صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سکوت ابراهیم حاتمی‌کیا در فصل تولید سینما/آیا کارگردان به وقت شام در جشنواره سی و هفتم فجر حضور می‌یابد؟

۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۴۲۵۳۱
کارگردان صاحب سبک سینمای ایران که همواره با ساخت آثاری در خصوص دفاع مقدس امضایی شخصی برای خود خلق کرده پر افتخارترین کارگردان جشنواره فیلم فجر است. وی تاکنون ۶ بار سیمرغ را به خانه برده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، "ابراهیم حاتمی‌کیا" از جمله کارگردانانی است که همواره ساخت اثر از سوی وی اخبار فراوانی را در محافل هنری و سینمایی ایجاد می‌کند. کارگردانی که به سبب تنوع در آثار همیشه جزو یکی از مطرح ترین‌های عرصه کارگردانی سینمای ایران است.

وی در آخرین تجربه کارگردانی خود توانست علاوه بر دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در اکران عمومی نیز فروش بسیار بالایی را به ثبت برساند.

فیلم سینمایی "به وقت شام" آخرین ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا با وجود قرارگیری در کنار بسیاری از آثار کمدی در اکران نوروزی سال 97 توانست فروشی بالاتر از 13 میلیارد تومان را به ثبت برساند. آماری که این فیلم را همچنان در فهرست پرفروش‌های سینمای امسال قرار داده است.

این فیلم با وجود تلاش بسیاری از گروه های حاشیه ساز توانست به کار خود ادامه داده و بدون توجه به حاشیه‌ها جایگاه اصلی خود در میان مردم را پیدا کند.

این فیلمساز برجسته در هنگام دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی در جشنواره فیلم فجر در پاسخ به برخی منتقدین گفت: من فیلمساز وابسته و فیلمساز این نظامم. من افتخار می کنم از کسانی حرف می زنم که باورشان دارم. من سی سال است روی این سن می آیم و می روم. از سازمان اوج تشکر می کنم. آنها خیلی زحمت می کشند و باید نام سربازان گمنام امام زمان (عج) را به آنها داد.

کارنامه کاری حاتمی‌کیا تنها به فیلم سینمایی "به وقت شام" و موفقیت‌های این اثر ختم نمی‌شود. وی در تاریخ سینمای ایران آثار بی بدیلی همچون "آژانس شیشه ای"، "چ"، "به نام پدر"، "بادیگارد"، "روبان قرمز"، "ارتفاع پست" و "به رنگ ارغوان" را به یادگار گذاشته است.

نگاهی گذرا به هر کدام از آثار ذکر شده نشان می دهد که حاتمی کیا سهم عمده‌ای از سینمای بعد از انقلاب اسلامی ایران را در اختیار دارد. سینمایی که برای آثار حاتمی کیا ارزش و امضا قائل است.

کارگردان صاحب سبک سینمای ایران که همواره با ساخت آثاری در خصوص دفاع مقدس امضایی شخصی برای خود خلق کرده پر افتخارترین کارگردان جشنواره فیلم فجر است. وی تاکنون ۶ بار سیمرغ را به خانه برده است.

حال با نزدیک شدن به نیمه دوم سال و شروع فعالیت‌ کارگردانان سینما برای حضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر تمامی اذهان سینمایی معطوف به ساخت آثار جدید از کارگردانان مطرح سینما بوده و همه منتظر آن هستند که کارگردان محبوبشان آیا امسال به جشنواره خواهد رسید یا خیر.

کارگردانانی مانند مسعود ده نمکی، فریدون جیرانی، علیرضا داوود نژاد، سعید روستایی، محمدحسین مهدویان از جمله کارگردانانی هستند که در جشنواره امسال حضور خواهند داشت اما مدت هاست خبری از اثر تازه حاتمی کیا شنیده نشده است.

به طور معمول حاتمی‌کیا دوران پیش تولید آثارش را به اصطلاح چراغ خاموش سپری می کند اما باید دید این کارگردان برجسته کشور در فرصت باقی مانده تا جشنواره فیلم فجر سی و هفت برنامه ای برای ساخت اثری سینمای دارد یا نه.

بدون شک با حضور ابراهیم حاتمی کیا در کنار فهرست نسبتاً پررنگ کارگردانان حاضر در جشنواره سی و هفتم فجر تنور این رویداد بزرگ سینمایی بسیار گرمتر خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *