صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گرما به درختان مرکبات دزفول خسارت زد

۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۹:۲۶
کد خبر: ۴۴۲۰۶۶
معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی دزفول گفت: افزایش دما، میزان بالای تبخیر و وزش باد گرم موجب سوختن سرشاخه درختان مرکبات این شهرستان شده است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، علی کرمی معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی دزفول افزود: افزایش درجه حرارت در دزفول تا بیش از ۴۹ درجه سانتیگراد، میزان تبخیر بالا و وزش باد‌های فصلی خسارت قابل توجهی به باغ‌های مرکبات دزفول وارد کرده است.

وی اظهار داشت:با توجه به ادامه روند افزایش دما کشاورزان باید تمهیدات لازم را برای مقابله با این تنش دمایی پیش بینی کنند.کرمی به باغداران دزفول توصیه کرد:به دوره آبیاری توجه کرده و از کشت‌های پوششی مانند ماش در ردیف باغ‌های مرکبات استفاده کنند.

معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی دزفول افزود:با توجه به شرایط خشکسالی کشاورزان می‌توانند از آبیاری تحت فشار نیز استفاده کنند که در این خصوص مدیریت جهاد کشاورزی آمادگی همکاری با کشاورزان را دارد و با سبد‌های حمایتی از آن‌ها حمایت خواهد کرد.رئیس اداره هواشناسی صفی آباد دزفول نیز گفت:روند افزایش دما از روز دوشنبه تا آخر هفته جاری در شمال خوزستان ادامه دارد.

علی کرمی  افزود:از فردا (دوشنبه) تا آخر هفته با افزایش دما تا ۴۹ درجه نیز مواجه خواهیم بود.با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر افزایش دما در روز‌های آینده و به منظور کاهش مصرف برق ادارات و بانک‌های استان روز چهارشنبه ۱۷ مرداد تعطیل اعلام شدند.از ۶ هزار و ۶۵۰ هکتار باغ‌های مرکبات دزفول پنجهزار و ۳۰۰ هکتار آن بارور بوده که سالانه حدود ۷۵ هزار تن محصول از آن‌ها برداشت می‌شود.
۱۲ نوع مرکبات از جمله انواع پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، لیمو شیرین، لمون و لایم (لیمو ترش) از باغ‌های دزفول برداشت می‌شود.

منبع: ایرنا

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *