صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه با مصرف آب لاغر شویم؟/ ۱۰ غذای بدون کلسترول/ نکات بهداشتی که در ذبح قربانی باید رعایت کرد

۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱:۱۴
کد خبر: ۴۴۶۳۹۱
اگر میخواهید بدانید کدام افراد به ویتامین c بیشتری نیاز دارند؟ و اینکه درمان خانگی برای دفع سنگ کلیه چیست؟ حتما بسته سلامت امروز را بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، سنگ کلیه زمانی رخ می‌دهد که کلیه‌ها دیگر قادر به پردازش سموم از بدن به طور موثر نیستند. این عارضه با درد و انسداد در جریان ادرار خود را نشان می‌دهد. در اینجا درمان‌های طبیعی و ساده خانگی برای کمک به تسکین درد و و ناراحتی ناشی از سنگ کلیه و سرعت بخشیدن به روند درمان طبیعی بدن بیشتر معرفی شده است:

نوشیدن آب لیمو: یک راه کار ساده، موثر و در عین حال ارزان‌قیمت برای درمان سنگ کلیه و کاهش درد ناشی از آن، مصرف آب مرکبات بویژه آب لیموست که راه حلی کارآمد و امیدبخش برای این بیماران است.

برگ توت فرنگی: برگ توت فرنگی می‌تواند به درمان سنگ کلیه کمک کند. افرادی که به سنگ کلیه مبتلا هستند می‌توانند ۴۰ گرم از برگ توت فرنگی را با یک لیتر آب به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانند. سپس، این محلول را هر ۵ ساعت یک بار بنوشند.

ریشه قاصدک: این گیاه پاک کننده کلیه است و مصرف آن به میزان ۵۰۰ میلی گرم دو بار در روز می‌تواند برای دفع سنگ کلیه بسیار مفید باشد. ریشه قاصدک از صد‌ها سال پیش به عنوان روشی درمانی برای دفع سنگ کلیه به کار رفته است.

لوبیا: لوبیا سرشار از پتاسیم و یک درمان خانگی موثر برای سنگ کلسیه است. به گفته متخصصان ۶۰ گرم لوبیا قرمز باید برای ۶ ساعت در آب گرم جوشانده شود.

چای ریحان:در صورت ابتلا به سنگ کلیه می‌توانید طی شش ماه، هر روز یک قاشق چایخوری آب ریحان را با عسل مخلوط و میل کنید. این ترکیب به دفع سریع‌تر و آسان‌تر سنگ کمک می‌کند.

انار: همیشه شنیده ایم انار فواید زیادی برای سلامت دارد، ولی هسته‌ها و آب آن به عنوان یک درمان طبیعی برای دفع سنگ‌های کلیوی به شمار می‌رود. دلیل آن هم ویژگی ترش و قابض بودن آن است که کلیه‌ها را شست و شو داده و به دفع راحت‌تر سنگ کمک می‌کند.

منیزیم: مطالعات نشان می‌دهد که مردم با سنگ‌های راجعه کلیوی هنگامی که مکمل‌های کلسیم را دریافت می‌کنند، نرخ بهبودشان به ۹۲.۳ درصد می‌رسد. دریافت روزانه ۳۰۰ میلی گرم منیزیم برای پیشگیری و کاهش علائم سنگ کلیه توصیه می‌شود.

کرفس: افرادی که به سنگ کلیه مبتلا هستند می‌توانند نصف فنجان آب کرفس را قبل از هر وعده غذایی بنوشند.

 
ارتباط ۶ بیماری با ترک پاشنه پا

ترک‌هایی که کف پا ایجاد می‌شود، پوست شکاف خورده‌ای است که سطح خارجی پوست (اپیدرمیس) را تحت تاثیر قرار می‌دهد.ترک کف پا، در زنان نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد. کف پا به دلایل متعددی از جمله اضافه وزن، عفونت‌های قارچی، اگزما، و کم آبی بدن ترک می‌خورد:

اگزما: در صورت وجود اگزما ابتدا باید علت اصلی ریشه یابی شود و بعد از به دست آوردن نتیجه درمان درست را به کار برد. البته یکی از علت‌های ایجاد اگزما می‌تواند ناشی از شغل فرد باشد.

کراتودرمی: یک بیماری مادرزادی است. راه رفتن افراد مبتلا به این بیماری را می‌توان به کسانی که روی شیشه یا سنگلاخ راه می‌روند تشبیه کرد.
 
 
کم آبی بدن: پوسته پوسته شدن کف پا می‌تواند نشانه کم آبی بدن باشد. برای همین لازم است که به مقدار کافی آب بنوشید.
 
اضافه وزن: افرادی که مشکل اضافه وزن دارند و در دسته افراد چاق قرار می‌گیرند به دلیل فشاری که روی پوست کف پا تحمیل می‌شود پاشنه پای شان مستعد به وجود آمدن ترک‌های عمیق می‌شود.
 
پسوریازیس: این بیماری به طور نادر در کف دست یا کف پا مشاهده می‌شود، اما اگر ترک‌های پا همراه با پوست قرمز و ملتهب باشد، این ترک‌ها ناشی از بیماری پسوریازیس است.
 
عفونت‌های قارچی: این بیماری بیشتر در سنین بالا و افراد مسن دیده می‌شود. در نگاه اول ممکن است فرد فکر کند به مشکل خشکی پوست ساده دچار شده است، اما اگر ترک‌ها با پوسته ریزی‌های چشمگیر همراه باشد و علاوه بر کف پا ناخن و اطراف ناخن را هم درگیر کند، آن زمان است که باید به بیماری قارچ پا مشکوک شد.
 
چگونه با مصرف آب لاغر شویم؟

محمد آذزفر متخصص تغذیه اظهار داشت: آب با میزان سوخت و ساز بدن ارتباط مستقیم دارد و این یکی از اصلی‌ترین فواید نوشین آب است؛ بنابراین وقتی به بدن به میزان کافی آب برسد بدن می‌تواند سوخت و ساز و یا متابولیسم خود را افزایش دهد؛ بنابراین راحت‌تر می‌تواند غذایی را که می‌خورید هضم کرده و آن را تبدیل به انرژی کند. به این اتفاق سوخت و ساز چربی می‌گویند.

وی افزود: آب نقش بسیار زیادی در سم‌زدایی و از بین بردن مواد زائدی دارد که به بدن شما آسیب می‌رساند و سیستم بدن را پاکسازی می‌کند. آب عضلات را روان کرده و بنابراین باعث افزایش انعطاف پذیری بدن می‌شود. در نتیجه بهتر و راحت‌تر می‌توان فعالیت‌های فیزیکی و تمرینات ورزشی را برای کاهش وزن خود انجام داد.آذرفر ادامه داد: یکی از بهترین فوایدی که آب برای افرادی که تصمیم دارند وزن خود را کاهش دهند این است که بین نوشیدن آب و گرسنگی و اشتها ارتباط معکوس برقرار است. به این معنا که هنگامی که کم آب می‌نوشند بدن تشنگی را گرسنگی تفسیر می‌کند و نتیجه آن هم این است که فرد بیشتر غذا می‌خورد؛ بنابراین برای اینکه این تشخیص اشتباه بدن را ساکت کنید بهتر است آب زیاد بنوشید و بدن خود را همواره هیدراته نگه دارید. به این ترتیب کمتر احساس گرسنگی خواهید کرد.


آذرفر گفت: علاوه بر این وقتی آب بیشتری می‌نوشید در هنگام غذا خوردن سریع‌تر سیر می‌شود و کمتر غذا می‌خورید و وقتی کمتر غذا بخورید بدن شما برای تأمین انرژی سراغ ذخیره یعنی چربی‌ها می‌رود و به این ترتیب وزن شما کاهش پیدا خواهد کرد.وی با بیان اینکه نیاز به آب در هر فردی با فرد دیگ متفاوت است گفت: از این رو بهتر است در این زمینه با یک پزشک متخصص مشورت کنید. اگر به هر دلیلی نمی‌خواهید و یا نتوانستید با یک پزشک متخصص مشورت کنید از آزمون‌های آنلاینی که تعیین کننده BMI شما است کمک بگیرید تا میزان نیاز روزانه بدن خودتان را به آب بدانید.این متخصص تغذیه در پایان گفت: به طور کلی باید حداقل در طول روز بین ۸ تا ۱۰ لیوان آ‌ب را به طور منظم نوشید. بهتر است نیم ساعت قبل از اینکه شروع به خوردن وعده غذایی اصلی خود کنیم ۲ لیوان آ‌ب بنوشیم. به این ترتیب ۲۰٪ از گرسنگی شما کاهش پیدا خواهد کرد.
 
نکات بهداشتی که در ذبح قربانی باید رعایت کرد

محمدمهدی گویا رئیس بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با اشاره به خطر ابتلا به بیماری کشنده تب کریمه کنگو ادامه داد: تهیه دام از مراکز مجاز مورد تایید سازمان دامپزشکی در راستای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو است و وزارت بهداشت به مردم توصیه می‌کند تا از خرید گوسفند از کنار خیابان پرهیز کنند تا به این بیماری مبتلا نشوند.

گویا بیان کرد: برای ذبح دام باید یک سری اصول بهداشتی رعایت شود و در این زمینه وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی آموزش‌های لازم را به کسانی که مسئولیت ذبح دام در مراکز مجاز را دارند، است.وی با اشاره به رعایت برخی نکات بهداشتی ذبح دام در عید قربان گفت: رعایت این نکات بهداشتی بسیار حائز اهمیت است و افراد در صورت رعایت نکردن موارد بهداشتی در هنگام ذبح دام ممکن است به بیماری‌های خطرناکی مانند تب کریمه گنگو مبتلا شوند.رئیس بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت اظهار کرد: احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو از طریق مصرف گوشت و بیشتر در صورت مصرف جگر یا گوشت دام خام وجود دارد.


وی ادامه داد: در اثر ذبح دام در خانه امکان انتقال ویروس تب کریمه کنگو در اثر تماس با دام یا ترشحات خونی وجود دارد، به همین دلیل تاکید داریم که دام در کشتارگاه‌های مورد تأئید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی ذبح می‌شود، در مراکز مجاز ذبح دام، گوشت در سالن‌های پیش سرد نگهداری و ویروس تب کریمه کنگو از بین می‌رود.گویا تاکید کرد: رعایت نکات بهداشتی در ایامی مانند عید قربان که ذبح دام افزایش پیدا می‌کند، در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله تب کریمه کنگو موثر است.رئیس بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت یادآوری کرد: وزارت بهداشت برنامه‌های آموزشی خوبی برای پیشگیری از شیوع تب کریمه کنگو دارد، زیرا این بیماری واکسن یا داروی خاصی ندارد و در هنگام ابتلای افراد به این عارضه، ممکن است بیماری به موقع شناسایی و درمان نشود و فرد حتی در مواردی جان خود را از دست دهد.
 
۱۰ غذای بدون کلسترول

نگه داشتن یک تعادل سالم از کلسترول خوب و بد به ویژه برای سلامت خوب قلب مهم است یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به کاهش میل شما به مواد غذایی با مقادیر بالایی از کلسترول، کاهش کلسترول بد و حفظ کلسترول خوب کمک کند به علاوه به کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی و حمله قلبی کمک می‌کند اگر در حال حاضر شما مقدار زیادی از غذا‌های بدون کلسترول می‌خورید خوب است، اما اگر این کار را نمی‌کنید شروع کنید آن‌ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید در این مقاله غذا‌های بدون کلسترول آورده می‌شود تا شما بتوانید از آن‌ها استفاده نمایید.

۱. برنج و دانه‌ها
برای یک رژیم غذایی بدون کلسترول است شما می‌توانید برنج و دانه‌ها را اضافه کنید اکثر نشاسته ها، شامل حبوبات، برنج و نان، کمی بدون کلسترول هستند مواد اضافه شده مانند کره روی نان یا گوشت می‌تواند به علت چربی حیوانی، دارای کلسترول باشد.

۲. سیب زمینی
سیب زمینی مثل نان و حبوبات یکی از غذا‌های بدون کلسترول هستند، ولی باید مراقب باشید که چگونه سیب زمینی آماده می‌شود اغلب سیب زمینی‌ها در روغن‌های گیاهی سرخ می‌شود که دارای یک محتوای کم کلسترول است، اما چربی بالایی دارد هنگامی که شما در تلاش برای پیدا کردن مواد غذایی بدون کلسترول هستید فراموش نکنید که بهترین راه مصرف سیب زمینی پخته است.

۳. قارچ
روش‌های مختلفی برای آماده کردن قارچ وجود دارد آن‌ها را می‌توان در پیتزا استفاده کرد، اما مراقب پنیر آن که کلسترول زیادی دارد باشید شما همچنین می‌توانید در همبرگر از آن استفاده کنید با این حال، اگر شما مراقب آماده سازی آن باشید قارچ یک انتخاب عالی برای یک غذایی بدون کلسترول است.

۴. ماهی
بسیاری از ماهی‌های آب شیرین اسید‌های چرب امگا ۳ بالا دارند که می‌تواند به کاهش کلسترول کمک کند شما می‌توانید ماهی سالمون را برای شام و ماهی Tacos را برای یک شب دیگر با مقدار زیادی از برنج، آووکادو و دانه‌ها مصرف کنید.

۵. سیر و پیاز
سیر خون شما را بدون کلسترول نگه خواهد داشت اگر شما یک میان وعده خوشمزه می‌خواهید شما می‌توانید کل میخک سیر را در روغن زیتون بجوش آورده و سپس آن‌ها روی بشقاب، کراکر، نان و یا دیگر مواد غذایی که کلسترول پایین دارد بریزید.پیاز، مانند سیر، حاوی آنتی اکسیدان‌ها است آن‌ها را می‌توان سرخ کرده، کبابی یا پخته شده و یا در راه‌های دیگر تهیه کرد، اما پیاز خام بالاترین سطح از مواد مغذی قلب سالم را دارد.


۶. توفو
توفو اولین انتخاب همه مواد غذایی بدون کلسترول است با این حال زمانی که آن به درستی پخته شود می‌توان آن را یک جایگزین عالی برای گوشت در نظر گرفت.

۷. آجیل
آجیل حاوی چربی‌های تک اشباع نشده و سالم است و همچنین منیزیم، ویتامین و مواد گیاهی دارد که با سلامت قلب در ارتباط است گردو اسید‌های چرب امگا ۳ دارد افرادی که به طور منظم از آجیل مصرف می‌کنند بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌ها را کمتر از دیگران پیدا می‌کنند همچنین چربی‌های اشباع نشده در آجیل برای مفاصل شما، از چربی‌های اشباع نشده در گلرنگ و روغن ذرت بهتر است.به خاطر داشته باشید که آجیل کالری بالا دارد لذا در حد اعتدال مصرف نمایید شما می‌توانید یک شیشه از آجیل خرد شده را در یخچال و فریزر نگه دارید و به سبزیجات، سالاد، غلات یا ماست اضافه کنید شما می‌توانید همچنین فندق، بادام را سرخ کرده مصرف کنید و یا گردو را می‌توان در تهیه پیلاف استفاده کرد.

۸. چای
چای چه سرد و یا گرم سرشار از آنتی اکسیدان است چای به شل نگه داشتن عروق خونی و جلوگیری از لخته شدن خون کمک می‌کند آنتی اکسیدان مهم در چای، فلاونوئید‌ها می‌باشد که از اکسیداسیون کلسترول LDL جلوگیری می‌کند این آنتی اکسیدان قوی می‌تواند فشار خون را کاهش داده و سطح کلسترول را کاهش دهد.یک فنجان چای داغ حاوی آنتی اکسیدان بیشتر از هر میوه یا سبزیجات دیگر است هر دو چای سیاه و سبز سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها دارند حداقل یک فنجان چای در هر روز مصرف نمایید.

۹. اسفناج
یک انتخاب عالی از غذا‌های بدون کلسترول است اسفناج دارای مقدار زیادی لوتئین است رنگدانه زرد موجود در زرده تخم مرغ و سبزیجات برگ سبز تیره است لوتئین که شهرت زیادی برای محافظت در برابر دژنراسیون ماکولا (یکی از علل اصلی کوری) دارد پیشنهاد می‌شود که تنها مصرف نصف فنجان مواد غذایی غنی از لوتئین در هر روز شما را در برابر حملات قلبی محافظت می‌کند و از رسوب کلسترول در دیواره رگ‌ها جلوگیری می‌کند.

۱۰. آووکادو
آوکادو یک منبع خوبی از چربی اشباع نشده برای قلب سالم است و به افزایش کلسترول خوب و کاهش سطح LDL کمک می‌کند به علاوه، آووکادو اغلب دارای بتا sitosterol است که یک چربی گیاهی مفید است بتا sitosterol می‌تواند جذب کلسترول از مواد غذایی را کاهش دهد ترکیبی از چربی اشباع نشده و آووکادو در کاهش کلسترول موثر می‌باشد.
 
کدام افراد به ویتامین c بیشتری نیاز دارند؟

بیشتر جانداران ویتامین c. را خود می‌سازند، اما بدن انسان به گونه‌ای عمل می‌کند که باید این ویتامین را در طول روز از موادی که مصرف می‌کند بدست بیاورند. ویتامین c. هم بصورت طبیعی در منابع گیاهی و جانوری موجود است و هم بصورت مصنوعی و قرص.
میزان ویتامین C توصیه شده برای هر فرد بالغ حدود ۱۱۰ میلی گرم در روز است، ولی بسیاری از متخصصان معتقدند این میزان کافی نیست و باید ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی گرم ویتامین C. در روز دریافت کرد.
 
۱- ورزشکاران
برای فردی که روزانه ۱۰۰۰ کالری می‌سوزاند ۱۰۰ میلی گرم و برای فردی که ۲۳۰۰ کالری می‌سوزاند ۲۱۰ میلی گرم ویتامین C لازم است. بدن ورزشکاران اکسیژن بیشتری نیاز دارد و مصرف اکسیژن به معنی تولید بیشتر رادیکال‌های آزاد است. ویتامین C در از بین رفتن این رادیکال‌ها و پیشگیری از عوارض آن‌ها کمک می‌کند.


۲- افراد سیگاری
ویتامین C به دفع فلزات سنگین ناشی از مصرف سیگار کمک می‌کند. آژانس ملی امنیت و بهداشت مواد غذایی به افراد سیگاری توصیه می‌کند روزانه میزان مصرف ویتامین C خود را ۲۰ درصد افزایش داده و به ۱۳۰ میلی گرم برسانند.افراد سیگاری باید بیشتر ویتامین c. مصرف کنند، زیرا نیکوتین موجود در سیگار چرخه‌ی بدن را مختل می‌کند و نیاز به ویتامین سی برای مقاومت دندان‌ها و بدن بیشتر احساس می‌شود.


۳- زنان باردار
گرچه بدن خانم‌های باردار به ویتامین B۹، ید، زنیک و امگا ۳ بیش از ویتامین C نیاز دارد، اما دریافت این ویتامین نیز می‌تواند به جذب آهن کمک کند. استفاده از ویتامین C خطر زایمان زودرس در زنان بادرار را کاهش می‌دهد.


۴-سالمندان
ذخایر آهن بدن سالمندان معمولا غنی است. در این گروه سنی بهتر است ویتامین C را در وعده‌ای مصرف کرد که همراه آن گوشت نباشد.
 
اگر از دست اشتهای زیادتان کلافه شدید، این غذا‌ها را بخورید

مطالعات محققان انگلیسی اخیرا ثابت کرده است که رژیم‌های غذایی حاوی کربوهیدرات‌های تخمیر شده حاوی دو نوع ماده به نام‌های بتاگلوتان، و اینولین هستند که برای رسیدن به هدف کاهش وزن شما را کمک خواهند کرد.مصرف این نوع کربوهیدرات‌ها باعث تولید بیشتر هورمون کنترل اشتها شده و به فرد احساس سیری طولانی مدت می‌دهد. همچنین مصرف این کربوهیدرات‌ها به سطوح پایین‌تر چربی‌های مضر و چربی احشایی کمک می‌کند؛ چربی‌هایی که با خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و برخی از انواع سرطان‌ها مرتبط هستند.این نوع غذا‌ها همچنین نقش مهمی در مدیریت و یا پیشیگری از دیابت با کنترل و نگهداری سطح قند خون در حد سالم دارند. این کربوهیدرات‌ها باعث افزایش باکتری‌های مفید روده و بهبود فرایند هضم غذا بعلاوه افزایش ایمنی بدن خواهند شد.

مارچوبه: برخی غذا‌ها در فرایند هضم غذا‌ها تاثیر فراوانی دارند و مارچوبه یکی از این غذا‌ها است. این گیاه منبع اینولین؛ فیبر ویژه‌ای است که به افزایش باکتری‌های خوب روده کمک می‌کند و باعث هضم موثرتر غذا‌ها می‌شود. مارچوبه باعث افزایش متابولیسم بدن شده و به عنوان یک چربی سوز، به لاغری شما کمک می‌کند. هر ۱۰۰ گرم مارچوبه فقط ۲۰ کیلوکالری انرژی دارد و بدین ترتیب یک جایگزین بسیار عالی برای میان وعده‌های پر کالری است.

موز: مصرف این میوه سرشار از پتاسیم و ویتامین ب. ۶، باعث افزایش تولید سروتونین در مغز می‌شود. به طوری که مصرف آن با کاهش استرس و اضطراب رابطه دارد. اگرچه موز میزان کربوهیدرات یا قند بالایی دارد، اثر چندانی بر سطح قندخون بدن نمی‌گذارد. کم بودن میزان گلوکز آن باعث می‌شود قند خون نسبت به سایر غذا‌ها به میزان قابل قبولی بالا رود. از طرفی گلوکز پایین برای کنترل گرسنگی بسیار مفید است؛ و این از عوامل کلیدی در کاهش وزن است.


پیاز: مصرف پیاز یک راه طبیعی برای کاهش وزن و چربی اضافی بدن است. پیاز حاوی اسانس‌های مختلف و مواد معدنی است، که به سرعت سوخت و ساز بدن را بالا برده و منجر به کاهش وزن طبیعی می‌شود. پیاز دارای آنتی اکسیدان‌ها و خواص ضد التهابی است که یکی از سلاح‌های عالی در برابر افزایش وزن است.

جو: این را بدانید که تنها دو وعده روزانه مصرف جو، کلسترول ال دی ال یا مضر را تا بیش از ۵ درصد در عرض شش هفته کاهش می‌دهد. بتاگلوتان موجود در جو باعث دفع ال دی ال از بدن می‌شود.

کنگر فرنگی: آرتیشو یا کنگر فرنگی داروی لاغری است و کسانی که می‌خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند می‌توانند هر روز آرتیشو بخورند. از تمام نقاط این گیاه می‌توان برای تهیه انواع سالاد‌ها و غذا‌ها استفاده کرد، گیاه تازه را پس از تمیز کردن میتوان منجمد کرد تا در فصول مختلف از آن استفاده شود، شیره برگ آرتیشو یا کنگر فرنگی دارای املاح معدنی مختلف و سینارین است و مصارف درمانی فراوان دارد.

قارچ: به جنگ با چربی‌های بدن می‌رود. مصرف قارچ می‌تواند تولید و فعالیت سلول‌های سفید خون را افزایش دهد. بهتر است این غذا به شیوه سالمی پخته شود. از این رو مصرف قارچ سرخ شده از سوی متخصصان توصیه نمی‌شود. قارچ بخارپز یا کبابی شده در فر انتخاب مناسب تری است. توصیه می‌شود که در این رژیم وعده ناهار یا شام را به قارچ اختصاص دهید، البته می‌توانید صبحانه هم یک غذای ترکیبی مثلا املت قارچ بخورید. قارچ حاوی بتا گلوکان است که برای تقویت سیستم ایمنی و افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها مهم و لازم است.
 

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *