۳ جایگاه در ورزشگاه آزادی به پدران و فرزندان خردسال میرسد
وی درباره اینکه یکسری افراد غیرفوتبالی برای برهم زدن نظم عمومی وارد ورزشگاه میشوند گفت: ما باید به صورت ریشهای با این پدیده شوم برخورد کنیم و به اعتقاد من تا زمانی که مردم نخواهند این مشکل حل نمیشود. تا مادامی که مردم یا همان ۹۶ درصد ارادهای برای مقابله با این افراد نداشته باشند هیچ اتفاق مثبتی رخ نخواهد داد، چون فوتبال متعلق به تماشاگران است و حجم عظیمی از مردمی که به ورزشگاهها میآیند برای حمایت از تیم مورد علاقه خود به ورزشگاه میآیند و به دنبال جار و جنجال نیستند.
زمان آبادی عنوان کرد: ما نمیتوانیم برای هر تماشاگر یک مامور پلیس استخدام کنیم که آن فرد بد اخلاقی نکند، توهین نکند، سنگ پرتاب نکند، بلکه باید فرهنگسازی کنیم که این رفتارها را کسی انجام ندهد و اگر کسی هم خواست این کار را انجام دهد بقیه با او برخورد کنند و اجازه ندهند جو ورزشگاه ملتهب شود. برای حل مشکل افراطیگری در فوتبال ایران ابتدا باید فرهنگ درست شود نه این که بخشنامه صادر شود.
مشاور فدراسیون فوتبال در امور مسئولیتهای فرهنگی، اجتماعی و بازی جوانمردانه گفت: در نشست روز گذشته تصمیماتی اجرایی خوبی درباره اختصاص سه جایگاه جهت پدران و فرزندان، مراقبت از شعارهای متناسب و سالم، نصب شماره صندلی و کنترل افراد جهت نشستن روی صندلی، نصب تابلو جایگاه ویژه برای فرزندان، رفع مشکل فروش اینترنتی بلیت توسط باشگاه ها، رعایت قانون ۱۰% هواداران و همچنین استفاده از جمعیت آموزش دیده حامیان هوادار بحث و تبادل نظر شد.
وی ادامه داد: در این طرح ما بنا داریم سه سکو ورزشگاه آزادی را به صورت نظاممند به گونهای مدیریت کنیم که تماشاگران خردسال به همراه پدران خود وارد ورزشگاهها شوند و در محلی مراقبت شده و پاک بازی فوتبال خود را تماشا کنند.
زمان آبادی درباره حضور لیدرها در ورزشگاه گفت: این لیدرها در استخدام باشگاهها هستند، ما با کانون هواداران باشگاهها سر و کار داریم، برای ما ملاک لیدر فلان باشگاه نیست بلکه نظر مدیرعامل باشگاه و کانون هواداران آن را بررسی میکنیم، ما از هفته آینده طرح پیشنهادی کانون هواداران و جمعیت حامیان فوتبال را در ورزشگاه آزادی برگزار خواهیم کرد به این امید که بتوانیم تا حدودی مشکلات موجود در ورزشگاه را حل و فصل کنیم.