صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فوت و ‌فن‌های تهیه شیرینی کشمشی خانگی

۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۶:۱۳
کد خبر: ۴۳۹۴۶۶۳
از جمله پرطرفدارترین شیرینی ها، می توان به شیرینی کشمشی اشاره کرد که طرز تهیه بسیار آسانی دارد و به راحتی در منزل قابل تهیه است.

خبرگزاری میزان _ بیتوته نوشت: شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد. این شیرینی که به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود، برای ایام عزاداری و برخی جشن های مناسبتی و نذری و... مناسب است. شیرینی کشمشی بسیار ساده و راحت است و با مواد اولیه در دسترس تهیه می شود، پیشنهاد می کنیم با این بخش همراه شوید تا طرز تهیه این نوع شیرینی خوشمزه را فرا بگیرید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

مواد لازممقدار
آرد قنادی290 گرم
کشمش100 گرم
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
وانیلنوک قاشق غذاخوری
کره150 گرم
پودر قند250 گرم(1/5 لیوان)

طرز تهیه شیرینی کشمشی

  1. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. نیم ساعت قبل از تهیه شیرینی کشمشی، کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا با دمای آشپزخانه یکسان شوند.
  3. کره را پس از نرم شدن در یک کاسه بزرگ بریزید.
  4. پودر قند و وانیل را به کره افزوده و با همزن 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط یکدست و کرم رنگی بدست بیاید.
  5. تخم مرغ ها را به مایه بیافزایید و مجددا با همزن بزنید تا مایه یکدست شود.
  6. کشمش ها را تمیز کرده و بشویید و پس از خارج شدن آب اضافی شان به کاسه مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  7. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و دو مرتبه الک کنید.
  8. مخلوط آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مواد داخل کاسه اضافه نموده و با یک قاشق هم بزنید.
  9. کف سینی فر را چرب کرده و یک ورق روغنی داخل آن بیاندازید.
  10. مایه شیرینی را با قاشق یا با قیف به اندازه یک گردو روی کاغذ روغنی بریزید.
  11. شیرینی ها را با فاصله از هم روی سینی فر بریزید چون بعد از ریختن روی سینی فر باز می شوند و جای بیشتری نیاز دارند.
  12. سینی فر را به مدت 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند اما اگر می خواهید شیرینی شما خشک و ترد و شکننده شوند، آن ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه درون فر قرار دهید.
  13. پس از آماده شدن شیرینی ها آنها را از سینی فر خارج و صبر کنید که کمی خنک شوند، سپس آنها را از روی کاغذ روغنی آرام جدا کرده و در ظرف بچینید و سپس نوش جان نمایید.

نکات مهم در پخت شیرینی کشمشی

  • می توانید در تهیه شیرینی کشمشی به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
  • می توانید شیرینی کشمشی را در تابه دو طرفه و بدون فر تهیه کنید.
  • رعایت فاصله در ریختن مایه شیرینی کشمشی بر روی سینی دارای اهمیت است زیرا بعد از پختن شیرینی کشمشی اندازه آنها افزایش پیدا می کند.
  • برای تهیه شیرینی کشمشی از کشمش بی دانه استفاده کنید.
  • اگر از کشمش محلی استفاده می کنید آن ها را پاک می کنیم و 30 دقیقه در آب بخیسانید تا نرم و تمیز شود و بعد آبکش کرده و پس از خشک شدن مصرف کنید.
  • برای خوش عطر شدن شیرینی کشمشی کمی هل آسیاب شده به آن اضافه کنید.
  • این شیرینی را می توانید تا 10 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • برای خوشمزه تر و مجلسی ترشدن شیرینی کشمشی مغز گردو به آن بیافزایید.
  • میزان کالری یک عدد شیرینی کشمشی برابر با 60 کیلو کالری است.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


برچسب ها: طرز تهیه شیرینی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *