صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ولایت‌مداری شاخصه اصلی منتظر صاحب الزمان (عج) است

۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰:۰۱
کد خبر: ۴۴۱۲۹۶
کارشناس علوم قرآنی گفت: یکی از مهم‌ترین فعالیت هایی که منتظران امام زمان (عج) در عصر غیبت می‌توانند انجام دهند و از این راه اخلاص خود را در مسیر انتظار نشان دهند، ولایت‌مداری است.
محمدرضا کربلایی کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو  با خبرنگار گروه فرهنگی گفت: یکی از مهم‌ترین فعالیت هایی که منتظران امام زمان (عج) در عصر غیبت می‌توانند انجام دهند و از این راه اخلاص خود را در مسیر انتظار نشان دهند، ولایت‌مداری است.
 
وی ادامه داد: ولایت‌مداری و پیروی از ولایت در عصر و دوره غیبت امام زمان (عج) یکی از مهم‌ترین نشانه‌های فرد مومن است.
 
این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: در عصر غیبت اگر کسی نتواند از، ولی امر اطاعت کند، به این معنا است که با ظهور حضرت قائم (عج) نیز نمی‌تواند در مسیر اطاعت و پیروی از آن حضرت گام بردارد.
 
وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: باید توجه داشته باشیم که مفهوم انتظار درباره افرادی که خود را منتظر ظهور امام زمان (عج) می‌دانند، به دو شیوه دیده می‌شود که یکی از آن‌ها جنبه ظاهری و شعار دادن دارد و دیگری انتظار مفهومی و به اصطلاح، انتظار عملی نامیده می‌شود.
 
کربلایی توضیح داد: انتظار ظاهری و شعاری درباره افرادی به کار برده می‌شود که در این زمینه تنها به شعار دادن و صحبت کردن درباره انتظار و آقا امام زمان (عج) بسنده می‌کنند، اما در اعمال و رفتار آن‌ها نشانی از یک منتظر واقعی نیست.
 
وی یادآور شد: انتظار عملی در مورد اشخاصی به کار برده می‌شود که در رفتار و اعمال آن‌ها می‌توان نشانه‌های یک منتظر واقعی را مشاهده کرد به این معنا که چنین افرادی از لحاظ درونی به نوعی از آمادگی دست پیدا کرده‌اند که همواره تلاش می‌کنند رفتاری درست داشته باشند.
 
این کارشناس علوم قرآنی خاطرنشان کرد: وقتی یک فرد منتظر خود را برای دیدار با آقا امام زمان (عج) آماده می‌کند، تلاش خود را به کار می‌گیرد تا در کنار انجام دادن اعمال عبادی خود به شکل صحیح، با بنده‌های خدا نیز رفتاری از جنس انسانیت داشته باشد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *