابل توجهی در اشتغالزایی دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *