صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شکست آمریکا در پیشبرد سیاست‌های بهداشت عمومی و بشردوستانه

۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۳:۲۱
کد خبر: ۴۴۴۰۴۹۵
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
آمریکا در اجرای سیاست‌های ارتقای بهداشت عمومی و مسائل بشردوستانه با شکست مواجه شده است.

خبرگزاری میزان - آمارهای دولتی اخیرا نشان می‌دهد که امید به زندگی در آمریکا برای دومین سال متوالی به کاهش تاریخی خود ادامه داده است.

کاهش شدید در این بازه، از سال 2019 تا 2021، 2.7 سال بوده و بدترین کاهش دو ساله را در نزدیک به صد سال گذشته نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا  (CDC)، همه‌گیری ویروس کرونا که جان بیش از یک میلیون نفر را در این کشور گرفته است، امید به زندگی را تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ آمریکا بالاترین آمار مرگ و میر ناشی از کرونا را در جهان دارد؛ دومین دلیل بزرگ برای کاهش امید به زندگی «آسیب‌های غیرعمدی» است که شامل مواردی مانند مصرف بیش از حد مواد مخدر است.

به گزارش «گلوبال تایمز»، داده‌ها نشان دهنده این واقعیت است که آمریکا یک مکان خطرناک با نرخ مرگ و میر بالاتر از متوسط ​​در مقایسه با سایر کشورهای توسعه یافته است.

نرخ مرگ و میر این کشور در میان کودکان و بزرگسالان در سن کار بسیار بالاتر از کشورهای دیگر است که گاهی اوقات حتی به سه برابر بیشتر می‌رسد.

در حالی که تاکنون تعداد قابل توجهی از افراد مسن در اثر بیماری کرونا جان خود را از دست داده‌اند، آمریکا از نظر آمار مرگ و میر جمعیت جوان‌تر نیز از سایر کشورهای مشابه پیشی گرفته است؛ در گزارش‌های متعدد گمانه‌زنی شده است که کمبود کارگر در آمربکا ممکن است تا حدی به دلیل این واقعیت باشد که تعداد قابل توجهی از جمعیت در سن کار جان خود را از دست داده اند یا اکنون بر اثر کرونا از کار افتاده‌اند.

با این حال حتی اگر مرگ و میر ناشی از کرونا به طور کلی حذف شود، آمریکا همچنان بار بیشتری از مرگ و میرهای اضافی نسبت به کشورهای مشابه خواهد داشت؛ این به دلیل «آسیب‌های غیرعمد» است، به‌عنوان مثال، مواردی مانند بحران شدید مواد افیونی و مرگ‌های ناشی از خشونت تسلیحاتی.

بدون معکوس کردن جدی سیاست شکست خورده آمریکا به جهتی انسان محورتر، می‌توان انتظار داشت که کاهش مستمر امید به زندگی و آمار بالای مرگ و میر ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/


برچسب ها: آمریکا حقوق بشر

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *