صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آلمان اخراج "پناهجویان افغانستانی" را تشدید می‌کند

۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۱:۰۱
کد خبر: ۴۴۲۳۳۶
آلمان در نظر دارد که بعد از این نه تنها مجرمان و خطر آفرینان، بلکه پناهجویان رد شده بیشتر را به افغانستان اخراج کند.

به گزارش گروه بین‌الملل ، آلمان در نظر دارد که بعد از این نه تنها مجرمان و خطر آفرینان، بلکه پناهجویان رد شده بیشتر را به افغانستان اخراج کند.

وزارت کشور آلمان اعلام کرده: در آینده نزدیک شمار بیشتری از پناهجویانی که پناهندگی آنها پذیرفته نشده، به افغانستان خواهد فرستاد.

هلموت تایشمن، یک مقام ارشد وزارت کشور افغانستان به روزنامه "بیلد ام زونتگ" گفت: ما در نظر داریم که در هر ماه یک پرواز از پناهجویان افغان را به کابل بفرستیم.

پیش از این در روند اخراج پناهجویان افغان محدودیت هایی وجود داشت. یعنی تنها کسانی به افغانستان فرستاده می شدند که خطرآفرین باشند یعنی اعمال جرمی مرتکب شده بودند و یا در تشخیص هویت شان با اداره های آلمانی همکاری نمی‌کردند.

اما به گفته این مقام وزارت کشور افغانستان، بعد از این در روند اخراج چنین محدودیتی در نظر گرفته نمی‌شود.

تایشمن همچنان افزود: «ما برای ایالت های آلمان اطلاع داده ایم که نه تنها مرتکبین جرایم، خطرآفرین و کتمان کنندگان هویت اخراج شوند، بلکه تمام افغانهای که مکلف به ترک آلمان اند و دولدونگ "برگه تحمل" ندارند، پس فرستاده شوند.»

دارندگان دولدونگ برای کسانی اطلاق می‌گردد که درخواست پناهندگی شان در آلمان مورد پذیرش قرار نگرفته، اما نظر به دلایل مختلف، از جمله مساعد نبودن شرایط اخراج، ماندن شان در آلمان فعلاَ تحمل می شود.

این مقام وزارت کشور آلمان تصریح کرد: در حال حاضر ۱۶ هزار و ۲۳۶ افغان مکلف به ترک آلمان اند که از این میان ۱۲ هزار و ۱۶۹ تن آنان دولدونگ یا "برگه تحمل" دارند.

در ماه ژولای امسال هم حکومت فدرال و ایالت های آلمان ۶۹ پناهجوی رد شده افغان را به کابل فرستادند. در واقع این بزرگترین گروه پناهجویان اخراجی افغان نسبت به پروازهای گذشته بود.

به نوشته دویچه وله، این در حالیست که اخراج پناهجویان افغان به دلیل وخامت اوضاع امنیتی این کشور همواره بحث برانگیز بوده است.

/انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *