صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بازدید سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه‌های مرکزی مدینه منوره +تصاویر

۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۴:۴۰
کد خبر: ۴۴۰۲۲۶
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی از آشپزخانه‌های زین و دخیل بازدید کرد.

به گزارش گروه جامعه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر نماینده، ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی به همراه جمعی از مسئولین بعثه مقام معظم رهبری و ستاد عملیات مدینه منوره، پیش از ظهر امروز از روند تهیه و پخت غذا برای زایران کشورمان درآشپزخانه‌های مرکزی مدینه بازدید کرد.

دراین بازدید آقایان علیرضا رضایی و مهدی امیری مسئولین آشپزخانه‌های زین و دخیل از نحوه فعالیت این آشپزخانه‌ها برای تهیه غذای ضیوف الرحمان به سرپرست حجاج ایرانی گزارش دادند.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت از مراحل پخت غذا در این دو آشپزخانه و سالن‌های نگهداری مواد پروتئینی، آماده طبخ، سبزیجات، انبار و تدارکات بازدید کرد و با توضیحات مسئولان و کارکنان هر بخش در جریان فعالیت‌ها قرار گرفت.

وی تاکید کرد: با تلاش‌های انجام شده تجهیزات و امکانات بهتری در این مراکز فراهم شده که درتهیه و ارائه غذای بهداشتی و سالم به زائران بسیار موثر است.

آقای رضایی مسئول آشپزخانه زین با تاکید براینکه در خصوص پخت و توزیع غذا هیچگونه مشکلی وجود ندارد به تغییرات صورت گرفته در این آشپزخانه نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: نیرو‌های این مرکزبا دستگاه‌ها و تجهیزات روز برای پخت آشنایی دارند و غذا زائران با کیفیت مطلوب طبخ و توزیع می‌شود.

نماینده، ولی فقیه درامور حج و زیارت در بدو ورود به آشپزخانه الدخیل با قطعه شعری که یکی از آشپز‌ها در مدح امام علی (ع) خواند و ذکر صلوات مورد استقبال قرار گرفت و خطاب به حاضران گفت: شما خدمت بزرگی درجهت آرامش و حفظ سلامت حجاج انجام می‌دهید وانشاءالله در اجر زیارت آن‌ها شریک خواهید بود.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر در کنار دیگ‌های بزرگ سالن پخت نظر سرآشپز را درباره کیفیت ونحوه پخت برنج جویا شد که وی گفت: با کارشناسی صورت گرفته بهترین نوع برنج موجود در بازار تهیه شده است و روزانه بیش از ۱۲۰۰ کیلوگرم برنج در این آشپزخانه طبخ می‌شود.

آقای امیری مسئول آشپزخانه دخیل هم با اشاره به اینکه برای آماده کردن غذای زائران از ۲۸ نیروی ایرانی در این مرکز استفاده می‌شود، افزود: با توجه به طبخ ۱۵ نوع غذا و تنوعی که وجود دارد در هر دوره، غذای تکراری پخت و توزیع نمی‌شود.

وی میانگین پخت غذا در هر وعده در مدینه قبل را ۶۵۰۰ پرس و در مدینه بعد را ۸۰۰۰ پرس ذکر کرد وگفت: همه عوامل تلاش می‌کنند که غذایی با کیفیت و لذیذ برای زائران آماده کنند.

حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر نیز بر لزوم انتقال تجربیات به نیرو‌های جدیدی که در آشپزخانه‌های صنعتی فعالیت می‌کنند، تاکید کرد وگفت: سیاست‌های جدید در این حوزه باید تبیین و درآشپزخانه‌ها اجرایی شود.

سرپرست حجاج ایرانی همچنین از تلاش همه عوامل برای آماده کردن غذای ضیوف الرحمان تقدیر کرد واستفاده از کارشناسان با تجربه را درخرید مواد غذایی با هدف افزایش کیفیت و طبخ غذایی سالم و متناسب با ذائقه زائران ایرانی ضروری خواند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *