صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عدم آمادگی اتحادیه اروپا برای مواجهه با بحران مهاجرت

۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۶:۴۳
کد خبر: ۴۴۰۰۴۷۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
واکنش اتحادیه اروپا و انگلیس به بحران مهاجرت در سال 2015 تاسف‌بار بود و به نظر می‌‎رسد که این روند همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری میزان – در حالی که اتحادیه اروپا با بحران انرژی و کمبود گاز دست و پنجه نرم می‎کند، به نظر می‌‎رسد که بحران دیگری در مقابل چشمان آنها در حال روی دادن است.

به گزارش «گاردین»، پی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، اتحادیه اروپا با موج فزاینده‌ای از پناهجویان مواجه شده که در تلاش برای عبور از مرزهای اروپا هستند.

ارقام منتشر شده توسط «فرانتکس»، آژانس مرزی اتحادیه اروپا، نشان می‌دهد که «ورودهای نامنظم» در نیمه اول سال 2022 به حدود 115 هزار نفر افزایش یافته است که 84 درصد بیشتر از سال گذشته است.

بسیاری از مهاجران دیگر ممکن است شناسایی نشده باشند؛ تعداد تلاش برای ورود از طریق بالکان غربی در مقایسه با سال گذشته نزدیک به 200 درصد افزایش یافته و انتظار می‌رود امسال حدود 60 هزار نفر با قایق از کانال «مانش» عبور کنند که دو برابر مجموع سال 2021 است.

جالب است که این ارقام شامل میلیون‌ها اوکراینی نمی‌شود که از ماه فوریه از اتحادیه اروپا درخواست پناهندگی کرده‌اند.

پیش‌بینی می‌شود که مهاجرت به اروپا تا سال 2023 افزایش یابد؛ به گفته آژانس پناهندگان سازمان ملل، مجموع آوارگان جهانی به بیش از 100 میلیون نفر رسیده است و اگر جنگ اوکراین به طول انجامد، این رکورد شکسته خواهد شد.

«ایلوا یوهانسون»، کمیسر اتحادیه اروپا در امور داخلی، در اوایل این ماه گفت که اروپا با «چالش بزرگی» روبرو شده است.

او گفت که بحران‌های مرتبط با غذا و انرژی «می‌تواند منجر به بی‌ثبات شدن کشورها، قوی‌تر شدن گروه‌های تروریستی و قوی‌تر شدن گروه‌های جنایتکار سازمان‌یافته شود»؛ این بدان معناست که مردم از ماندن در کشورشان احساس امنیت نمی کنند.»

آیا اتحادیه اروپا و انگلیس با چالش مهاجرت مجدد روبرو هستند؟ آخرین تکرار پیمان مهاجرتی 2020 اتحادیه اروپا  یک «مکانیسم همبستگی داوطلبانه» محدود، مبهم و فاقد اتفاق آراست.

همانطور که از سال 2015 تاکنون چنین بوده است، اتریش، مجارستان، لهستان و سایر کشورهای اروپایی اساساً هنوز از انجام کارهای بیشتر در این زمینه خودداری می‌کنند.

علاوه بر این منتقدان همچنین می‌گویند که رفتار سخاوتمندانه اتحادیه اروپا با اوکراینی‌ها در مقایسه با غیر اوکراینی‌ها، یک استاندارد دوگانه آشکار و مشهود است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *