صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برنامه "هند" برای اعزام انسان به فضا، 15هزار شغل ایجاد می کند

۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۵:۰۲
کد خبر: ۴۴۵۶۴۱
هند اعلام کرده است انجام پروژه اعزام انسان به فضا که قرار است تا سال 2022 تکمیل شود 15 هزار شغل در این کشور ایجاد می کند .

به گزارش گروه بین‌الملل به نقل از رسانه های هند در روز شنبه، مقامات هند اعلام کرده اند این پروژه به خوبی در حال پیشرفت است و با تکمیل آن این کشور قادر خواهد اولین فضانورد خود را به فضا پرتاب کند.
روزنامه  ایندین اکسپرس با اعلام این خبر از قول رییس برنامه هوا فضای هند نوشت: این تعداد اشتغال در پنج سال آینده در خدمت این پروژه خواهد بود.

روزنامه بیزینس استاندارد نیز در همین مورد خاطر نشان کرد که هند کشوری است که انتظارات از آن درحال افزایش است. با جمعیتی معادل 1.3 میلیارد نفر که انتظار می رود تا سال 2022 از چین فراتر رود، این کشور بزرگ در جنوب آسیا مورد توجه بسیاری از قدرت های جهانی مانند آمریکا و چین و درحالی که با نابرابری اجتماعی مبارزه می کند، دارای اقتصادی به سرعت در حال رشد است.

اکنون که نفوذ هند در بخش های مختلف صنعتی افزایش یافته است، دولت این کشور تاکید کرده است که هند باید اهداف بلند پروازانه ای در خور نام خود در فضا دنبال کند.

نارندرا مودی نخست وزیر هند در طول سخنرانی خود در مراسم روز استقلال هند که در روز 15 ماه اوت (24 مرداد) برگزار شد از طرح دهلی نو برای پرتاب یک انسان به فضا تا سال 2022 در راستای طرح 'گاگانیان' یا پرواز انسان در فضا خبر داد.

وی گفت: ما تصمیم گرفته ایم تا سال 2022 زمانی که هند هفتاد و پنجمین سالگرد استقلال خود را تجربه می کند یک دختر یا پسر این ملت را با پرچم هند به فضا ارسال کنیم.

بر اساس این طرح هند قصد دارد در یک ماموریت هفت روزه، سه فضانورد را در خارج از جو زمین قرار دهد. موفقیت در این طرح، هند را بر جمع در میان کلوپ سه عضوی از جمله آمریکا، روسیه و چین قرار خواهد داد که توانسته اند ماموریت های فضایی با حضور انسان انجام دهند. هزینه این طرح هند ممکن است به 1.7 میلیارد دلار برسد.

مادهوان نایر رئیس سابق سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو)اعلام کرد، دهلی نو باید از کشورهایی همچون آمریکا و روسیه برای قرار دادن انسان در فضا کمک بگیرد چون اینکار باعث صرفه جویی برای دهلی نو می شود. وی گفت: زمان زیادی طول خواهد کشید تا هند بتواند فضا نوردان خود را آموزش دهد و امکانات شبیه سازی فضا را تهیه نماید.

نایر افزود: ما در طول یک دهه گذشته آرزوی انجام این ماموریت را داشتیم و اکنون نخست وزیر هند در سخنرانی خود به آن اشاره کرده است. این یک تصمیم بزرگ است. ما با استفاده از فضاپیمای خود انسانی را به فضا خواهیم فرستاد و او را به زمین باز خواهیم گرداند.

نایر رئیس سابق سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو) توضیح داد: طراحی اولیه برای کپسول فضاپیما جهت استقرار 3 فضانورد است. موشک جی اس ال وی نسل سوم می تواند این فضاپیما را حمل کند. اما هنوز اقدامات آماده سازی زیادی باید انجام شود و این یک چالش بسیار بزرگ است.

هند ماه گذشته با موفقیت کپسول حامل فضانوردان را آزمایش کرد. آزمایش ماه گذشته در واقع یک تست ایمنی بود که در صورت خطا و یا نقص فنی جدی، کپوسل فضانوردان از موشک اصلی جدا و جان خدمه آن حفظ می شد. اینگونه سیستم های ایمنی تقریبا در تمام موشک هایی که انسان در آنها قراردارد مورد استفاده قرار می گیرد.

سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو) در سال 2014 برای اولین بار کپسول خود را با استفاده از یک موشک بالستیک آزمایش کرد. هدف از این آزمایش بررسی میزان مقاومت کپسول در مقابل گرمای جو در هنگام بازگشت به زمین و سیستم های کامپیوتری آن بود.

سازمان تحقیقات هوا و فضای هند( ایسرو) در ماه ژانویه صدمین ماهواره خود را از مرکز فضایی ساتیش داوان واقع در جزیره سریهاریکوتا در ایالت آندرا پرادش با موفقیت به فضا پرتاب کرد.
این اولین پرتاب موشک سازمان ایسرو در سال 2018 و همچنین اولین عملیات موفقیت آمیز این سازمان پس از شکست ماموریت قرار دادن ماهواره نظارت بر زمین (IRNSS-1H) در فضا در ماه آگوست سال گذشته بود.
ماموریت پیشین سازمان ایسرو به دلیل باز نشدن سپر گرمایشی ماهواره مورد نظر، با شسکت روبرو شد.
سازمان تحقیقات هوا و فضای هند تاکنون 40 عملیات موفق در پرتاب موشک های مختلف پی اس ال وی به فضا داشته است.
این سازمان در ماه ژوئن سال گذشته 31 ماهواره کوچک را در یک موشک به فضا پرتاب کرد.
سازمان ایسرو همچنین توانست سنگین ترین موشک ( جی اس ال وی نسل 3) ساخت خود را برای اولین بار با موفقیت به فضا پرتاب کند.

پیش از این هند برای پرتاب ماهواره های خود با وزن بیش از 2 تن به کشور های خارجی وابسته بود.
سازمان تحقیقات هوا و فضای هند(ایسرو) در سال گذشته با ثبت رکود بی سابقه پرتاب 104 ماهواره با یک موشک به فضا از جزیره کوچک 'سریهاریکوتا' در جنوب هند با پشت سرگذاشتن رقبای بزرگی همچون روسیه و آمریکا،تاریخ ساز شد.

جزیره کوچک سریهاریکوتا درصنعت فضایی هند ،حکم دماغه 'کاناورال' در ایالت فلوریدای آمریکا را دارد که تاکنون موشک های فضایی وماهواره های بسیاری از این جزیره به فضا پرتاب شده است.
سکوی پرتاب موشک جزیره 'سریهاریکوتا' تاکنون با پرتاب بیش از 200 ماهواره از کشورهای مختلف ،میزبان برنامه های جاه طلبانه فضایی هند است.

هزینه های پرتاب از این سکو به حدی پایین است که حتی رقیبان قدر هند هم قادر به رقابت با این هزینه ها نیستند؛ برای مثال این کشور قادر است کاوشگر مریخ خود را با هزینه ای به مراتب پایین تر از بودجه ای که هالیوود به ساخت فیلم های فضایی تخصیص می دهد، به سیاره سرخ ارسال کند.
در بیشتر سفرهای فضایی و پرتاب فضاپیماها از مبدا هند از راکت خوش سابقه پی اس ال وی ( Polar Satellite Launch Vehicle) استفاده می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *