صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا استفاده از گوشت گربه در تهیه سوسیس و کالباس حقیقت دارد؟

۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۳:۳۰
کد خبر: ۴۴۲۹۸۴۰
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور در رابطه با استفاده از گوشت گربه در تهیه سوسیس و کالباس، گفت: این مساله را قویاً تکذیب می‌کنم و هیچ گربه‌ای برای تولید سوسیس و کالباس کشته نمی‌شود.

خبرگزاری میزان _ همشهری آنلاین نوشت: حامد زارعی در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی دام، طیور و آبزیان درباره مباحث مطرح شده مبنی بر عرضه گوشت تک سم‌ها از جمله اسب و الاغ اظهار کرد: بر اساس گزارشاتی که به ما رسیده این مسئله صحت دارد اما میزان آن در حدی نیست که مردم بخواهند نگران شوند.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور افزود: البته با کشتارهای غیرمجاز که شیوه و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، مواجه هستیم به عنوان مثال کسانی که دام را در کنار خیابان و یا خارج از کشتارگاه بدون ناظر بهداشتی، ذبح می‌کنند اما اینکه بگوییم عرضه گوشت تک سم‌ها در میزان بالا در کشور رواج دارد، چنین مساله‌ای صحت ندارد.

زارعی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه گفته می‌شود از گوشت برخی حیوانات از جمله گربه‌ها در تولید سوسیس و کالباس استفاده می‌شود، این مسئله را رد کرد و گفت: این مساله را قویاً تکذیب می‌کنم و هیچ گربه‌ای برای تولید سوسیس و کالباس کشته نمی‌شود.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه طبق قانون در تمام اماکنی که به تولید، پرورش و یا کشتار دام مشغول هستند، ناظر بهداشتی وجود دارد که بر فرآیند کار نظارت می‌کند، تصریح کرد: تأیید صلاحیت این ناظران بهداشتی که دکتر دامپزشک هستند برعهده سازمان نظام دامپزشکی است.

وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه آیا تاکنون مواردی از تخلف در میان این دامپزشکان وجود داشته است؟ گفت: قطعاً تخلفاتی بوده که با آنها برخورد شده است.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور درباره آمار موجود در این حوزه اظهار کرد: ما آماری در این زمینه نداریم.

زارعی با تأکید بر اینکه نظارت‌ها و بازرسی‌ها در این زمینه به صورت روتین در حال انجام است، افزود: پروتکل‌ها به طور کامل از اخطار تا پلمب و ارجاع به ضابطان قضائی انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل  افزایش قیمت گوشت ممکن است برخی از این تخلفات به صورت قارچ گونه رشد کنند و به همین دلیل از مردم می‌خواهیم محصولی را که خریداری می‌کنند با دقت کامل بخرند و به قیمت، کیفیت و پروانه صنف کاملاً توجه کنند و اگر با مشکلی در این حوزه مواجه شدند، حتماً آن را به اطلاع مراجع ذیصلاح برسانند تا ما بتوانیم با متخلفان برخورد کنیم و جلوی کار را بگیریم.

زارعی با بیان اینکه اختیارات ما در حوزه دامپزشکی بسیار محدود است و با خلاء قانونی در این زمینه مواجه هستیم، گفت: ناظران بهداشتی، رسمی هستند و کارت و قدرت اثر دارند اما ضابط قضائی نیستند.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ادامه داد: در حال پیگیری هستیم که ناظر بهداشتی، ضابط قضائی نیز باشد و به اعتقاد ما باید این اتفاق بیفتد.

وی گفت: در حال حاضر نیز هم نیروی انتظامی و هم شهرداری‌ها و هم سایر دستگاه‌هایی که اختیار دارند، به محض اینکه ناظر بهداشتی به آنها اعلام تخلف کند وارد عمل می‌شوند و با متخلفان برخورد می‌کنند.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: کالباس سوسیس

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *