برنامه جهانی غذا: ناامنی غذایی در جهان از سال 2019 دو برابر شده است
خبرگزاری میزان - برنامه جهانی غذا (WFP) اعلام کرد تعداد افرادی که با ناامنی حاد غذایی در سراسر جهان مواجه هستند از سال 2019 به دلیل همهگیری ویروس کرونا، درگیری و تغییرات آب و هوایی بیش از دو برابر شده و به 345 میلیون نفر رسیده است.
به گزارش «رویترز»، «کورین فلایشر»، مدیر منطقهای برنامه جهانی غذا گفت: «قبل از بحران کرونا، 135 میلیون نفر در سراسر جهان از گرسنگی حاد رنج میبردند؛ این تعداد از آن زمان افزایش یافته است و انتظار میرود به دلیل تغییرات آب و هوایی و درگیریها، افزایش بیشتری صورت گیرد.
تأثیر چالشهای زیستمحیطی عامل بیثباتکننده دیگری است که میتواند باعث کمبود مواد غذایی و منجر به درگیری و مهاجرت انبوه شود.
- بیشتر بخوانید:
- مواجهه صدها میلیون نفر با کمبود شدید مواد غذایی در جنوب آفریقا
- بی توجهی جامعه جهانی به بحران گرسنگی در آفریقا
فلایشر گفت: «جهان توان پرداختن به این بحران را ندارد؛ اکنون 10 برابر بیشتر جابجایی در سراسر جهان به دلیل تغییرات اقلیمی و درگیریها وجود دارد و البته آنها به هم مرتبط هستند؛ بنابراین ما واقعا نگران تأثیر چندجانبه کرونا، تغییرات آب و هوایی و جنگ در اوکراین هستیم.»
این مقام سازمان ملل ضمن بیان این مطلب که یمن 90 درصد از نیازهای غذایی خود را وارد میکند، یادآور شد که برنامه جهانی غذا از مجموع 16 میلیون یمنی که نیاز حاد غذایی دارند، از 13 میلیون نفر حمایت میکند اما به دلیل نبود بودجه کافی این حمایت تنها نیمی از نیازهای روزانه این افراد را به غذا تامین میکند.
فاطمه سرلک
انتهای پیام/