صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

العبادی فهمید به تنهایی نمی‌تواند سکان‌دار سیاست‌های آمریکا در عراق، بر علیه ایران باشد

۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳:۰۵
کد خبر: ۴۴۴۸۵۷
دسته بندی‌: سیاست
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: بعد از اظهارات العبادی شاهد این بودیم که گروه‌ها، احزاب و تشکل‌های مختلف سیاسی عراق در حمایت از ایران موضع‌گیری کردند؛ آقای العبادی خودش را تنها احساس کرد و فهمید نمی‌تواند به تنهایی سکان‌دار سیاست‌های آمریکا در عراق، بر علیه ایران باشد.
حسین کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، اظهار داشت: اظهارات نخست وزیر عراق درباره تحریم‌های ایران نشان‌دهنده این بود که می‌خواست به آمریکایی‌ها برای اینکه  نخست‌وزیری‌اش ادامه یابد، چراغ سبز نشان دهد.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه انتخابات پارلمانی عراق انجام شده و هم‌اکنون دولت باید براساس ائتلاف گروه‌ها و احزابی که در پارلمان رأی آورده‌اند، تعیین شود؛ آقای العبادی هم‌اکنون در اقلیت قرار گرفته و بدون ائتلاف با دیگر گروه‌ها نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد، لذا بیانات اخیرش درباره ایران بیشتر جنبه سیاسی داشت.

کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه عمق استراتژیک عراق نظرش درباره ارتباط‌ با ایران کاملا متفاوت با نظر العبادی است، تاکید کرد: بعد از اظهارات العبادی شاهد این بودیم که گروه‌ها، احزاب و تشکل‌های مختلف سیاسی عراق در حمایت از ایران موضع‌گیری کردند؛ آقای العبادی خودش را تنها احساس کرد و فهمید نمی‌تواند به تنهایی سکان‌دار سیاست‌های آمریکا در عراق، بر علیه ایران باشد.

کنعانی مقدم خاطرنشان کرد: آقای العبادی بعد از موضع‌گیری و حمایت جریانات مختلف سیاسی عراق از ایران از موضع خود عقب‌نشینی کرد و اعلام کرد که فقط در بحث دلار محدودیت دارند و در دیگر ارز‌ها مشکلی ندارند.

وی عنوان کرد: همین امروز شاهد موضع‌گیری‌های آقای ترامپ بودیم، مبنی بر اینکه ما هرکسی که بخواهد با ایران روابط اقتصادی خود را خارج از تحریم‌ها داشته باشد با آن‌ها برخورد می‌کنیم و این پیام را به عراقی‌ها داد.

کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به اینکه پیوند مردم عراق با ایران عمیق و دیرینه است، تصریح کرد: با این سیاست‌ها خصوصا از سوی آمریکایی‌ها که عراق را ۱۰ سال است اشغال کرده‌، هزاران نفر را در عراق به خاک و خون کشیده‌ و باعث نابودی زیرساخت‌های این کشور شده‌اند، مرم عراق هیچ خاطره خوشی از اقدامات امریکایی‌ها و سیاست‌هایش ندارند. به همین خاطر از همان ابتدا این نوع نگاهی که همسایگان ایران بخواهند سیاست‌های امریکا را علیه ایران دنبال کنند، شکست خورد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *