تغییر استاندارد تولید آبلیمو/ تخلفات کنترل میشوند
در این بین برخی از افراد با سوءاستفاده از فضای موجود اقدام به تقلب در تولید مواد غذایی میکنند و به تازگی شکایات از مواد غذایی کنسروی و آبلیموهای بسته بندی افزایش یافته و نیاز به کنترل بیشتر از سوی مسئولان ذیربط دارد.
در این رابطه نیره پیروزبخت رئیس سازمان استاندارد در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد درباره نحوه نظارت سازمان استاندارد بر روی مواد غذایی و به ویژه کنسروها اظهار کرد: در حوزه مواد غذایی مانند کمپوتها، کنسروها و موادی همانند آبلیمو تحت پوشش استاندارد اجباری هستند و بر روی آنها دقتهای ویژهای صورت میگیرد.
وی گفت: طی یکی دوسال اخیر طرح تحقیقاتی گستردهای بر روی آبلیموها صورت گرفته است که منجر به تغییر استاندارد آبلیمو شده است که در حال بررسی است.
رئیس سازمان استاندارد افزود: مردم گلههایی زیادی در این مورد داشتند که برخی آبلیموها تقلبی هستند که با این استاندارد به راحتی آبلیموهای تقلبی شناسایی و تخلفات کنترل خواهند شد.
پیروزبخت خاطرنشان کرد: سازمان استاندارد به دنبال این نیست که حالت پلیسی داشته باشد بلکه سعی میکنیم با راهنمایی و دادن مشاوره به واحدهای تولیدی اشکالات را برطرف کنیم تا واحدها به تولیدکننده استاندارد تبدیل شوند.