صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اشتغال و حرفه آموزی عاملی محرک در جهت بازاجتماعی کردن زندانیان/ اشتغال 486 مددجو در زندان‌های استان کرمانشاه

۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۷:۳۳
کد خبر: ۴۴۵۶۱۲۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت:از ابتدای سال 1401 تاکنون آمار اعزام به کار در زندان های کرمانشاه 486 نفر، اشتغال کارگاهی 286 نفر و اشتغال نشسته 373 نفر است.

خبرگزاری میزان - بازسازگاری اجتماعی زندانیان در دوران تحول و تعالی به‌منظور اصلاح و تربیت مددجویان بوده و برهمین اساس حرفه‌آموزی و اشتغال‌زایی جزو برنامه هایی است که در دستگاه قضا دنبال می‌شود. اشتغال زندانیان تاثیر مستقیم در اصلاح مجرمان و کاهش زمینه‌های ارتکاب جرایم دارد به طوری که در دوره تحول و تعالی قوه قضاییه اصلاح و تربیت واقعی از مسیر توسعه اشتغال زندانیان می‌گذرد بنابراین هر کجا اشتغال زندانیان توسعه یابد، نرخ بازگشت مجدد به زندان نیز کاهش پیدا می‌کند.

گفتنی است که مهم‌ترین بستر برای اصلاح و تربیت در زندان بحث توسعه اشتغال اعم از اشتغال مولد و اشتغال نشسته است که این موضوع با جدیت در قوه قضاییه دنبال می‌شود و این امر در بازسازگاری اجتماعی افراد زندانی تاثیر گذار است.

در همین راستا توسعه و گسترش حرفه آموزی و اشتغال زندانیان در دوره حبس الزامی است به همین منظور یکی از راهکارهای بازسازی شخصیتی زندانیان و حمایت از خانواده زندانیان حرفه آموزی بوده؛ بنابراین باید در کنار اشتغال، بحث حرفه آموزی زندانیان در اولویت قرار گیرد زیرا اشتغال زندانیان و حمایت از خانواده‌های آنان ضروری است با ایجاد درآمد پایدار و دستمزد ناشی از فعالیت های اشتغالزایی بخشی از سبد هزینه خانواده ها تامین می شود.

توسعه اشتغال زندانیان، حمایت از خانواده زندانیان و استفاده از سامانه‌های الکترونیکی به‌ویژه پابندهای الکترونیک نتایج خوبی در اصلاح مجرمان و بازگشت زندانیان به جامعه را به دنبال خواهد داشت؛ برهمین اساس با بکارگیری تمام ظرفیت‌ها، توسعه اشتغال در زندان‌ها گسترش پیدا کرده است.

در همین راستا محمدی رئیس سازمان زندان ها در مراسم « تفاهمنامه همدلی، هم‌افزایی و توسعه اشتغال» که در تاریخ 31 مرداد 1401 برگزار شد گفت که در جهت ایجاد اشتغال مولّد و پایدار برای زندانیان ، قوه قضاییه در دوران فعلی بصورت کاملاً عملیاتی در مسیر تحول و تعالی و اجرای سند تحول قضایی گام برداشته و این گام هم شتابان است. بنابراین ما باید به سرعت در این مسیر حرکت کنیم. یکی از برنامه‌های اولویت‌دار در این چارچوب، توسعه حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان و توجه به خانواده آنان است. تعامل هرچه بیشتر با بنیاد تعاون زندانیان نیز در این راستا خواهد بود.

اشتغال 486 نفر از مددجویان در زندان‌های استان کرمانشاه

پرویز توسلی زاده رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت اشتغال مددجویان در زندان های کرمانشاه اظهار کرد: از ابتدای سال 1401 تاکنون آمار اعزام به کار در زندان های کرمانشاه 486 نفر، اشتغال کارگاهی 286 نفر و اشتغال نشسته 373 نفر است، همچنین در کارگاه‌های اشتغال و صنایع دستی بندنسوان زندان کرمانشاه نیز مددجویان زن مشغول به کارند.

کارگاه‌های اشتغال و صنایع دستی بندنسوان

کارگاه تولید مبل در کانون اصلاح و تربیت استان کرمانشاه

وی افزود: در راستای اولویت سازمان زندانهای کشور در سال 1401 باتوجه به ایجاد اشتغال و کارگاه‌های مختلف برای مددجویان در زندان‌های استان کرمانشاه با راه‌اندازی کارگاه‌های تولید مبلمان خانگی و اداری در کانون اصلاح و تربیت کرمانشاه با آموزش و و به کارگیری مددجویان نوجوان توانسته در راستای صنعت تولید مبل استادکارانی حرفه‌ای را به جامعه بازگردانده و راهی بازار کار کند.

توسلی زاده گفت: همچنین در کانون اصلاح و تربیت استان به مددجویان آموزش های لازم برای تولید مبل و مصنوعات چوبی ارائه می شود تا بعد از آزادی زمینه آشتغال آنها در جامعه فراهم شود.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *