چرا بیشتر کودکان دختر دچار افسردگی میشوند؟
بر اساس مطالعات انجام شده در کشور آلمان استرس باعث می شود تا بدن انسان هورمون کورتیزول را ترشح کند و همین امر باعث می شود تا ارتباط سلول های مغزی در ناحیه ای که مسئول احساسات نوزادان است کاهش پیدا کند.
به دنبال پایین آمدن این ارتباطات در مغز، کودکان بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های روحی قرار می گیرند. این در حالی است که بارداری پر تنش مادران تاثیر منفی بر روی کودکان پسر ندارد. مطالعات جدید علت اصلی این پدیده را درون گرا بودن خانم ها در سنین مختلف در مقایسه با آقایان می داند.
این تحقیقات در برلین بر روی 70 زن باردار صورت گرفته که میزان هورمون کورتیزول را در بدن آنان مورد بررسی قرار داده اند. افراد شرکت کننده در طی مراحل اولیه، اواسط و اواخر بارداری، روزانه 5 بار نمونه بزاق دهان خود را به مدت 4 روز متوالی به محققان تحویل دادند.
بعد از اتمام دوران بارداری، 4 هفته بعد، هنگامی که نوزادان خواب بودند ازمغز شان ام آر آی گرفتند. دو سال بعد 45 مادر که در این تحقیق شرکت داشتند از مشکلات کودکانشان به محققان اظهار نگرانی کردند. به گفته مادران، فرزندان شان اغلب گوشه گیر، بی حوصله و خجالتی بودند و همچنین در ارتباط برقرار کردن با همسالان خود و داشتن خواب راحت با مشکل مواجه شده اند.
" بالا بودن میزان ترشح این هورمون در دوران بارداری منجر می شود تا ارتباط عملکرد مغز را تغییر دهد و نواحی مختلف مغز که با یکدیگر در ارتباط هستند را تحت تاثیر خود قرار دهد " این جملات را نویسنده این تحقیق دکتر کلودیا باس بیان کرده است.
تغییر اتصالات مغزی در ناحیه ای که مسئول پردازش احساسات است رخ می دهد و همین امر باعث می شود تا 2 سال بعد کودکان دچار افسردگی و اضطراب شوند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.