صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

گلایه مدیر خانه نقالان به کمرنگ شدن تعزیه/بازگشت بازیگر پیشکسوت به عرصه تصویر

۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰:۱۶
کد خبر: ۴۳۹۸۵۵
ششمین روز از مرداد ماه با اخبار و حاشیه‌های متفاوتی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به گلایه مدیر خانه نقالان از کمرنگ شدن تعزیه اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، ششمین روز از مرداد ماه با اخبار و حاشیه‌های متفاوتی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به گلایه مدیر خانه نقالان از کمرنگ شدن تعزیه اشاره کرد.

مشکل اصلی کمرنگ شدن تعزیه نبود بودجه است/نسل نوجوان ما نیازمند آشنایی با تعزیه است

مدیر خانه نقالان و پیشکسوت عرصه تعزیه گفت: شک نکنید در هر خانواده ایرانی در دور یا نزدیک یک نفر تعزیه خوان یا علاقمند به تعزیه وجود دارد و همه این هنر را دوست دارند اما این را فراموش نکنیم اگر می‌خواهیم نسل جوان ما با تعزیه آشنا شود باید در این عرصه تبلیغات کنیم.

مرشد محسن میرزاعلی مدیر خانه نقالان در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درخصوص وضعیت کمرنگ شدن هنر تعزیه در ایران گفت: دلیل اصلی کمرنگ و فصلی شدن هنر تعزیه کم کاری مسئولین فرهنگی است. از سویی شرایط اقتصادی باعث شده تا تعزیه مثل سابق نتواند روی پا بایستد.

وی در همین راستا افزود: از گذشته برای تعزیه هیچ حامی وجود نداشته است و همواره حامیان همیشگی تعزیه مردم بوده‌ و هستند. در این میان چرا مسئولین فرهنگی هیچ کاری برای هنر تعزیه نمی‌کنند؟.

این نقال پیشکسوت کشور با اشاره به کمتر شدن شمار آثار تعزیه در سال تاکید کرد: در ایام مبارک و ایام خاص مذهبی ما شاهد اجرای چشمگیر تعزیه در سراسر کشور بودیم اما امروز این اتفاق دیگر نمی‌افتد و اگر نمونه ای باشد بسیار محدود و فصلی است. یادم می آید وقتی نوجوان بودم در همین ایام مبارک دهه کرامت دوازده تا پانزده مکان را به همراه پدر تعزیه خوانی داشتیم اما امروز این تعداد به انگشت های یک دست هم نمی‌رسد.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

پوران درخشنده برای فیلم جدید خود فراخوان انتخاب بازیگر می‌دهد

کارگردان "زیر سقف دودی" گفت: در فیلم سینمایی "زیر سقف دودی" فراخوانی برای انتخاب بازیگران جوان منتشر شد که بازتاب خوبی داشت و جوانان استقبال بسیار زیادی از آن انجام دادند. برای "هیس پسر‌ها گریه نمی‌کنند" هم به همین صورت به زودی فراخوانی برای انتخاب بازیگران جوان منتشر خواهد شد.

پوران درخشنده نویسنده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص آخرین مراحل ساخت فیلم جدید خود با نام "هیس پسرها گریه نمی‌کنند" گفت: خدا را شکر که مجوز بالاخره صادر شد و به نوعی پیش تولید را آغاز کرده‌ایم. البته من در حال حاضر کارهایی در راستای فیلم را پیگیری می‌کنم و هنوز انتخاب بازیگران شروع نشده است.

وی درباره استفاده بازیگران جوان در فیلم جدید خود افزود: در فیلم سینمایی "زیر سقف دودی" فراخوانی برای انتخاب بازیگران جوان برای فیلم منتشر شد که بازتاب خوبی داشت و جوانان استقبال بسیار زیادی از آن انجام دادند. برای "هیس پسرها گریه نمی‌کنند" هم به همین صورت به زودی فراخوانی برای انتخاب بازیگران جوان منتشر خواهد شد.

کارگردان زیر سقف دودی با اشاره به نگاه همیشگی خود مبنی بر حمایت از جوانان اشاره کرد: واقعیت امر اینکه متاسفانه حمایتی از پتانسیل بالای نسل جوان نمی‌شود. در حال حاضر بازیگران مستعد فراوانی در تئاتر و همین طور آموزشگاه‌ها حضور دارند که باید کشف و شناسایی شوند. من می‌خواهم با این فراخوان کمک کنم تا این نسل پرانرژی به سینما معرفی شود.

برای مشاهده کامل خبر اینجا  کلیک کنید.

تولی نگاهی ریزبینانه و آموزشی به بنیان خانواده/مادرانگی به دور از هیاهوی گیشه

فیلم سینمایی "تولی" با بازی "چارلیز ترون" ماه گذشته در سینما‌های جهان اکران بین المللی خود را آغاز کرد و با وجود محوریت قرار دادن خانواده و نبود هرگونه عنصر هالیوودی همچون صحنه‌های اکشن و تخیلی تحسین منتقدین را برانگیخت.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، فیلم سینمایی "تولی" با بازی "چارلیز ترون" ماه گذشته در سینما‌های جهان اکران بین المللی خود را آغاز کرد و با وجود محوریت قرار دادن خانواده و نبود هرگونه عنصر هالیوودی همچون صحنه‌های اکشن و تخیلی تحسین منتقدین را برانگیخت.

این فیلم روایت ساده‌ای دارد، اما در میان همین روایت ساده لایه‌های پنهان و روان‌شناسانه‌ای از روابط خانوادگی نهفته است. روابطی که شاید در بدو امر اتفاقی عادی به نظر آید، اما هر چه فیلم جلوتر می‌رود تماشاگر شاهد پیچیدگی‌های آن می‌شود.

فیلم "تولی" روایت زنی میانسال است که همراه همسر و دو فرزند خود زندگی می‌کند. وی سومین فرزند خود را نیز باردار است و در همین حین با مشکلات رفتاری پسر خردسالش روبرو شده است.

کلنجار رفتن با مشکلات پسر و احضار هر روزه به مدرسه، نگرانی‌های مادرانه نسبت به بزرگ شدن دخترش و در همین حین مشکلات بارداری کودک سوم فشار‌های فراوانی را بر وی وارد می‌آورد.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

گرانباری و آرماندو همچنان در بلاتکلیفی/استقبال مردمی از سینما افزایش پیدا کرده است

کارگردان سینما و تلویزیون گفت: اکران فیلم‌ها به ویژه پس از جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه از شرایط مطلوب و بهتری برخوردار شده و با فروش و استقبال مردمی همراه شده است.

احسان عبدی پور کارگردان سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره وضعیت اکران فیلم‌ها گفت: در سینما شاهد اکران خوب فیلم‌ها هستیم و مخاطبان نیز از آثار تولیدی در سال جاری تا کنون  استقبال خوبی کرده‌اند.

وی در همین راستا افزود: اکران فیلم‌ها به ویژه پس از جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه از شرایط مطلوب و بهتری برخوردار شده و با فروش و استقبال مردمی همراه شده است.

این کارگردان درباره روند اکران فیلمش با نام "پاپ" اظهار کرد: "پاپ" همچنان اکران خوبی روی پرده دارد و مخاطبان نیز تا امروز از این فیلم در گروه هنر و تجربه استقبال زیادی کرده‌اند. 

عبدی‌پور ادامه داد: "پاپ" با ترکیبی از غم و شادی که در آن گنجانده‌ام فرصت سفر به مخاطب می‌دهد، در بخشی بغض می‌کند و در بخش دیگری می‌خندد که فکر می‌کنم به نوعی تلفیق خوبی را به وجود آورده و مخاطب با "پاپ" همراه شده است.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

مدیر برنامه‌ نقش مهمی در پیشرفت یک خواننده دارد/به لحاظ تکنیکی از شیوه کار برخی خوانندگان انتقاد دارم

خواننده موسیقی پاپ گفت: حتی اگر صدای یک خواننده خوب هم باشد فقط تا چهل درصد از کار پیش می‌رود، نقش مدیر برنامه و برنامه‌ریزی‌های وی است که در کار یک خواننده نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند، مدیر برنامه است که یک خواننده را موفق یا ناموفق می‌کند.

فریدون بیگدلی خواننده موسیقی پاپ در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی درباره سلیقه خود در خوانندگی گفت: همیشه در طول سالهایی که در عرصه خوانندگی فعالیت کرده‌ام تلاشم بر این بوده است که شبیه کسی نخوانم، خوب یا بد بودن کارهایم را دیگران قضاوت می‌کنند، حتی اگر بگویم بدترین آثار از قطعات من است، باز هم این آثار مختص خودم است چون دوست دارم خودم باشم و اثر انگشت خودم پای آثارم باشد. 

 
این خواننده موسیقی پاپ درباره حضور جوانان در عرصه موسیقی اظهار کرد: جوانانی که به عرصه موسیقی روی آورده‌اند با شوق و انگیزه آمده‌اند و من نیز از حضور آنها و گرم شدن بازار موسیقی خوشحال هستم چون حتی پول بیشتری در عرصه موسیقی به گردش درمی‌آید اما من از لحاظ تکنیکی به شیوه کار برخی خوانندگان انتقاد دارم. حتی برخی از این خوانندگان دوستان من هستند و به یکدیگر احترام متقابل داریم.

برای مشاهده کامل خبر اینجا  کلیک کنید.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *