صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

طرز تهیه رشته پلو با قیسی

۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰:۰۰
کد خبر: ۴۴۶۱۹۳۴
رشته پلو با قیسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های مختلفی پخته می شود.

خبرگزاری میزان _ برترین ها نوشت: در زیر با طرز تهیه غذای سنتی خوشمزه و لذیذ رشته پلو با قیسی آشنا می شوید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
رشته پلویی۱ بسته
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
کشمش پلویی۱ پیمانه
قیسی۱ پیمانه
پیاز۱ عدد بزرگ
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، سیاه فلفل و زردچوبهبه مقدار کافی
روغن محلی، پودر هل و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه رشته پلو با قیسی

مرحله اول

برای تهیه رشته پلو با قیسی خوشمزه در ابتدای یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد برنج را شسته و به همراه رشته پلویی و مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. پس از گذشت این مدت، زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت برداشته و آبکشی می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و درون آن مقداری روغن مایع اضافه می کنیم، سپس ته دیگ مورد نظرمان را درون قابلمه فیکس کرده و رشته پلو را به همراه پودر دارچین و پودر هل به صورت لایه ای درون قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری زعفران دم کرده و روغن محلی به صورت پخش روی پلو می ریزیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی قابلمه قرار می دهیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم رشته پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. در این فاصله پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به همراه گوشت چرخ کرده درون کاسه می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا به اندازه بزرگ تر از گردو از مواد گوشتی جدا کرده و در دست به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت های قلقلی را درون یک سینی گذاشته و روی آنها را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال استراحت کنند. پس از گذشت این زمان گوشت های قلقلی را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه گوشت های قلقلی را درون تابه می چینیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله نهم

پس از گذشت ۱۰ دقیقه مقداری زعفران دم کرده به تابه اضافه کرده و مجددا اجازه می دهیم گوشت های قلقلی به مدت ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا زعفران به خورد آنها برود، سپس گوشت های قلقلی را از تابه خارج می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله قیسی را شسته و به تابه اضافه می کنیم، سپس مقداری روغن به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا قیسی ها کمی سرخ و نرم شوند. در ادامه قیسی سرخ شده را از تابه خارج کرده و کشمش را می شوییم.

مرحله یازدهم

حالا کشمش شسته شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. زمانی که رشته پلو کاملا دم کشید و پخته شد، آنرا مخلوط می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

مرحله دوازدهم

در ادامه گوشت های قلقلی را به همراه کشمش و قیسی روی رشته پلو قرار می دهیم. در صورتی که قیسی ها ترش بودند می توانید با مقداری شکر تفت دهید. در نهایت رشته پلو را به همراه ماست سرو می کنیم. نوش جان.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *