صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

الجزیره: اتحادیه اروپا در قبال فلسطین صادقانه عمل نمی‎‌کند

۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۵:۴۴
کد خبر: ۴۴۳۸۸۱۵
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
تناقض میان ادعاها و اقدامات مقامات اروپایی در قبال فلسطین نشان می‎دهد که اتحادیه اروپا در این زمینه صادقانه عمل نمی‎کند.

خبرگزاری میزان - اتحادیه اروپا یک واسطه و میانجی صادق بین رژیم صهیونیستی و فلسطین نیست؛ ماهیت روابط رژیم صهیونیستی و اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که در مورد حقوق فلسطینی‌ها، «بروکسل» کار زیادی انجام نخواهد داد.

به گزارش «الجزیره»، در اواخر ژوئن سال جاری، اتحادیه اروپا اعلام کرد که کمک مالی به دو سازمان غیردولتی فلسطینی «الحق» و «مرکز فلسطینی حقوق بشر» را از سر خواهد گرفت.

در ماه می 2021 پس از آنکه مقامات رژیم صهیونیستی ادعاهای بی‌‎اساسی را درباره 6 نهاد فلسطینی به کمیسیون اروپا ارائه کردند، این اتحادیه کمک‌های مالی خود را به نهادهای فلسطینی متوقف کرد.

این اقدام در حالی روی داد که اتحادیه اروپا هیچگونه شاهدی در زمینه ادعای مقامات رژیم صهیونیستی درباره نهادهای فلسطینی پیدا نکرد.

اتحادیه اروپا چه در پاسخ به اتهامات بی اساس در پرونده 2021 و چه در حملات نظامی مکرر رژیم صهیونیستی به غزه، به جز ابراز نگرانی‌های تشریفاتی اما بی اثر، اقدامی برای پاسخگو کردن این رژیم انجام نداده است.

این یک خطا یا اشتباه دیپلماتیک نیست؛ درک این نکته مهم است که این معافیت از مجازات در شرایط و ضوابط رابطه اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی تضمین شده است؛ جایی که روابط سیاسی و اقتصادی به هیچ وجه مشروط به ماهیت رفتار رژیم صهیونیستی با فلسطینی‌ها نیست.

در نتیجه، رژیم صهیونیستی می‌تواند عمدا حقوق فلسطینی‌ها را بدون ترس از مجازات قابل توجه اتحادیه اروپا، بزرگترین شریک تجاری آن، نقض کند.

توافقنامه اتحادیه اروپا و رژیم صهیونیستی توسط پارلمان‌های کشورهای عضو این اتحادیه، پارلمان اروپا و کنست تصویب شد و پس از چندین دهه شواهد مبنی بر نقض حقوق فلسطینیان توسط این رژیم، در سال 2000 لازم‌الاجرا شد؛ در این توافقنامه به طور مشخص از «حقوق بشر و دموکراسی» به عنوان مبنای توافقنامه همکاری یاد شده است.

با این حال هیچ بندی در این سند وجود ندارد که مبارزه فلسطینیان را به رسمیت بشناسد؛ ارجاعات مبهم به صلح، دموکراسی و حقوق بشر زمانی که «مسئله بین المللی» که به آن مربوط می شود، (سیاست گسترده‌تر حاکمیت استعماری شهرک‌نشینان صهیونیست بر سرزمین‌های فلسطین) شناسایی نشده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *