سه کارخانه فراوردههای گوشتی و یک کارگاه تولید خمیر ضایعات مرغ در قم پلمب شد
معاون دادستان عمومی و انقلاب قم از پلمب سه کارخانه فراوردههای گوشتی و یک کارگاه تولید خمیر ضایعات مرغ خبر داد.
وی از اجرای طرح نظارت بر بهداشت عمومی و امنیت غذایی در این استان خبر داد و گفت: در این مرحله از طرح مذکور، بازرسی از ۵ کارخانه تولید فراوردههای گوشتی، ۳ مرکز بسته بندی گوشت، کارگاه تولید روغن، کارخانه پودرا ستخوان و کارگاه تولید خمیر ضایعات مرغ با حضور و نظارت مقام قضایی و با همکاری سازمان صنعت معدن تجارت، اداره کل دامپزشکی، اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو اجرایی شد.
این مقام قضایی تصریح کرد: در بازرسیهای به عمل آمده سه کارخانه تولید فراوردههای گوشتی (سوسیس و کالباس) و یک کارگاه تولید ضایعات خمیر مرغ به دلیل تخلفات پلمب شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *