صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۲۷۰ ساعت مجازات جایگزین حبس برای نگهداری و تیمار از پرندگان و حیوانات وحشی

۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲:۴۳
کد خبر: ۴۴۱۹۳۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
قاضی مرادی با اشاره به اهمیت رویکرد اصلاحی و تربتیی و اتخاذ رویکرد‌های پیشگیرانه در جهت بازاجتماعی کردن در مجازات‌های جایگزین حبس، از ۲۷۰ ساعت مجازات جایگزین حبس برای نگهداری و تیمار از پرندگان و حیوانات وحشی در یکی از پرونده‌ها خبر داد.

قاضی حسن مرادی اوجقاز، رئیس شعبه اول دادگاه کیفری دو شهرستان سلماس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، با اشاره به اهمیت مجازات‌های جایگزین حبس و آموزه‌های نوین حقوق کیفری از تبدیل مجازات حبس به نگهداری و تیمار از پرندگان و حیوانات وحشی که به اداره محیط زیست داده می‌شوند خبر داد.

رئیس شعبه اول دادگاه کیفری دو شهرستان سلماس اشاره کرد: برای متهم این پرونده مجازات جایگزین حبس به نگهداری، تیمار، تغذیه و درمان پرندگان و حیوانات وحشی که به اداره محیط زیست تحویل داده می‌شود، یا پاکسازی محیط زیست و شناسایی افرادی که زباله، پسماند و نخاله‌های ساختمانی را در مناطق اطراف شهر تخلیه یا اقدام به سوزاندن لاستیک خودرو می‌کنند بنا به تشخیص اداره محیط زیست و نظارت بر آن به عنوان نهاد پذیرنده صادر شده است.

این مسئول قضایی گفت: این مجازات جایگزین حبس به میزان ۲۷۰ ساعت با لحاظ بند پ. ماده ۸۳ ناظر از قانون مرقوم شده و گزارش آن به واحد اجرای احکام کیفری به مطالعه کتاب زیست محیطی با تعیین اداره محیط زیست و خلاصه نویسی از آن و خلاصه مزبور به اجرای احکام کیفری خواهد بود.

قاضی مرادی تاکید کرد: در صورت تعذر اجرای مجازات جایگزین یا تخلف از اجرای آن یا اجرای تمام یا بخشی از آن با مانعی مواجه شود و در صورت عدم رفع مانع یا ایجاد مانع توسط رفتار عمدی محکوم، مجازات حبس اصلی اجرا خواهد شد.

وی با تاکید بر اهمیت مجازات جایگزین حبس در پایان گفت: رویکرد اصلاحی و تربتیی و اتخاذ رویکرد‌های پیشگیرانه در جهت بازاجتماعی کردن، بازپروی و کاهش نرخ تکرار جرم، همچنین تناسب بین جرم و پاسخ‌های کیفری به عنوان یکی از اهداف اولیه و یکی از مهمترین وظایف نظام عدالت کیفری محسوب می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *