افزایش ۸۵ درصدی قدرت کشف پروندههای سایبری در کشور/ ایجاد رمزهای یکبار مصرف برای دارندگان کارتهای بانکی
فرمانده پلیس فتا صبح امروز در همایش همیاران پلیس فتا ناجا از اقدامات پلیس فتا در فضای سایبری گفت.
سردار سید کمال هادیان فر فرمانده پلیس فتا ناجا در این همایش گفت: از سال 89 کارهای اطلاعاتی پلیس فتا آغاز شد و 23 کشور در جهان در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه گفت: پلیس فتا در یک سند 600 صفحهای ایجاد شد و 135 نقطه کشور در شهرهای بالای 150 هزار نفر پلیس فتا شروع به کار کرد.
وی در ادامه گفت: پلیس فتا در یک سند 600 صفحهای ایجاد شد و 135 نقطه کشور در شهرهای بالای 150 هزار نفر پلیس فتا شروع به کار کرد.
رییس پلیس فتا ناجا افزود: پلیس فتا بیش از 120 هزار فقره پرونده جرایم سایبری و نوظهور را نسبت به سال گذشته پیگیری کرده است و نسبت به سال گذشته این رصد ها به 85 درصد افزایش یافته است.
سردار هادیان فر اظهار کرد: طبق گزارش های ITC بهترین کشف در اختیار کره با 20 درصد کشف جرایم و آمریکا با 16 تا 20 درصد است اما ایران با 85 درصد کشف جرایم سایبری در این حوزه ارتقاء پیدا کرده است.
وی افزود: از سال 90 دانش مهندسی را با دانش پی جویی تلفیق شد و 39 استان کشور مجهز به آزمایشگاه های استتاد پذیری شد و ما از روز اول توصیه های ما دیپلماسی سایبری بوده است و به جز اسراییل با 194 کشور همکاری داریم .
رییس پلیس فتا ناجا گفت: بحث تامین امنیت فضای مجازی به تنهایی برای هیچ پلیسی مقدور نیست، امنیت فضای مجازی یک محصول نیست یک امر نسبی و مطلق نیست بلکه یک فرایند است و همه در آن نقش دارند.
وی در ادامه گفت: رییس سایبری آمریکا اذعان به وجود 20 هکر ماهر در این کشور کرد که با 5 میلیون دلار می توانند فضای امنیتی و سایبری را به چالش بکشانند، وی معتقد است که از مردم امریکا در لایه های اجتماعی می توانند بر ایجاد جرم در فضای مجازی و سایبری جلوگیری کنند.
سردار هادیان فر افزود: ما از توان همیاران پلیس فتا استفاده خواهیم کرد و در 5 سال اخیر حدود 42 هزار نفر همیار پلیس فتا جذب ما شد تا با استفاده از توانایی های آحاد مردم بتوانیم از ایجاد جرم در فضای مجازی و سایبری جلوگیری کنیم.
وی در ادامه گفت: از سال گذشته با همکاری وزارت ارتباطات و وزارت آموزش و پرورش طرح کوآ (طرح کودک و اینترنت) را در 487 کارگاه آموزشی و با حضور 10 هزار دانش آموز در کشور اجرا کردیم که این طرح به صورت طنز عروسکی سپس بحث های جدی و اصلی به مرحله آموزش درآمد.
رییس پلیس فتا ناجا در رابطه با جرایم موجود در فضای بانکی و دستگاه های پز گفت: با کمک بانک مرکزی یک سری اقدامات جهت مقابله با وقوع جرم و کلاهبرداری توسط کلاهبرداران سایبری در نظام بانکی در حال انجام است تا هم وطنان با خیال راحت در بانک ها و دستگاه های پز فعالیت خود را انجام دهند.
وی افزود: بانک های کشور در حوزه آموزش فعال نیستند و بیشتر در حال رقابت و تبلیغات فعالیت های خود هستند، در ارتباط با پز ها جرم زیاد است و با پیش قدم شدن بانک ملی ایران و همکاری آن ها در این زمینه، رمز های یکبار مصرف را در دستور کار دارندگان عابر بانک قرار دادیم به این صورت که با هر بار استفاده از کارت خود یک رمز برای دفعه بعدی برایشان پیامک خواهد شد.
سردار هادیان فر در خصوص حساب های سلبریتیهایی که از مردم جهت کمک به زلزله زدگان پول طلب کردند گفت: برخی از این حساب ها مسدود شد و این پول ها با مجوز مقامات رسمی به حساب اشخاص برگردانده شد، این افراد به جای اینکه حساب باز کنند باید مردم را به رفتن نهادهای مربوطه و مراکز رسمی مانند هلال احمر ترغیب و تشویق کنند، در حال حاضر که خانههای ساخته شده توسط نهادهای رسمی در حال افتتاح اند سلبریتی ها کجا هستند؟ به قول مردم محلی در مناطق زلزله زده چند روزی آمدند عکس یادگاری گرفتند و رفتند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *