صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کومله پسرم را حین امدادرسانی به مجروحان به شهادت رساند

۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰:۰۱
کد خبر: ۴۴۱۵۶۹
دسته بندی‌: سیاست ، دفاعی و مقاومت
محمد و یک نفر از دوستانش برای کمک به مجروحان رفتند که در مسیر در کمین کومله گرفتار شدند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، در هفته‌های اخیر عناصر ضدانقلاب و معاندین با همراهی برخی مزدوران داخلی‌شان در فضای مجازی، پروژه تطهیر و مظلوم جلوه دادن، یک عنصر تروریستی به نام «رامین حسین‌پناهی» عضو گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله را کلید زده‌اند.

نام «کومله» را باید مترادف با «داعش» دانست؛ گروهکی تجزیه‌طلب و ضدایرانی که اعضایش در آدم‌کشی و جنایتکاری چیزی کمتر از داعشی‌ها نداشته و ندارند. اعضای این گروهک در مقطعی بویژه در دهه ۶۰ وحشیانه‌ترین جنایات را علیه مردم شمالغرب کشور مرتکب می‌شدند؛ از سربریدن تا شمع آجین کردن و سوزاندن.

بیشتر بخوانید:
تصاویر اقدامات همکاران تروریست رامین حسین‌پناهی/ کومله یعنی با موزائیک سر بریدن!
کومله با بی‌رحمی قلب و کلیه جوان ۱۸ ساله را شکافت
شهادت ۲ کودک خردسال در سنندج بر اثر اصابت ترکش خمپاره اعضای کومله

نگاهی گذرا به جنایت‌ها و شرارت‌های گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب کومله، عمق دشمنی سرکردگان و عناصر این گروهک با مردم ایران و مردم انقلابی کردستان را عیان می‌کند. در ذیل به گوشه‌ای از جنایت کومله‌ای‌ها یعنی همکاران رامین حسین‌پناهی اشاره شده است.

پسرم را حین امدادرسانی به مجروحان به‌شهادت رساندند
با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گروهک کومله مانند دیگر گروهک‌های ضدانقلاب، با مشی تروریستی و مسلحانه به مقابله با حکومت مرکزی ایران برخاست. این گروهک ابتدا ادعا کرد که جمهوری اسلامی قطاری در همان ریل رژیم طاغوت است، سپس برای اعلام موجودیت خود به جنایاتی همچون ترور مسئولان محلی، شهروندان، حمله به پاسگاه‌ها و... دست زد. با شروع جنگ تحمیلی، گروهک کومله به همراه گروهک‌های تروریستی دمکرات و منافقین به لحاظ اطلاعاتی و عملیاتی به همکاری با رژیم بعثی عراق پرداختند.

محمد خراسانی یکی از قربانیانی است که توسط گروهک تروریستی کومله به شهادت رسید. وی ۲ اردیبهشت ۱۳۴۰ در روستای مبارکه از توابع شهرستان بردسیر متولد شد. پدرش کشاورز و مادرش خانه‌دار بود. آن‌ها سه‌خواهر و دوبرادر بودند. وی در دوره نوجوانی در کنار تحصیل در فعالیت‌های انقلابی نیز شرکت می‌کرد. او مقطع دبستان را در روستا و دبیرستان را در بردسیر به پایان رساند و پس از اخذ دیپلم عازم خدمت سربازی شد. وی شش‌ماه آخر سربازی را در جبهه کردستان بود، سپس در آزمون سراسری شرکت کرد و در رشته ادبیات انگلیسی در دانشگاه باهنر کرمان پذیرفته شد.

سرانجام شهید محمد خراسانی ۵ اردیبهشت ۱۳۶۶ به عنوان نیروی امدادگر در جبهه کردستان (بانه) به کمین عناصر گروهک تروریستی کومله برخورد کرد و بر اثر اصابت ترکش کومله به شهادت رسید.

آنچه در ادامه می‌خوانید شرحی است بر گفت‌وگوی بنیاد هابیلیان با اختر حیدرآبادی، مادر شهید محمد خراسانی:

«محمد فرزند اول خانواده بود. ما در روستای مبارکه زندگی می‌کردیم و محمد هم تا کلاس ششم در روستا بود؛ ولی از ششم به بعد، چون در روستا امکاناتی نبود، برای ادامه تحصیل به خانه یکی از فامیل‌هایمان در بردسیر رفت. روز‌های تعطیل را به روستا می‌آمد و در کشاورزی به پدرش کمک می‌کرد. محمد دبیرستانی بود که انقلاب شد. او هر روز کلاس درس را ترک می‌کرد و برای شرکت در تظاهرات علیه رژیم طاغوت می‌شتافت. شب‌ها نیز به شعارنویسی علیه حکومت پهلوی روی در و دیوار و پخش اعلامیه‌های امام‌خمینی (ره) می‌پرداخت. بعد از گرفتن مدرک دیپلم خود، به خدمت سربازی رفت و شش‌ماه آخر سربازی را در جبهه کردستان بود.

محمد بعد از اتمام سربازی به بردسیر آمد و در جهاد سازندگی مشغول به کار شد. هم‌زمان در آزمون سراسری و استخدامی آموزش‌وپرورش شرکت کرد و سرانجام به استخدام آموزش‌وپرورش درآمد. برای تدریس به روستا‌های دورافتاده می‌ر‌فت. او معلمی را شغل انبیا می‌دانست و خالصانه خدمت می‌کرد. چهارماه در آموزش‌وپرورش بود که نتایج کنکور اعلام شد. محمد در رشته ادبیات انگلیسی در دانشگاه باهنر کرمان پذیرفته شد و به کرمان رفت.

او علاقه زیادی به امام‌خمینی (ره) داشت. هر زمان به روستا می‌آمد، از امام و انقلاب برای مردم آنجا صحبت می‌کرد. او می‌گفت: «اگر می‌خواهید خدا را بشناسید، به جبهه بروید.»

سال چهارم دانشگاه بود که برای رفتن به جبهه از من و پدرش اجازه گرفت، از خانواده و فامیل خداحافظی کرد و به کردستان رفت. از آنجا برای ما نامه نوشته بود که در بانه به عنوان امدادگر مشغول خدمت به انقلاب است. سه‌ماه از رفتن محمد به کردستان می‌گذشت که خبر شهادتش را از یکی از دوستان خانوادگی‌مان شنیدیم.

در یکی از درگیری‌ها، بسیاری از رزمنده‌ها زخمی شده بودند. محمد و یک نفر از دوستانش برای کمک به مجروحان رفتند که در مسیر در کمین کومله گرفتار شدند. محمد در ۵ اردیبهشت ۱۳۶۶ حین کمک‌رسانی به مجروحان بر اثر اصابت خمپاره کومله به شهادت رسید. جنازه او پس از شناسایی به بردسیر انتقال داده شد و مراسم تشییع با استقبال مردم انجام شد. محمد را در گلزار شهدای بردسیر به خاک سپردیم.»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *