صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صنعت بسته‌بندی به دنبال راه نجات/امید تولیدکنندگان به اجرایی شدن دستور وزیر صنعت

۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۶:۰۱
کد خبر: ۴۴۱۲۴۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
افزایش قیمت ارز طی ماه‌های اخیر سبب آن شده که اکثر نوشیدنی‌ها و محصولات لبنی برای بسته بندی محصولات خود در این برهه به مشکل خورده اند و با قیمت‌های چند برابری مواد اولیه تهیه بطری و بسته بندی مواجه شده اند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، افزایش قیمت ارز طی ماه‌های اخیر برخی از صنایع را با مشکل مواجه کرده است و در این بین برخی نیز با سوءاستفاده از فضای به وجود آمده اقدام به گرانفروشی می‌کنند.
 
اکثر نوشیدنی‌ها و محصولات لبنی برای بسته بندی محصولات خود در این برهه به دلیل افزایش نرخ ارز به مشکل خورده اند و با قیمت‌های چند برابری مواد اولیه تهیه بطری و بسته بندی مواجه شده اند.
 
در حالی که قیمت مواد اولیه بسته بندی در بورس و بازار آزاد تفاوت فاحشی دارد به دلیل حضور دلالان و خرید مواد عرضه شده در بورس توسط آن‌ها دست تولیدکنندگان برای تهیه این مواد کوتاه مانده و در نتیجه ناچارند با قیمت‌های چند برابر بورس مواد اولیه خود را تامین کنند که این موضوع تاثیر زیادی بر قیمت تمام شده محصولات آن‌ها می‌گذارد.
 
پیمان فروهر در گفت‌وگو با با تاکید بر وضعیت نامناسب واحد‌های تولیدی اظهار کرد: قیمت مواد اولیه نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته افزایش زیادی داشته است.
 
به گفته دبیر انجمن تولید کنندگان آب‌های معدنی، قیمت مواد اولیه تولید بطری ۵۰۰ درصد افزایش قیمت داشته و واحد‌های تولید را با مشکل مواجه کرده است.
 
وی تاکید کرد: دلالان مواد اولیه را از بورس با قیمت پایین خریداری کرده و چند برابر قیمت آن را به تولیدکنندگان به فروش می‌رسانند و تمام جلساتی هم که در این باره برگزار شده ثمر نداشته است.
 
این در حالی است پیش‌تر محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت در این باره عنوان کرده بود؛ برخی در بورس بیش از سهمیه خود می‌گیرند و بقیه سهمیه خود را در بازار بالاتر می‌فروشند که حتما خطا‌های بزرگ هستند که اگر جلویش گرفته نشود باید برخوردهایمان جدی شود.
 
شریعتمداری ادامه داد: تلاشمان این است برخوردمان با واحد‌های بزرگ تولید کننده پلی اتیلن مسالمت آمیز باشد تا خودشان مواد اولیه را پایین دست در اختیار واحد‌های تولیدی دیگر به قیمت متعارف قرار دهند، اگر این کار را انجام ندهند به سمت قیمت گذاری و سهمیه بندی بدون تردید می‌رویم.
 
فروهر همچنین درباره تخصیص سهمیه مواد اولیه به تولیدکنندگان نیز خاطرنشان کرد: وزیر صنعت از ابتدای مردادماه ابلاغیه‌ای را جهت تخصیص سهمیه مواد اولیه صادر کرد اما، تاکنون هیچ اتفاقی در این زمینه نیفتاده است.
 
حال که وزیر صنعت با توجه به شرایط برای دسترسی راحت‌تر تولیدکنندگان به مواد اولیه، اقدام به صدور ابلاغیه برای تخصیص سهمیه کرده است چه بهتر است تا با پیگیری دستور خود گره از مشکلات تولیدکنندگان در این بگشاید تا هزینه‌های اضافی بر دوش تولیدکنندگان تحمیل نشود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *