از ضرورت تشکیل ستاد بازگشایی مدارس در شهرداری تا تقدیر از خدمات ارائه شده مدیریت شهری در ایام اربعین
خبرگزاری میزان - به گزارش شهر، در بخشی از نود و دومین جلسه شورای شهر، زهرا شمس احسان عضو کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی در آستانه سال تحصیلی خاطرنشان کرد: عدم زمان بندی سازمانی باعث بلاتکلیفی خانواده ها برای سرویس مدارس فرزندان خود شده است.
وی همچنین تصریح کرد: برنامه عملیاتی ایمنی حمل و نقل دانش آموزان به شورا منتقل شده و باید شهرداری نسبت به ستاد تشکیلاتی بازگشایی مدارس با حضور دستگاه های متولی اقدام کند و تصمیمات اجرایی و عملیاتی لازم را اتخاذ کند.
تلاش برای پر کردن انبارهای خالی مترو از قطعات یدکی
مهدی چمران رئیس شورا نیز با بیان اینکه امسال ترافیک شدیدی را در زمان بازگشایی مدارس شاهد خواهیم بود، گفت: حضوری شدن مدارس سبب خواهد شد که مردم استفاده بیشتری از وسایل حمل و نقل عمومی داشته باشند. آن میزان دستگاه اتوبوس که باید اضافه می شد و آرزوی ما بود، محقق نشد اما قراردادهایی منعقد شد و امیدواریم هرچه سریعتر دستگاه هایی که قرارداد آن منعقد شده، وارد ناوگان شوند.
وی تأکید کرد: امیدواریم تعداد زیادی از واگن هایی که در دست تعمیر و اورهال هستند، تا پایان سال وارد سیستم حمل و نقل عمومی شوند. تلاش ها صورت گرفته اما آنچه که می خواستیم انجام شود، هنوز انجام نشده است. در حوزه مترو دو سال زمان می برد که واگن جدیدی ساخته و خریداری شود اما در هر صورت امیدواریم با اقدامات پیش بینی شده شاهد ترافیک روان تری در روزهای نخستین سال تحصیلی باشیم.
چمران ابراز امیدواری کرد که انبارهای خالی که به شهرداری واگذار شده بود از قطعات یدکی پر شود و بتوانیم شاهد اورهال واگن های قطار باشیم.
کمک به خانوادههای دارای فرزندان استثنایی برای سرویس مدارس برقرار شود
حبیب کاشانی خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران نیز ضمن قدردانی از مناطق شهرداری برای حضور در مرزهای کشور و شهرهای عراق همزمان با ایام اربعین گفت: به خانواده مرحوم مهسا امینی تسلیت می گویم؛ حرف های گفتنی در این زمینه گفته شده است.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته به خانواده های کودکان استثنایی که از لحاظ مالی وضعیت خوبی نداشتند برای سرویس مدارس کمک می شد، خاطرنشان کرد: اگر این سرویس ها برقرار نشود کودکان امکان حضور در مدارس را نخواهند داشت لذا درخواست ما این است که کمک به خانواده های این افراد برقرار شود.
لزوم دقت در تصمیمات کمیسیون ماده پنج
ناصر امانی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از خدمات شهرداری تهران در حماسه اربعین یادآور شد: تذکر من در خصوص کمیسیون ماده پنج است؛ برطرف کردن مغایرت ها و مشکلات هنگام اجرا در طرح جامع و طرح های تفصیلی و تسهیل طرح های موضعی و موضوعی در طرح جامع تهران یکی از وظایف این کمیسیون است و قرار بود تمام این طرح ها تهیه و به تصویب کمیسیون برسد.
وی افزود: یکی از فعالیت های اصلی در دوره چهارم تهیه طرح های موضوعی و موضعی بود و من هنوز نمی دانم که تکلیف این طرح ها در دوره پنجم به کجا رسیده است؟
این عضو شورا با بیان اینکه اگر اجزای طرح ها حذف شوند، ساختار طرح جامع تغییر خواهد کرد و شهر با آسیب مواجه خواهد شد، گفت: باید با بازنگری جامع، محل و دلیل مشکل مشخص شود و با دیدگاه کلی نسبت به اصلاح آن اقدام لازم صورت بگیرد.
امانی همچنین تصریح کرد: اجزای تشکیل دهنده یک جامعه بر یکدیگر اثرگذار هستند و هرگونه افزایش و بار بیش از ظرفیت در کالبد شهر که افزایش جمعیت شهر را به دنبال داشته باشد بر ترافیک، حمل و نقل عمومی، آلودگی هوا و سبک زندگی شهروندان اثرگذار خواهد بود. اگر این دوره نیز بتوانیم حمل و نقل عمومی را توسعه دهیم، در کنار افزایش جمعیت و تقاضای سفر، وضعیت ترافیک عملا سنگین خواهد ماند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه شهردار تهران تصمیم گیرنده و رئیس کمیسیون ماده پنج است، تأکید کرد: اگر در خصوص تصمیمات این کمیسیون همچون بحث کن، دانشگاه تهران و مواردی از این قبیل دقت نشود، شهر با آسیب مواجه خواهد شد.
پیشنهاد نصب تابلوهای روزشمار پروژههای عمرانی در ۲۲ منطقه شهر تهران
نرجس سلیمانی عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه از دست دادن جان مهمان عزیز شهرمان را تسلیت می گوییم و منتظر گزارشات لازم از سوی نهادهای مرتبط هستیم، گفت: طبق قانون باید هزینه احداث تونل مشترک تأسیسات شهری از سوی وزارت کشور در منطقه ۲۲ تأمین شود.
وی با بیان اینکه بر اساس گزارش شهردار تهران نصب تابلوهای روزشمار در پروژه های عمرانی شهر اقتصادی و مقرون به صرفه نیست، تصریح کرد: با توجه به این موضوع پیشنهاد می شود ۲۲ میدان در مناطق ۲۲ گانه برای نصب تابلوی روزشمار با ظرفیت معرفی ۱۰ پروژه برتر مورد بهره برداری قرار بگیرد که می تواند مورد مطالعه قرار بگیرد و بین مناطق رقابت ایجاد کند.
گزارش آسیبشناسی اربعین ارائه شود
سید احمد علوی رئیس کمیته گردشگری شورا با اشاره به برگزاری حماسه بزرگ اربعین گفت: هر سال می بینیم که کشور عربستان با آن حجم از سرمایه میزبان سه میلیون نفر می شود و بازهم گرفتاری و مشکل دارد اما کشور عراق میزبان شایسته ای بود و از مردم و دولت عراق که اجازه ندادند برخی موضوعات داخلی، حماسه اربعین را تحت الشعاع قرار دهد، تشکر می کنیم.
وی ادامه داد: آسیب شناسی باید از سوی شهرداری در خصوص حماسه اربعین صورت بگیرد و گزارش را به شورا نیز ارائه دهد تا بتوانیم خدمات را در سال های آینده بهتر از قبل ارائه دهیم. با این وجود از خدمات ارائه شده تقدیر می کنیم.
لزوم تشکیل سازمانی برای اربعین در کشور
سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از نیروهای شهرداری به ویژه پاکبانان برای خدمات رسانی به زائران اربعین گفت: از تلاش های شهرداری های مناطق و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری نیز تقدیر می کنیم. باید در این خصوص در شهرداری قرارگاهی تشکیل شود و این ضرورت احساس می شود که شهرداری با توجه به توان موجود، برگزاری این قرارگاه را عهده دار شود.
وی افزود: سازمان حج و زیارت برای تعداد ۳۰ تا ۴۰ هزار نفری که به حج اعزام می شوند، تشکیل شده و امسال شاهد این بودیم که این میزان زائر به عراق اعزام شدند؛ لذا پیشنهاد می شود سازمانی برای مدیریت این حجم از زائران اربعین تشکیل شود.
انتهای پیام/