صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۵۱ درصد پرونده‌های رفسنجان،کشکوییه و صفاییه استان کرمان با صلح و سازش مختومه می‌شوند

۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳:۰۲
کد خبر: ۴۴۲۵۸۳۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۵۱درصد پرونده های قابل مصالحه در حوزه های قضایی رفسنجان،کشکوییه و صفاییه با مصالحه منتهی به صلح وسازش شده است.

خبرگزاری میزان - حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در جمع دبیران و اعضای شورای حل اختلاف رفسنجان با قدردانی از تلاش های خالصانه این قشر زحمتکش که در امر صلح و سازش فعالیت می کنند، اظهارکرد: در دیدار حضوری چندروز قبل با حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای ،گلایه مندی ها و مشکلات معیشتی دبیران و اعضای شوراهای حل اختلاف استان کرمان را به اطلاع ریاست قوه قضاییه رسانده شد.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۵۴پرونده با صلح و سازش در رفسنجان، کشکوییه و صفاییه مختومه شده است.

حجت الاسلام والمسلمین حمیدی بیان کرد: برقراری صلح وسازش یک نوع عبادت است و کار در شوراهای حل اختلاف یک اقدام جهادی است.

وی با بیان اینکه آمار صلح و سازش در این منطقه بالاتر از متوسط استان است، افزود: از ابتدای سال ۴هزار و ۱۳۱فقره پرونده وارد شوراهای حل اختلاف حوزه های قضایی رفسنجان، کشکوییه و صفاییه شده است و در مقابل ۴هزار و ۲۴پرونده مختومه شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۵۱درصد پرونده های قابل مصالحه در حوزه های قضایی رفسنجان، کشکوییه و صفاییه با مصالحه منتهی به صلح وسازش شده است.

حجت الاسلام والمسلمین حمیدی خاطرنشان کرد: اگر فعالیت ها و تلاش های اعضا و دبیران شورای حل اختلاف نبود، قوه قضاییه یقینا با این حجم ورودی پرونده دچار مشکلات جدی می شد.

وی با بیان اینکه 8 شعبه رایی، 2 شعبه صلحی و 5شعبه روستایی در شهرستان رفسنجان فعال هستند، عنوان کرد: 71 نفر (42 عضو و 29دبیر) در شوراهای حل اختلاف شهرستان رفسنجان مشغول خدمت به مردم در راستای رسیدن به صلح و سازش و رفع منازعات و اختلافات هستند.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *