صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دولت هنوز از ارائه «برنامه اقدام ملی موافقت‌نامه پاریس» به مجلس امتناع کرده است/ مجلس تحمیل هزینه از خارج از کشور به مردم را نمی‌پذیرد

۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱:۱۹
کد خبر: ۴۴۲۲۱۷
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو «کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی» مجلس شورای اسلامی گفت:پیش از هر گونه اجرای «موافقت‌نامه پاریس» دولت باید برنامه اقدام ملی «موافقت‌نامه پاریس» را تهیه و بر اساس آن حرکت کند با این حال دولت هنوز از دادن این برنامه ملی اقدامات به مجلس امتناع کرده است.

عباس پاپی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، گفت: بر اساس «موافقت‌نامه پاریس»، کشور‌ها، دیگر نمی‌توانند به راحتی از سوخت‌های فسیلی استفاده کنند بنابراین، این مسله در بحث توسعه تاثیر منفی خواهد گذاشت.

وی تاکید کرد: سوال مهم این است که چرا ترامپ و آمریکا می‌آیند و از این موافقت‌نامه خارج می‌شوند؛ آمریکایی که بزرگترین آلاینده دنیا را دارد و مهمترین مصرف کننده نفت است.


عضو کمیسیون «کشاورزی، آب و منابع طبیعی» تصریح کرد: کشور‌های نفت خیز به دلیل اینکه سوخت‌های فسیلی ارزان قیمت در اختیار دارند طبیعتا اگر ذیل این موافقت نامه قرار گیرند بسیار آسیب می‌بینند.

وی تاکید کرد: با وجود اینکه این کشور‌ها منبع ارزان قیمیتی از این سوخت‌ها را در اختیار دارند، اما در صورت پذیرش «موافقت‌نامه پاریس» دیگر نمی‌توانند از آن استفاده کنند بنابراین این کشور‌ها باید سوخت‌های ارزان قیمت را کنار گذاشته و باید بروند و یک سوخت گران را تامین کنند؛ به مانند انرژی خورشیدی که چندین برابر گرانتر از سوخت‌های دیگر است.


پاپی‌زاده تصریح کرد: ما اگر ذیل «موافقت‌نامه پاریس»  قرار بگیریم باید به سمت انرژی خورشیدی حرکت کنیم که هر کیلو وات آن بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ تن برای ما تمام می‌شود که این خود یعنی ۸۰۰ تا ۹۰۰ درصد افزایش قیمت.


وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه دولت تا چه میزان می‌تواند بودجه کشور را خرج انرژی‌های خورشیدی کند، تاکید کرد: انرژی خورشید ۸۰۰ تا ۹۰۰ درصد گرانتر تامین خواهد شد که این ظلم بزرگی اول به کشور و بعد به مردم خواهد بود.


این نماینده مجلس با اشاره به نقطه نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌های مجلس بیان داشت: دولت هنوز از دادن این برنامه ملی اقدامات به مجلس امتناع کرده است.


پاپی‌زاده تاکید کرد: عقل سالم می‌گوید ابتدا باید بزرگترین تولید کننده آلاینده دنیا یعنی آمریکا این موافقت نامه را بپذیرد و دوم اینکه دولت باید بگوید اگر نخواهد انرژی ارزان برای مردم تولید کند هزینه انرژی گران را از کجا تامین خواهد کرد قطعا دولت با بودجه ناقصی که دارد نمی‌تواند یارانه مورد نیاز انرژی‌های گران را تامین کند و نهایتا دست به افزایش قبض برق مردم خواهد زد.


وی اظهارداشت: پیش‌بینی ما این است که با پیوستن ایران به این موافقتنامه به شدت هزینه قبض برق مردم ایران افزایش پیدا خواهد کرد بنابراین ما به عنوان اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی اجازه نخواهیم داد که هزینه قبض مردم در این شرایط افزایش پیدا کند. مجلس تحمیل هزینه از خارج از کشور به مردم را نمی‌پذیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *