صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کارگاه آموزشی مصلحین قرآنی و مشاوران مراکز مشاوره خانواده شهرستان بروجن برگزار شد

۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۷:۱۰
کد خبر: ۴۴۲۳۳۸۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، عمومی
با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری کارگاه آموزشی مصلحین و حکمین قرآنی و مدیران و مشاوران مراکز مشاوره خانواده شهرستان بروجن برگزار شد.

خبرگزاری میزان - با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری کارگاه آموزشی مصلحین و حکمین قرآنی و مدیران و مشاوران مراکز مشاوره خانواده شهرستان بروجن برگزار شد.

در جریان برگزاری این کارگاه سید محمد موسوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال بختیاری در سخنانی اظهار کرد: خانواده به عنوان نخستین نهاد اجتماعی، پایه و بنیاد نهادهای دیگر اجتماعی است و از هم گسیختگی این نهاد مقدس آثار و پیامدهای زیانباری را برای اعضای خانواده و اجتماع به همراه دارد.

موسوی افزود: اهمیت اصلی خانواده در جهت دادن به روابط عاطفی، جلوگیری از هرج و مرج جنسی و کاهش بیماری های جسمی و روانی است و لذا از هم گسستن آن می تواند آثار نامطلوبی را برای جامعه به دنبال داشته باشد.

موسوی در ادامه با اشاره به تبعات رشد طلاق در جامعه گفت: عوارض ناشی از جدایی همسران در درجه اول شامل فروپاشی اولین نهاد اجتماعی پایه می شود و در مراحل بعد موجب افزایش تعداد زنان خودسرپرست، افزایش آسیب های اجتماعی، تزلزل اجتماعی و عدم ثبات جامعه و افزایش هزینه های مرتبط با کنترل جرایم، ناهنجاری ها و انحرافات ناشی از طلاق می شود.

وی عنوان کرد: چنانچه عدم توجه به مشکل و سپردن آن به گذر زمان را که متأسفانه مسیر انتخابی بسیاری ازخانواده هاست کنار بگذاریم، معمولاً خانواده ها جهت حل مسائل خود یکی از روش های مراجعه به افراد باتجربه و معتمد، مراجعه به مشاور خانواده یا روانشناس، استفاده از تجربه های سطحی و مشاور دوستان و خویشاوندان، مطالعه کتاب های آموزشی مرتبط با مسائل خانواده و استفاده از سایت های اینترنتی آموزشی را انتخاب می کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان چهارمحال و بختیاری در بخشی از سخنان خود به تبیین کارکردهای استفاده از ظرفیت ریش سفیدی و بزرگ منشی در ساختار خانواده پرداخت و گفت: تجربه نشان داده نقش ریش سفیدان در جلوگیری از طلاقِ ناشی از بحرانهای زودگذر بسیار موثر است اما متأسفانه تغییر فرهنگ ها و سبک زندگی باعث شده امروزه نقش ایشان در بین خانواده ها کمرنگ شود.

وی تصریح کرد: واضح و مبرهن است که تأثیر حضور و وساطت بزرگان خانواده ها و ریش سفیدان در حل و فصل مناقشات خانوادگی از قدیم الایام مرسوم و موثر بوده است و چه بسا در برخی موارد بدون دخالت آنها امکان صلح و سازش برقرار نمی شد.

موسوی ادامه داد: در هر حال امروز اگر یک فرد مصلح و معتمد بتواند قبل از ورود زوجین به دادگاه های خانواده، در حل اختلافات خانوادگی آنها وارد عمل شود مشکل ایشان هم در کوتاه مدت و هم با مصالحه برطرف خواهد شد.

معاون دادگستری استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت مراکز مشاوره خانواده در حل اختلافات و افزایش صلح و سازش بیان کرد: وظیفه تشکیل مراکز مشاوره خانواده طبق موضوع ماده 16 قانون حمایت خانواده به قوه قضاییه واگذار شده و این مراکز در کنار دادگاه های خانواده به منظور کاهش طلاق و افزایش حداکثری صلح و سازش بین زوجین فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: میانگین صلح و سازش مراکز مذکور در سطح کشور 18 درصد است که این مهم در استان چهارمحال و بختیاری به بیش از 40 درصد می رسد و این مهم نشان از تلاش و کوشش مدیران، مشاوران و مددکاران استان دارد.

موسوی در تشریح روند فعالیت مراکز مشاوره خانواده اظهار کرد: زوجین متقاضی طلاق در مراجعه به مراکز مشاوره خانواده مسیر سه گانه ای را انتخاب می کنند که شامل حفظ وضعیت موجود، اقدام به طلاق و اقدام به سازش است.

وی گفت: خدماتی که در مراکز مشاوره به زوجین ارائه می شود موجب می شود تا آنها با شفافیت و درک عمیق نسبت به زندگی خود تصمیم گیری کنند.

انتهای پیام/


برچسب ها: مصلحین

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *