صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

از مرگ با چای دوری کنید

۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۰:۳۳
کد خبر: ۴۴۲۳۳۷۲
محققان در مطالعه‌ای بزرگ بر روی 500 هزار نفر دریافته‌اند که مصرف چای سیاه با کاهش نرخ مرگ و میر در ارتباط است.

خبرگزاری میزان _ دیجیاتو نوشت: داده‌های بیوبانک بریتانیا نشان می‌دهد افرادی که روزانه حداقل دو فنجان چای سیاه مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. محققان می‌گویند نرخ مرگ‌ومیر در این دسته از افراد در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند، 9 تا 13 درصد کمتر است.

پژوهشگران در مطالعه‌ای که نتایج آن در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده، می‌گویند اثر نوشیدن چای صرف‌نظر از دما یا افزودن شیر و شکر به آن یکسان است. همچنین گفته شده اثر این نوشیدنی ارتباطی با وضعیت ژنتیکی افراد که در هضم کافئین موثر است، ارتباطی ندارد.

محققان موسسه ملی سلامت بریتانیا در این تحقیق اطلاعات حدود 500 هزار فرد میانسال را در بیوبانک بررسی کردند. از این میان 89 درصد چای سیاه و 7 درصد چای سبز می‌نوشیدند. این مطالعه نشان داد که مصرف چای می‌تواند نرخ مرگ‌ومیر را به خصوص بر اثر بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های نارسایی قلبی و سکته کاهش دهد.

مصرف چای استرس و التهاب را کاهش می‌دهد

اگرچه نمی‌توان به راحتی گفت که چرا نوشیدن چای ریسک مرگ‌و‌میر را پایین می‌آورد، اما این یافته آن‌قدرها غافل‌گیرکننده نیست. چای از نظر ترکیبات زیست‌فعال بسیار غنی است و استرس و التهاب را کاهش می‌دهد.

با این همه، «فرناندو رودریگز آرتالخو»، استاد پزشکی پیشگیرانه و سلامت عمومی از دانشگاه مستقل مادرید می‌گوید این تحقیق پیشرفت قابل توجهی را در این حوزه حاصل کرده است. بیشتر تحقیقات درباره چای در شرق آسیا انجام شده بود که اکثر کشورهای آن چای سبز می‌نوشند.

آرتالخو می‌گوید: «این مقاله نشان می‌دهد که مصرف منظم چای سیاه (رایج‌ترین نوع چای در اروپا) با کاهش ملایم نرخ مرگ و میر کلی و به خصوص نرخ تلفات بر اثر بیماری‌های قلبی عروقی در بین میانسالان و به‌طور عمده سفیدپوستان همراه است.»

پیش‌تر محققان چینی دریافته بودند افرادی که روزانه دو تا سه فنجان قهوه یا سه تا پنج فنجان چای می‌نوشند، با کمترین نرخ سکته یا زوال عقل روبرو هستند.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: چای چای سیاه

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *