صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی: عزت و امنیت کشور حاصل مجاهدت ایثارگران در دوران دفاع مقدس است

۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۹:۱۳
کد خبر: ۴۴۵۵۵۴۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
تعداد نظرات: ۱ دیدگاه
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی گفت: عزّت و امنیّت کشور، حاصل مجاهدت ایثارگران در دوران دفاع مقدس است.

خبرگزاری میزان - موسی خلیل الهی در آیین تجلیل از ایثارگران دوران دفاع مقدس دادگستری مرکز استان، ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و تشکر از پیشکسوتان ایثارگر و جانباز دادگستری به خاطر فداکاری شان در دوران جنگ تحمیلی، این فرمایش مقام معظم رهبری را یادآور شد که فرمودند: هشت سال دفاع مقدس تضمین کننده حیثیّت کشور و هویت ملت و امنیت فعلی و عزت ملت ایران شد.

وی همچنین با اشاره به صعوبت کار در دادگستری، از ایثارگران شاغل و بازنشسته دادگستری استان به خاطر خدمت بی منت به مردم تقدیر و تشکر کرد و اظهارکرد: بنابر سامانه نظرسنجی قوه قضاییه از مراجعین به دادگستری ها، 75 درصد از مراجعین به دادگستری استان از عملکرد محاکم و کارکنان اعلام رضایت داشته اند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عالی امام جمعه موقت تبریز ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، تقوا، علم و جهاد را سه ملاک ارزشمندی انسان از دیدگاه قرآن کریم برشمرد و گفت: به فرموده پیامبر اکرم (ص) در هر که روحیه جهاد نباشد، نشانه نفاق است و به فرموده امام علی (ع) جهاد دری از درهای بهشت است و خداوند این در را برای اولیای خود گشوده است؛ جهاد دژ محکم الهی است و هرکس جهاد را ترک کند خداوند لباس ذلت بر او می پوشاند.

وی حفظ روحیه جهاد را ضروری دانست و افزود: پس از جنگ تحمیلی، مدافعین حرم در جهاد با داعش، فرهنگ ایثار و از خود گذشتگی را احیاء کردند؛ اگر روحیه جهاد و شهادت طلبی نباشد، دشمن در هجوم نظامی به کشور اسلامی یک روز هم درنگ نمی کند.

انتهای پیام/


برچسب ها: دفاع مقدس

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۴:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۴
در نوجوانی بچه پرنده ای را از لانه برداشته و بزرگ کردم و هروقت صدایش میکردم بطرفم می امد روزی در فضای باز رهایش کردم با دیدن همنوعان، هرچه صدا کردم برنگشت و از عصبانیت با سنگ انرا کشتم و بشدت پشیمان شدم (اکنون بعد از سالهای طولانی با یاداوری ان لحظه، قبلم درد میگیرد). کمک و حمایت از دیگران اگر از روی مهرورزی ذاتی و خیرخواهی باشد، انتظار تشکر بی معنا، و ناسپاسی جای تاسف و پشیمانی از کار خیر ندارد. خدایی که شرط وسعت رزق و نجات از دوزخ را در عبادات بی حاصل، و اسارت و اطاعت افرادی که خود را نماینده خدا، و در قدرت مطلق و مشرف بر تمام ثروتها و امور کشور و مردم، پاسخگوی هیچ مشکلی نیستند، و بحرانها را با بحران دیگر یا کشتار حل میکنند، نمیتواند عادل و برحق باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *