گسترش، تنوع و پوشش چند برابری خدمات بیمه نیروهای مسلح پس از انقلاب/ بهرهمندی ارتش از ۳۵ بیمارستان/ اعلام آمادگی برای انتقال تجارب به عمان
در این نشست مشترک علاوه بر امیر «مصطفی مداح» رییس اداره بهداشت و درمان ارتش، سردار «احمد عبداللهی» معاون بهداشت و درمان سپاه نیز حضور داشت.
امیر مداح در این نشست با بیان اینکه رفت و آمدهای هیئتهای پزشکی ارتشهای کشورهای همسایه برای ایجاد همکاریهای مشترک و کسب و تبادل تجربیات بسیار موثر است، اظهار کرد: ظرفیتهای بسیاری در بهداشت و درمان نیروهای مسلح ایران وجود دارد و ما آمادگی داریم در همه زمینهها تجربیات خودمان را در اختیار کشور عمان قرار دهیم.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در حوزه بهداشت و درمان دارای جایگاه جهانی و بالاترین درجه در ارائه خدمات است.
رئیس اداره بهداشت و درمان ارتش افزود: «افراد، خانوادهها و جامعه نظامی سالم»، «نیروی رزمی سالم و مجهز از نظر الزامات طب رزم»، «مراقبت از مصدومین، مجروحین و ارائه خدمات به کارکنان، خانوادهها و کمکهای نوعدوستانه» از جمله ماموریتهای حوزه بهداشت و درمان ارتش است.
ویادامه داد: ارتش جمهوری اسلامی ایران مجموعا دارای ۳۵ بیمارستان در سراسر کشور است که تعداد ۲۲ بیمارستان متعلق به نیرو زمینی، ۵ بیمارستان متعلق به نیروی هوایی، ۶ بیمارستان متعلق به نیروی دریایی و ۲ بیمارستان متعلق ستاد آجاست.
امیر مداح با بیان اینکه بیمه نیروهای مسلح که در وزارت دفاع مستقر است برای نیروهای کادر و خانوادههای آنان شامل فرزندان، همسر و در صورت نیاز پدر و مادر، دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح صادر میکند، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گسترش، تنوع و پوشش خدمات بیمه در نیروهای مسلح چندین برابر افزوده شده است.
وی با بیان اینکه بیمارستانهای شهری ارتش با همه بیمههای کشوری قرارداد دارد، عنوان کرد: علاوه بر کارکنان و خانوادههای نظامیان، ورود بیماران غیرنظامی نیز به مراکز بهداشتی و درمانی ارتش آزاد است.
امیر مداح در پایان با اشاره به سوال رییس هیئت عمانی پیرامون چگونگی ساخت بیمارستان صحرایی توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در وزارت دفاع، صنعتی تحت عنوان صنعت «بعثت» وجود دارد که توانایی و ظرفیت ایجاد بیمارستان صحرایی بر اساس تقاضای هیئت عمانی را دارد.