صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سه کارخانه فراورده‌های گوشتی و یک کارگاه تولید خمیر ضایعات مرغ در قم پلمب شد

۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۸:۴۶
کد خبر: ۴۴۳۳۹۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون دادستان عمومی و انقلاب قم از پلمب سه کارخانه فراورده‌های گوشتی و یک کارگاه تولید خمیر ضایعات مرغ خبر داد.

علی‌اصغر سلطانی معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی از پلمب کارخانه تولید فراورده‌های گوشتی خبر داد.

وی از اجرای طرح نظارت بر بهداشت عمومی و امنیت غذایی در این استان خبر داد و گفت: در این مرحله از طرح مذکور، بازرسی از ۵ کارخانه تولید فراورده‌های گوشتی، ۳ مرکز بسته بندی گوشت، کارگاه تولید روغن، کارخانه پودرا ستخوان و کارگاه تولید خمیر ضایعات مرغ با حضور و نظارت مقام قضایی و با همکاری سازمان صنعت معدن تجارت، اداره کل دامپزشکی، اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو اجرایی شد.

این مقام قضایی تصریح کرد: در بازرسی‌های به عمل آمده سه کارخانه تولید فراورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس) و یک کارگاه تولید ضایعات خمیر مرغ به دلیل تخلفات پلمب شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *