صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

روند افزایشی فعالیت باندهای تبهکار و خشونت تسیلحاتی در سوئد

۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵:۳۳
کد خبر: ۴۳۹۷۲۶۶
دسته بندی‌: حقوق بشر ، عمومی
فعالیت باندهای تبهکار و خشونت تسلیحاتی در سوئد روندی افزایشی به خود گرفته است.

خبرگزاری میزان - طی هشت روز در ماه مه، سه مرد جوان در محله ای کوچک در شهر «اوربرو» سوئد به ضرب گلوله کشته شدند.

 به گزارش «سایت مگزین»، این تیراندازی‌ها بخشی از موج خشونت‌های باندی است که از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک سوئد گسترش یافته و نگرانی‌های رای دهندگان سوئدی را پیش از انتخابات ماه آینده این کشور برانگیخته است.

«آسا اهلگرن»، شهروند 65 ساله سوئدی، یک مددکار اجتماعی بازنشسته، با اشاره به افزایش خشونت‌های تسلیحاتی در شهر خود می‌‎گوید «من در سراسر اوربرو زندگی کرده‌ام و قبلا این محله را دوست داشتم، اما اکنون فکر می‌کنم ممکن است مجبور باشم از اینجا بروم.»

گزارش سال گذشته «شورای ملی پیشگیری از جرم سوئد» نشان داد که از میان 22 کشور اروپایی با داده‌های مشابه، تنها کرواسی در چهار سال گذشته سرانه مرگ و میر ناشی از اسلحه بیشتر از سوئد داشته است؛ این تفاوت آشکار با دو دهه پیش است که سوئد در سطح پایین‌تری قرار داشت.

در حالی که خشونت با اسلحه عمدتا به حومه‌های سه شهر بزرگ «سوئد، استکهلم، گوتنبرگ و مالمو» محدود می‌شد، در ماه‌های اخیر شهرهای کوچک‌تر به طور فزاینده‌ای بارها خشونت تسلیحاتی را تحمل کرده‌اند.

طبق گفته پلیس سوئد، در سال جاری تاکنون 44 نفر در این کشور به ضرب گلوله کشته شده‌اند که تقریبا همه آنها در ارتباط با جنایات مشکوک باندی هستند؛ این آمار برای تمامی سال 2021 حدود 46 نفر بوده است.

بیش از نیمی از تیراندازی‌های سال جاری سوئد در خارج از سه شهر بزرگ ذکر شده رخ داده است؛ در مقایسه با میانگین حدود 35 درصد در سال های اخیر، به طوری که بسیاری از باندها در سراسر این کشور گسترش یافته‌اند.

«ماتیاس فورسستن»، رئیس پلیس «اوربرو»، می‌گوید که تعداد باندها در این شهر بین 10 تا 15 مورد افزایش یافته و آنها بسیار خشن‌تر شده اند.

برای اولین بار از زمان آغاز چنین نظرسنجی، این خشونت‌ها به صدر نگرانی رای دهندگان رسیده است، به طوری که 41 درصد بر اساس گزارش جدید دانشگاه «گوتنبرگ» گفته‌اند که جرم و جنایت بزرگترین نگرانی آنها بوده است.

انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *