بردگی هزاران نفر در مزارع غیرقانونی ماری جوانا در لندن؛ کودکانی که قربانی سواستفاده جنسی و کار اجباری میشوند
پایگاه شبکه خبری راشاتودی در گزارشی نوشته است که کارشناسان هشدار دادهاند کودکانی از ویتنام و برخی دیگر کشورها در صدها مزرعه ماری جوانا در سراسر لندن مجبور به کار اجباری و بردگی هستند.
به گزارش گروه بین الملل ، هزاران کودک مجبور به بردگی در مزارع غیرقانونی ماری جوانا در لندن هستند.
راشاتودی در گزارشی ضمن اعلام این مطلب مینویسد: کارشناسان هشدار دادهاند که کودکانی از ویتنام و برخی دیگر کشورها در صدها مزرعه ماری جوانا در سراسر لندن مجبور به کار اجباری و بردگی هستند. آمارهای جدید منتشر شده در نشان میدهد که میزان کشف مزارع کشت ماری جوانا در پایتخت انگلیس (پلیس تعداد مزارع مکشوفه از سال ۲۰۱۶ تاکنون را ۳۱۴ مورد اعلام کرده است) معادل کشف هر دو روز، یک مزرعه است. این اطلاعات را روزنامه ایونینگ استاندارد لندن به نقل از اسکاتلندیارد منتشر کرده است.
لی هیل، کارآگاه پلیس به روزنامه استاندارد لندن گفت: «با کشف مزارع ماری جوانا با عوارض انسانی و روانی بسیاری مواجه میشویم؛ اغلب کودکان در این مزارع در شرایط خطرناکی مورد سواستفاده قرار میگیرند.» وی افزود: «به ویژه این که اغلب از پسران و نوجوانان ویتنامی خواسته میشود تا با درنظر داشتن شرایط موجود برای مبارزه با باندهای رقیب یا پلیس برنامه ریزی کنند. ما کودکانی که مورد استفاده قرار گرفتهاند را تحت حمایت و درمان قرار دادهایم. برای آنان شرایط حفاظتی خاصی در نظر گرفته شده است.»
در حالی که اینگونه مزارع در سراسر لندن یافت میشود، بیشترین مراکز فرآوری و تغلیظ آن در جنوب لندن قرار دارند. تعداد این مراکز در مناطق جنوبی پایتخت به ۳۰ مرکز میرسد. هیل علت بالا بودن تعداد این مراکز را وسعت شهر لندن و سطح بالای فعالیت باندهای خلاف و خشونت روزافزون دانست.
وی گفت: «من فکر میکنم میتوانیم ارتباطاتی با باندهای فعال ایجاد کنیم. اقداماتی درون مناطق تحت کنترل این باندها انجام شده است. فعالیت بسیاری از این گروهها به جنایت سازمان یافته میانجامد.»
هیل گفت: «این مزارع به صورت سنتی و تاریخی دارای صنایعی در کشور بودند، اما در سالهای اخیر کشت این گیاه به منازل مسکونی و حتی اتاقهای زیر شیروانی نیز گسترش یافته است.»
جاکوب سوبیک، سخنگوی سازمان بین المللی مبارزه با برده داری به خبرگزاری رویترز میگوید: «با ارقام بسیار نگران کنندهای مواجه هستیم. هزاران کودک و نوجوان ویتنامی در این جریان به قتل رسیدند یا توسط باندهای جنایتکار بی رحمانه مورد استفاده قرار میگیرند.»
رئیس سازمان مبارزه با قاچاق کودکان ECPAT در انگلیس گفت: «آگاهی از شمار افراد مصرف کننده مواد مخدر کافی نیست بلکه باید از میزان بهره برداری مزارع زنجیرهای ماری جوانا و آینده آن نیز اطلاع یافت.»
وی افزود: «به جای اینکه با جوانان آسیب دیده از این معضل، به عنوان قربانیان برده داری مدرن رفتار شود به صورت جنایتکار برخورد میشود. این موضوع آسیب مجددی به آنان زده و سبب سلب اعتماد آنان میشود.»
اوایل سال جاری امتناع دولت انگلیس از ارائه پناهندگی به کودکان بی سرپرست ویتنامی که برای کار در صنعت ماری جوانا به انگلیس قاچاق میشدند، مورد انتقاد قرار گرفت.
اطلاعاتی درباره بیش از ۲۰۰۰ کودکِ قربانیِ قاچاقِ انسان در سال گذشته به اطلاع مقامات انگلیسی رسیده بود که نسبت به سال گذشته ۶۶ درصد رشد داشته است. این قربانیان اغلب در معرض سواستفاده جنسی، کار اجباری و بردگی خانگی قرار دارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *